Thursday, April 22, 2010

Rasa Nak Tergelak Pun Ada


jam didinding menunjukkan kul 11 lebih...owhh...saya nekad jam 12 saya offline...nekad ni...sedang saya ralik dok klik sana sini kan...tetiba saya terlihatkan satu pergerakan...hehehe...dik irpan menyusup macam askar kedepan...mimpikah dia???ishhh dik irfan baru setahun satu takkan la dah pandai mimpi2 lak...pastu si kakak plak dok berguling sana dan sini hingga pap...baik punya landing kaki dia ke atas muka dik irfan...haiya...sangat ganas anak dara saya ni tido...sib baik la selama ini kami anak beranak tido atas tilam jek...ye...selama 4 tahun kawin ni, kami lum miliki katil ye kengkawan...nak kata tak mampu tu memang kut...tapi tak munasabah lak...so senang citer, memang takmo beli pung...tunggulah ada umah sendiri sok...masa tu anak2 dah beso, so takdelah riso risiko jatuh katil kan...hehehe...

klah, nak sambung jelajah cam ben tu lagi...:P

notadijariku: sib baiklah saya tak ngandung...kalu saya ngandung dan anak yang dikandungi itu sah lelaki sure saya buh nama ben...mana taknya asik ben jek skang ni...haiyaa...

5 comments

Friday, April 23, 2010 8:26:00 AM

ceh budak seawal usia sehari pun dh mimpi la weh... pelik tul ko neh

Friday, April 23, 2010 8:26:00 AM

boleh..boleh.. hadif ben ashaari.. huhuhuhu.. tp dah tak jd HNI la plk..

Friday, April 23, 2010 8:52:00 AM

pn izan jawi nk ank ben afflek ke ben10 ke ben ashaari?

eh, kamu izan abd latif..maapkan saye..sy cume tepengaruh ngn sorg kakak di atas ni

Friday, April 23, 2010 9:00:00 AM

ben??? wah... fenomena btol la... tp ade kelassss la kalo name ben.. kan??

Friday, April 23, 2010 9:05:00 AM

fiza
hahaha...ben yamin ke...ok tak???

noj
owhh ye ker...mimpi basah ke camne weii

sevunation
hahaha...pn izan jawi tu...tk tahan betul...mesti kamu terpengaruh ngan si noj la tu...hoh...dia memang gitu sebab tak pandai baca jawi..:p


anna
benjy???ohhh tidakkk sama sekali...

Post a Comment