Sunday, April 25, 2010

Sakit Kepala + Mengantuk

owhhh dah petang pun...hubby pun lum sampai...tah kul baper dia nak sampai itu saya tak tau...biarlah kul baper pun dia sampai, janji selamat segalanya udah kan...hohoho...ngantuk la weii petang2 gini...sakit kepala sama...sakit kepala melayan karenah dua beradik ni...asiklah nak berentam...apa yang adik nak, kakak pun nak begitulah sebaliknya...si adik tu baper kali dah kena ngan kakak...kakak???surelah kena ngan ibu...mengang tul...rasanya kesabaran saya semakin hari semakin menipis dah ni...ishhh...sabar izan...sabar...try la bersabar lagi selagi boleh...

ni ngah sakit kepala...keje2 ada 2-3 masih lum selesai...kekadang malas pulak rasanya...tapi kalu tak buat, nak harapkan sape lak...hubby???yang ni pun satu, kalu kita tak suruh haraplah dia nak buat kan...bistu takkan nak bersuruh jek tetiap hari kan...letih la...hahaha...kan beh kalu masing2 tau apa yang perlu dibuat so takdelah seme keje si isteri kena pulun...tul dak...

ishhh makin sakit kepala plak rasanya bila dua beradik ni berebut menda yang sama...adoi la...ngan kakak tak pernahnya nak beralah ngan adik...rasa cam cepat jek tangan ni nak balik barang ke arah dia...gerammmmmm nyaa...tapi masih sabar lagi...mana taknya ada jek menda yang tak kena di mata dia...huh hangin weiii...hangin sesangat...klah malas dah ni...panas plak hati ini...

10 comments

Sunday, April 25, 2010 2:52:00 PM

Sabo je la cik izan weyh.. :)

Sunday, April 25, 2010 3:01:00 PM

tuhla kan zan.. husband akak pun gitu... klu tak disuruh.. jangan harap ler.... somi orang lain tu tengok.. elok je sidai baju.. ada somi yang tolong cuci baju pun ada...cuci botol susu anak...aduhai dah jarang sekali nak buat dah... nak menyapu jauh sekali ler.... nasib badan kita zan nak wat camana.. time larat buat.. tak larat lantak situ la.. tapi mata rimas tengok umah bersepah kan...

Sunday, April 25, 2010 3:43:00 PM

kang kalo suruh kata kita queen control plak kan..mencik

tiba2 nyampuk plak luahan ko..
ehehehe

wei aku pun sakit kepala ni...aku takut entry ko buat tu jadi kenyataan....ayarkkkkkkk takmo takut, takut tak tertanggung..takut tak terbelanja anak2 aku nanti...ayorkk

Sunday, April 25, 2010 7:32:00 PM

whoopz
tengah sabar la ni sam...opss...sam bukan nama sebenar...hehehe...

puteri satu
tulah kak...kekadang selalu dok berendam air mata...takkan nak kena ada entry luahan perasaan hari2 baru nak sedo diri...kita dah siap 10 keje, dia baru nak wat satu keje...bising kan kata membebel lak...saya ni kalu membebel sama laju ngan air mata yang turun...cengeng katanya...kita bukannya nak sempurna tapi kalu takat tolong apa yang patut pun tu dah kira bonus...ni idak, semenya nak disuruh...sedih la...pe guna jadi somi isteri gini...hurmm...biarlah somi saya baca luahan hati ni...:P

asha
opss...takkan la weii...protection ada lagi kan...

Sunday, April 25, 2010 8:35:00 PM

jgn la rasa pelik..ni mmg tradisi zaman bezaman..sy pon begitu lah kakak..

solusi terbaik..setiap bende kene beli 2..jln slmt da less risk..

p/s cik abg pegi mana?asik x de je..eeheh..saje je sebok2 nk tanyaa

Sunday, April 25, 2010 9:51:00 PM

sabar yea ibu hni..jgn tension2..ckp bebaik ngan hubby tue..for sure dia akan faham..kekadang lelaki ni kena ckp lemah lembut baru diaOrang faham...kalau ckp perli2 mmg tak dilayan Nyer..PerCAyaLah...

Sunday, April 25, 2010 10:29:00 PM

zan..patutlah aku call tak angkat...

Monday, April 26, 2010 10:48:00 AM

mama aqil, x la..

laki2 ni mmg x phm perli2 ni sume..

kalo ckp baik2 pon x jln..mereka pndai bg alasan cara utk selamatkan diri mengunakan cara plg halus..last2 kt gak kene buat sndiri tau..

cara plg baik..buat keje tu dpn die..pstu nmpk kan mcm penat gile..mengeluh siket2..pstu mengadu domba lbeh kurang..

kene pndai belakon siket..utk raih simpati..baru diorg ni ada kesedaran sivik siket..time tu baru reti nk membantu

AMARAN : jgn dok beleter memekik2 dan memarah2..diorg ni mmg x suke tau..ehehehehehehehhheheh

Monday, April 26, 2010 10:52:00 AM

sevunation
soklan pertama akak, ko dah kawin ke dik...
soklan kedua, ko jawab bagi pihak kamu lelaki ke...

Monday, April 26, 2010 11:42:00 AM

hikhikhik..

kalo x mo jwb x pe kan..
ni kan ruangan comments..

sesi memberi pendapat..bkn sesi soaljawab kan..ehehe

tu general je la..x de memihak pd sape2..

lom kawin lagiiiiiiiiiiii
tgh kumpul duit..

skrg dlm bank da ada rm2.30

nk kene tunggu lagi 29,997.70
tu pon baru cukup utk meminang..

majlis nikah mungkin mencecah ratusan ribu..

se abad lg kot baru sah jd husband n wife

Post a Comment