Friday, April 23, 2010

Sakitnya Hati...Dah Rasa Cam Bernanah Ni...

hurmmm petang2 begini rasa sakit hati makin menjadi2...wahhh dah lama tak rasa sakit cam gini...ni rasa cam dicucuk2...di umpil2 hatiku ini...cilakak tul...saya yang tak bersalah menjadi mangsa keadaan...eh penyampai yang professional...persal muka ko lain macham jek skang...ke ko dah sedar ko memang penyampai...suka melaga-lagakan orang...ni nak tanya ni...haku ni pernah ada masalah ke ngan ko...ke ko memang dapat layanan yang istimewa dari hasil sampaian ko tu...aku memang hangin betul ni...memang hangin...berjuta2 kali hangin...yang haku pelik ni, naper subjek tak berani nak sound direct selling terus tepek kat muka aku ni???kalu belakang...wahhh ko lah wiranya kan...owhh...ko ingat ko dok ngata sana sini...pulau sana sini haku tak perasan???pigi dah...bleh blah...haku dah cukup sabar ngan sikap korang yang macham budak2...ha para penyampai apa lagi sampaikanlah menda ni kat subjek...takmo???arghhh haku tak percayalah...dah ko memang kaki sampai kan...jap2 lagi sampailah berita ni...bagus...bagus...terima kasih bebanyak kat KO yang sudi dok klik2 menempek kat blog haku yang suci lagi murni sebelum ni...tapi tulah, dek kerana sikap penyampai ko ni, buat aku kotorkan blog aku ni dengan entry2 cam gini...wahhh...tak bleh blah ni weii...

owhhh lupa lak minta maaf hari ni...entry ni sama sekali tiada kena mengena dengan meke2 yang tidak terlibat...kalu korang baca, dan korang rasa apa yang saya citer ni bukan pasal korang...makanya bukan korang yang saya maksudkan...tapi kalu ada silent reader yang baca dan setepek kena atas batang idung dia...patut ko rasa dup dap...dup dap...eh dia dah tau ek...dan muka ko pun dah berubah jadi kelat...nak main sangat kan...ye ar, ko kan dapat pekdah dari keje menyampai ko tu...tu yang muka ko kelat cam senyum takmo senyum tu...buat2 tak paham sudah...arghhh sudahlah...makin lama makin mencik aku nengok muka ko wahai penyampai...dah tua, tapi perangai cam budak baru nak belajar bertatih...ishhh tolonglah...tolong sesangat...hati haku dah bengkak ni...sikit lagi nak bernanah...pastu pecah...hoh...

ya Allah astarafirullah hilazim...apa yang ko merepek ni zan...mengucap bebanyak kata akal...hati membalas...badan saya bengkak kak...dah tak tertanggung sakit yang melanda ni...saya cuma nak luahkan apa yang terbuku...kata hati...akal hanya mengangguk...kalu tidak dia yang taksirkan apa yang hati fikirkan, mungkin entry ini takkan melekat disini...sabarlah wahai hati...hurmmm....

11 comments

Friday, April 23, 2010 2:55:00 PM

fuh marah btol ni buat bersabar ari jumaat ni
arini aku pun nk taip luahan perasaan tp xsempat nk karang hehehe tunggu la simpan dulu

Friday, April 23, 2010 3:04:00 PM

hehehe...tengah sabar la ni weii...haku masih mampu tersenyum...

Friday, April 23, 2010 3:12:00 PM

la..naper mot. bebudak ofis ke.. bebudak blog..

Friday, April 23, 2010 3:14:00 PM

uihh.. marahnyeee..
sabau sabau..
makcik pon pernah di tempat hang ni..
dah pernah gak wat entri cam gini..
mmg nak meletop2 rasenye.. kalo bolehlah kan rase nak pijak2 je muke org tu..

ape2hal.. kontrol.. org yg cun cantik jelite mesti kena kontrol.. tarik napas byk2 kali.. fuhhh lege sikit.. pastu planlah ape nakkena kan balik org tuh..

makcik dah berjaya dah kene kan org yg dengki ngan mokcik.. cume tggl nak sepak kuar je dr kampeni x lg lepas..

Friday, April 23, 2010 3:18:00 PM

aku mintak maaf... memang aku tau aku penyampai. memang aku la puncanye. aku mmg saje nk rosakkan ati ko tuh. biar bernanah dan busuk dan padan muka ko. hahahaha

Friday, April 23, 2010 3:33:00 PM

izan, muka mak budak tue berubah ke tadi wei...ko tak perli2 ker..

Friday, April 23, 2010 3:37:00 PM

amboi... marah nye... sabar hari ni hari jumaat - segala doa insyaAllah diterima... doa yg baik2 ye... jgn marah2

Friday, April 23, 2010 4:25:00 PM

kepada yang mengata pn. izan, sila minta maaf cepat.. kang aku sekeh pale baru tau..

Friday, April 23, 2010 5:13:00 PM

iz-ann,

kiter punyer kes yg same la izan,
sangat sakit ati ok ngan org mcm tu.. nie pun tengah sakit ati nie.. memg sgt busuk hati itu org..

Friday, April 23, 2010 10:58:00 PM

aper citer tadi wei..aku tak g jenguk anak aku kat taska tenghari tadi..ada hal sket..meh ar story

Friday, April 23, 2010 10:58:00 PM

wowowooooo.. ko nape zan? sabo.. sabo.. hari jumaat ni.

Post a Comment