Thursday, April 29, 2010

Mengantuk...Leh Layan Tido Jap

hari ni kan aku sampai awal ke upis...tah, dua tiga hari ni asiklah awal...minggu depan tak tau lagi camner...sebab minggu depan dah stat antar double HNI ke taska yang baru kan...tapi nampak gaya ke tukar waktu keje ar...masuk WP2...tapi nengoklah camner...

see...punyalah awal aku punch card ok...

so dek kerana awal sangat aku bangun ari ni...awal sangat aku punch card ari ni...natijahnya aku mengantuk sekarang...betul2 ngantuk...tak terbukak dah mata aku ni...hoh...layan tido...saper yang amik gambar aku ni weii...

yang ni pun sama...tido betul2 depan pc...bos takde katakan...hehehe...

sungguh2 tido ni...tido lam iman kekdahnya...hehehe...

owhh skang saya sudah sedar...terkantoi kamu weii...cehh...

notadijariku: bos lama lagi ke meeting...ingat nak balik awal ar arini...nak p pasar...nak beli bahan basah...dah lama tak masak...hurmm...leh tak gitu???

8 comments

Thursday, April 29, 2010 3:29:00 PM

hikhik... nape gi keje awal sangat... ingatkan selalu pergi keje dalam pukul 3 petang ke... hikhik.. (macam bos plak..)


komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



Thursday, April 29, 2010 3:31:00 PM

@AiZ

owhh aiz...dah masuk keje 730 pagi...takkan nak masuk kul 3 petang lak...kalu saya bos tak pe ar...hahaha

Thursday, April 29, 2010 3:35:00 PM

masuk keje awal jalan tak jem..klu tak kena tempuh jem bagai

Thursday, April 29, 2010 3:35:00 PM

@atoyis
betul tu...saya sokong...saya sokong...

Thursday, April 29, 2010 3:35:00 PM

haha.. lawok tol..

Thursday, April 29, 2010 3:38:00 PM

@MrS. F!zA@Mama Darwisy

cehh...balik skang ar...hohoho

Thursday, April 29, 2010 4:04:00 PM

masuk 7.30?awl nya..balik? 4.30?
subuh kat opis ke?

aku baru nk bgun time mcm ni..hahhaa

Thursday, April 29, 2010 4:23:00 PM

nipu betul entry ini

Post a Comment