Tuesday, April 6, 2010

Saya Curi-Curi Masa Kejap Ni Tau

owhh...saya bersiaran dari tempat kursus di Intan Wilayah Timur...ekseli ari ni saya masih ada kelas hingga ke hari khamis ni...so pepagi yang indah ni, memandangkan penceramah belum sampai makanya saya mengambil sedikit masa untuk menulis sesuatu disini...rindu pulak saya dengan blog ni kalu lama ditinggalkan...hehehe...eh sebenarnya banyak yang nak citer tapi masa agak suntuk ar...jadual pun ada sedikit pack dan tenet kat sini kalu untung sabut timbul...kalu tak untung batu, maka takde langsung linenya...kena pepandailah kan...hehehe...

eh lupa nak bitau, si asha tu satu kursus dengan saya...tah apa mimpi dia tah, tetiba leh join kursus ngan saya semalam...lagi pulak dia satu group ngan saya...alahaii...seperkara lagi, sebenarnya saya menghadiri kursus PERSEMBAHAN BERKESAN yang mana untuk mempelajari lagi dengan lebih mendalam berkenaan dengan MICROSOFT POWERPOINT 2007 ni...hehehe...teruk kan saya ni, dah lama benar tak bukak perisian ni tau...rasanya bos saya lebih expert dari saya dalam menggunakan microsoft powerpoint ni...ye ar, dulu MP 2003 skang dah upgrade ke MP 2007...so banyak yang telah berubah kan...kenalah belajar balik..

klah, kelas pun nak mula dah ni...pepun mekasih kerana sudi menjengah...dan apa yang penting saya masih menunggu...bilakah agaknya???

8 comments

Tuesday, April 06, 2010 8:30:00 AM

zan, ko ngan zidah ker?..aku rindu arrr kat korang..kan bagus kalau aku pegi kursus sama ngan ko..bley jugak jumpa zidah buah hati aku tuh...

Tuesday, April 06, 2010 9:03:00 AM

selamat berkursus yer. seronok kan leh belajar semer ni. free lak tu...nanti kalau siti ada problem leh la mintak tolong. hehe

Tuesday, April 06, 2010 9:26:00 AM

uits kak, berkursus smbil bercoti! bestnye! nak gak! ;) berkursus pon sempat bersiaran..

Tuesday, April 06, 2010 10:39:00 AM

emie
hehehe...mulanya aku pergi sendiri, tapi tah si zidah tu tetiba nak polo lak...memang nak ajak ko, tapi masalah larat ko datang ngan perut yang membesar tu...

Tuesday, April 06, 2010 10:40:00 AM

siti
insyaAllah...ni pun masih belajar lagi..

Tuesday, April 06, 2010 10:41:00 AM

fiza
ekeke...jangan ar jeles...sonok ni...petang kan nak bawak anak2 p jejalan makan hangin tepi pantai..pastu p makan sata, otak2...mandi manda...kata kursus kat tepian pantai kan...ekekkee

Tuesday, April 06, 2010 10:45:00 AM

izannn oooiiii..perut aku mana beso lagi, bley pakai kebaya lagik lah..uhukksss...

Tuesday, April 06, 2010 2:00:00 PM

rerajin la update blog walaupun di perantauan...rindu celoteh kak izan..heheh..

Post a Comment