Friday, April 23, 2010

Nak Makan Cekodok Tak???Meh La...

uiks...tag cekodok pisang pun ada skang???canggih tak canggih la kan...hehehe...so dengan vangganya saya amik dari blog dak anna ni...

kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan saya.....
owhhh saya lum sarapan...tapi ni sarapan di taja...orang kasi saya amik jelah...:P

pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..


Syarat2nya :
kepada sesapa yang di tag,

1. sila copy gambar cekodok di atas

2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cekodok

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

4 comments

Friday, April 23, 2010 10:47:00 AM

eh..nak..nak..
special dilivery ni dihantar ke rumah ke?

da lame x mkn ni..

sejak2 uma ada pokok pisang, da x rasa lg dah...slalu mkn pengat pisang je psl mak ckp, pisang uma kami subur sgt..BESAR2 (beckp penuh perasaan bangga)..x sesuai nk buat jmput2 pisang (cekodok)..

**maksud ibu- pokok pisang tu jenis ape tah..x sdap kalo nk buat cekodok

Friday, April 23, 2010 10:55:00 AM

lor, amiklah...memang kita bagi pung...cekodok ni, nengok jenis pisang gak...ada pisang yang tak sedap dan tak sesuai tuk dibuat cekodok tau...goreng pun sodap...:P

Friday, April 23, 2010 11:21:00 AM

uwaaaaaaaa....i bukan jual kopi radix je tau! mcm2 ada.. halal toyyib lagi berkesan.. hehe..

Friday, April 23, 2010 11:27:00 AM

okee..time kacehhhh

Post a Comment