Tuesday, April 13, 2010

Tahniah Buat Kak Ee...Perkahwinan Alaf Baru

pertamanya saya nak ucapkan selamat pengantin baru buat junior saya di ITM jengka dulu, kak Eezalela Mansor atas perkahwinan beliau di Los Angeles baru-baru ini...tahniah kak...tak sangka akak bertemu jodoh nun jauh di sana...rasa terharu garu lak nengok citer perkahwinan akak ni masuk sekabo berita harian page 10 hari ni...hurmm...
so, sila klik SINI tuk tahu citer selanjutnya...
MANSOR bersama Siti Rohani (dua dari kiri) serta sanak saudara menyaksikan majlis pernikahan Eezalela dan Hassan Aqeel menerusi sidang video menggunakan Skype di St Gabriel, Los Angeles, di rumahnya di Lorong Al-Falah, Batu 7, Simpang Renggam, Johor, semalam.

sekali lagi, tahniah buat kak Ee dan suami...moga bahagia hingga ke ujung nyawa...insyaAllah, mudah-mudahan...

11 comments

Tuesday, April 13, 2010 10:00:00 AM

wah...
walaupun jauh dari keluarga...
tp still dpt di saksikan oleh ahli keluarga majlis pernikahan nyer tu kan....betapa dunia dah canggih.

Tuesday, April 13, 2010 10:00:00 AM

hehehe
sekarang dah teknologi canggih yer...

Tuesday, April 13, 2010 10:04:00 AM

siti
tulah, tak sempat plak kita nak kawin dengan cara gini...hehehe...dok dekat sangat...

zanna
tulah tu, pepun janji hukum dan syarat sah nikah cukup so leh ar nikah dengan cara sidang video ke camner ke kan...agama islam bukanlah agama yang susahkan umatnya kan...tul dak???

Tuesday, April 13, 2010 10:25:00 AM

caya la... muka depan lg tu... wei ko x sempat ke tgk astro awani mlm td? kt situ pun ade. beria aku duk tunggu. huhuh

Tuesday, April 13, 2010 10:32:00 AM

noj
erkk...ko tanya aku sempat ke idak???time tu jam baper weii???sure aku dah tido dah time tu...hehehe...

Tuesday, April 13, 2010 11:03:00 AM

tu la.. dok jauh2 pun leh kawen skrg nie kan!.. mcm2 cara ade.. janji cukup syarat & tidak melanggar syariat kan!..

Tuesday, April 13, 2010 11:13:00 AM

tahniah buat kak Ee..
xda astro ler nk tgk..

Tuesday, April 13, 2010 11:16:00 AM

tahniah kak EE...and hubby mat sallehnya..cayalah kawin omputih tuh..aku pun kawin omputih gak...melayu tp kulit putih h ehehehe..izan aku baca lam metro tadi la..tuh la beria sms hg..pastu lia pun msg aku gak..heheh..kira hg lagi pantas dn tuntas...:)

Tuesday, April 13, 2010 11:45:00 AM

7.45 la wei. ko tdo seblum maghrib ke hape neh. ampeh je

Tuesday, April 13, 2010 12:00:00 PM

ena
tulah kan...zaman dah canggih skang...

ayang
kenalah pasang...kalu idak tak remaja la weii

pijot
hang tu lambat info...ekekek

noj
lor, time tu aku dah get redi nak masuk sarang dah...mana sempat weii

Wednesday, April 14, 2010 12:58:00 PM

wah pesal aku ketinggalan ni..

smlm tak sempat nak ziarah2 la beb...

harus pg library cari berita smlm ni..

glamer sungguh kak ee skrg ni...

Post a Comment