Thursday, April 29, 2010

Persepsi Wajah Yang Berbeza

sesekali kena selit gambar sijantung hati ni...tah apa kena mek ni leh buat pelbagai persepsi wajah tah....tapi kan, dia ni pantang tul bila nengok ibu pegang kamera...tetambah kalu nak amik gambar si adik..sure dia pun nak nyempit gak...so layan jelah...dua2 pun anak jugak...

wajah 1
wajah 2
wajah 3
wajah 4

amacam???berbeza tak memek2 muka yang ditunjuk???ada talent tak...hehehe...layan jelah wahai anak...tapi bila nengok balik gambar ni, gelak pulak saya...bukan pe, dah beso dah kakak...dah ada adik pun...sok2 nak sekolah dah...haiihh...rindu plak masa jaman dia masih baby dulu...
terutama pada gambar ini...
dan ini...hurmm...cepatnya masa berlalu..

notadijariku: anak2 permata hatiku...

16 comments

Thursday, April 29, 2010 11:20:00 AM

gambo yg bwh skali tu kelako. mcm dia lembik je lagi. hehehe

Thursday, April 29, 2010 11:26:00 AM

gambar kat bwh tu mcm gmbr si irfan pakai tudung... wakakkaka..
sungguh muka potostat

Thursday, April 29, 2010 11:32:00 AM

@..nOj rawK..
haah jah..baru baper bulan time ni...duduk pun tak pandai lagi...

Thursday, April 29, 2010 11:32:00 AM

@fantaghirolynn

oit...dah namanya adik badik...memang ar...hahaha

Thursday, April 29, 2010 11:33:00 AM

haha sebijik muka omak!!

Thursday, April 29, 2010 11:35:00 AM

@MrS. F!zA@Mama Darwisy
well...laik moder laik doter lor...hhehee..

Thursday, April 29, 2010 11:37:00 AM

masa berjalan dgn pantas kan.. alih2 anak dah besar.. sama la mcm akak ni ha.. sekali tgk anak aku dah besar.. mcm magik jer..

Thursday, April 29, 2010 11:38:00 AM

@ratna
tulah kak...teringat masa laila lahir tak cukup bulan...skang dah nak sama beso ngan izzah dah...

Thursday, April 29, 2010 11:38:00 AM

comei la aksi tu.. mcm2 adoooo..

Thursday, April 29, 2010 11:42:00 AM

@Ena
tetiba datang mud fotogedik dia...hahaha

Thursday, April 29, 2010 12:05:00 PM

wahh kaler rambut dia ala2 perang gituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

izan > ko bo layan jer org yg kata blog ko nie tak menarik ... oh yer layout blog ko nie sama mcm ann hatiberbunga.blogspot.com/ .. aku mula2 confuse .. heh..he.. dah ler nama korg dua ala2 dekat2

Thursday, April 29, 2010 12:08:00 PM

wah...kecik2 dua2 muka sebijik....dah besar...lain muka si kakak...;)

Thursday, April 29, 2010 12:09:00 PM

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil

owhh ye ke diana...tak tau plak...blog ciput jek kan...

Thursday, April 29, 2010 12:11:00 PM

@mazlyna

heheh...ate meke adik badik kak...

Thursday, April 29, 2010 1:47:00 PM

npe da besar jd kuruss ni..x cukup mkn eh..ibu dera kakak eh..uhuhu

Thursday, April 29, 2010 2:25:00 PM

sama je perangai si kakak tu dgn perangai si kakak hannah aku tu... kaloa ku nk ambik gmbr adik, si kakak lak nyibuk... layannn je laaa... hahahahahaa

Post a Comment