Friday, April 23, 2010

Salam Pagi Jumaat

alhamdulillah...ari ni saya kembali bertugas macam biasa...rasa dah semakin sehat sikit...cuma kekadang rasa pening dan sakit kepala plak...harap2 sembuhlah...rimas ar tak sehat lelama...rasa cam lemau jek...dan bila tak sehat mulalah banyak perkara tertangguh...tuuuu, baju kat lam bilik tu, ada berbakul2 lum dibasuh tau...saper nak tolong basuhkan???sob...sob...

so pepagi ni, sebelum saya memulakan tugas2 rasmi yang melambak atas meja ni, saya amik sedikit masa yang terluang tuk tulis kat entry ni...bukan citer pe pun, sekadar menghapdet diri sendiri yang dah semakin sehat ini...to anna, mekasih bebanyak sebab sudi mesej dan bagi nasehat seme...sayang gak ko kat akak ni ek...hehehe...mujurlah dapat jumpa kembali ngan ko masa hayat ni...yelah, tetiba dua tiga tahun akan datang, ko dengar yang akak dah arwah sebelum sempat jumpa kembali, tentu ko ralat kan...perasan jek haku ni...tapi tulah, tak sangka leh jumpa ko kembali setelah bertahun berpisah...cehh...

dan pada meke2 yang sudi tinggalkan jejak kat sini pung mekasih bebanyak...maaf ye sebab 2-3 hari ni saya tak berkesempatan nak melawat tapak...bukan saya tak nak, cuma keadaan mental saya tak mengizinkan...skang barulah ok sikit...ada pun entry yang berhapdet kat blog saya ini bukanlah dari saya tapi dari hubby yang terchenta itu...mekasih hubby...

owhh, kepada pemenang2 kontest saya itu, yang belum menerima hadiah, sila beritahu saya di email saya ye...mungkin berlakunya kesilapan...sebab hadiah tersebut telah lama saya poskan...kalu belum menerimanya nampaknya saya kenalah repost semula...

ok tu jelah omelan pagi ni...nak mulakan tugas rasmi dah ni...babaiii...

4 comments

Friday, April 23, 2010 9:05:00 AM

aiiiiiihh.. tharu plak ai, tetibe name begitu tpampang dlm blog yg disegani ni.. almaklum la, terasa kekerdilan diri... hiks~

p/s: ko nape kak izan nak tulis mati2 bagai.. sepak montot nak??? (mau la x risau, manyak penyakit skrg ni...dah la k.izan ade si tecit 2 org tu.. sian.. takut jangkit ke hape... bhye kot kan......)

p/s adalah lg pjg dr perenggan atas.. cess..

Friday, April 23, 2010 9:06:00 AM

kot ye pun tharu kat ai ni prihatin, ce link name ai tu ke blog.. kot2 en ben tertengok.. kan.. haha.. (giler perasan..mengoya seorg diri)

Friday, April 23, 2010 9:07:00 AM

Selamat pagi.
Alhamdulillah dah sihat kembali...

Friday, April 23, 2010 9:19:00 AM

anna
haiihh...tak yah la back link...segan ngan blog ko ni...baru tak sampai sebulan bukak dah ramai follower...gila femes...ko guna ubat guna2 ek...:p

nidza
selamat pagi...alhamdulillah...sib baik badan masih kuat...

Post a Comment