Wednesday, April 28, 2010

Petang-Petang Gini Kan Beh Kalu Dapat Jalan-Jalan Amik Hangin Kat Dataran Putra

ok ok...saya dah cool dah ni...kejap jek marah pun...hehehe...so meh layan jejalan ngan anak2 meh...lagi beh dari citer sal si penyampai tu...hehehe...nilah aktiviti saya dan anak2 bila cuti sabtu ahad...tu pun kalu si abi budak2 ni free la...kalu idak, dok jelah terperuk kat umah ngan ibu derang ni ha...hahaha...

kakak layan beskal...sian kakak masih guna beskal ni...tak sajak dah kakak weii...
si adik plak layan main ball...
ibu dan adik...
kakak lagi...
pis no war...
like father like son...tapi kaler kulit amatlah berbeza...lalala...
merenung masa depan...
eh dia pun sama jugak...hehehe...

masa kitaorang p tu, punyalah ramai orang...masing2 bawak famili memasing beriadah...bagus aktiviti cam gini...sesekali kan...bukannya tetiap hari...

notadijariku: eh teringin plak berkelah di sungai congkak or gabai...ada sesapa yang join???

10 comments

Wednesday, April 28, 2010 3:07:00 PM

owhh.. lama dah tak lelepak kt sini dgn family.. hurmm...

Wednesday, April 28, 2010 3:08:00 PM

mmg best sini..tgk mlm2 pon bwk anak men beskal..dgn lampu2 cantik tu suka la budak.. tp siangnya cam panas je budak nak main..hrmm tak tau la kan bila leh jmpa diq ipan ni..tgk2 jmpa nti dah tinggi lampai dah..silap2 dah bwk omak ni ha nek keta..ekeke

Wednesday, April 28, 2010 3:13:00 PM

happy tengok familiy akak... sekali sekala bawalah saye sekali... hikhik...


komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



Wednesday, April 28, 2010 3:25:00 PM

Seronok duduk kat putrajaya, byk taman² menariks. Hehehehe...cute HNI posing.

Wednesday, April 28, 2010 3:33:00 PM

@fiza

seronok pun ya, tak seronok pun ya...sebabnya bila ada event besar kat putrajaya, kami2 yang dok sini pun tak berkesempatan nak p...sesakkk...

Wednesday, April 28, 2010 3:33:00 PM

@MrS. F!zA@Mama Darwisy

lagi beh kalu pat posing ngan kamera mahal si naman tu kan...lalala

Wednesday, April 28, 2010 4:01:00 PM

wah..beshnya dapat bersantai2 ngan anak2 n suami..
salam kak =)

Wednesday, April 28, 2010 4:33:00 PM

heheehe.. anak bapak.. dua2 terduduk..(",)

Wednesday, April 28, 2010 8:32:00 PM

ko tau x dah 2x aku g sini bawa damia tp smpai2 je ujan heheh sian damia xbernasib baik nk main2 kt dataran ni

Wednesday, April 28, 2010 10:24:00 PM

biler nak g sg. congkak..rojer aku yea..

Post a Comment