Saturday, April 17, 2010

Teringin Nak P Sini...Jom Bang!!!

hurmmm...ari ni ari cuti...kam sekeluarga tak p memana pung...ingat nak gak ar jejalan tapi lepas asar jap2 lagi hubby ke p cyberjaya...dia kena main bola plak kat sana...so memang tak leh p ar ari ni...tapi esok pulak hubby kena keje kat Sentul...so esok pun tak leh p jugak...doklah umah saya tiga beranak...

ekseli kan saya dah lama tak ke Central Market...teringin plak jejalan kat sana...kalu dulu masa bujang selalu jugaklah ke sana...tapi skang???rasanya dah bertahun jugaklah tak ke sana...hurmm...sungguh2 la rindu nak jejalan kat sana...

pintu hadapan central market a.k.a pasar seni itu...

lepak2 kat laluan sini, sambil mendengar alunan muzik seniman jalanan...sonok jugak kan...tapi skang ada lagi ka???entahlah, dah lama tak kesana...

tadi saya adalah menyatakan pada hubby...pe kata kita p jejalan ke down town ke...uptown ke...tapi tulah, kena fikir jugaklah hal yang satu ni...anak2 jenis yang tido awal...bis tu camner nak ke sana kan...takkan nak angkut meke yang sedang tido lena diulit mimpi tu...tul dak...tak beh plak kan...so kesimpulannya kenalah tunggu anak2 beso sikit jek lagi...pastu leh ar berpeleseran kami anak beranak ke sana...hehehe...

notadijariku: owhh ari minggu begini apa plan korang...ke korang cam saya...just bersantai2 santai ke di rumah???

13 comments

Saturday, April 17, 2010 1:24:00 PM

Iz-Ann,

CM tu dekat jer ngan tempat ena keje.. tp ena dah lamer tak p sane.. pegi pun lats year.. mase memula pindah ke sane.. bukan apa.. malas nak p.. huhu

Saturday, April 17, 2010 2:01:00 PM

aku pun duk umah sajer...cuma pagi tadi jer p pasar tani kat maeps jap...

Saturday, April 17, 2010 9:34:00 PM

aktiviti kami arini mandi sungai..klw abah damia ada mmg xbole duduk umah wajib keluar

aku kan mmg dari damia 2 bulan dah merayap g uptown, dia tido pun ktorg bawa..skang pun sama tido aku angkut juga.

Saturday, April 17, 2010 11:08:00 PM

minggu ni aku jumpa kawan bloggers..

ain aka mama danish darah....

kat mesra mall..tu je la..uhuhu smlm keje..

Saturday, April 17, 2010 11:58:00 PM

Aktivit arini mmg penuh..

8am - 2pm ---> Tournament bowling Opis papa & Bank Rakyat P`jaya kat Bukit Jalil Golf ResoRt.

3.30pm --->Just got back from Nabil & Nasrin's bday party kat bandar puchong..

Rite Now----> dok mengadap mY Lappy tuk terjah blong kengkawan / fb

Sunday, April 18, 2010 3:56:00 PM

Psst...
Food court CM dah best giler!!!
AIr cond, food pun byk choice and sedap!
:)

Monday, April 19, 2010 9:11:00 AM

owh.. lama dah x kesitu.. gamaknye tetaim bujang..tu pun masa tunggu waktu nak naik bas ke uitm huhu..

xpenah ye ke sini dgn pakwe apatah lagi suami..

masa cintan cintun dgn suami dlu... alasannye gini "abg ada motor buruk ni sajer.. sini sllu ilang motor"

sekarang bila dh jadi suami n berkereta.. lain puler bunyi nyer "jalan jem la syg.. parking sure penuh punye.."

Monday, April 19, 2010 9:21:00 AM

ena
wahh...ye ke dekat...sure hari2 ena p sana ek???

Monday, April 19, 2010 9:21:00 AM

mamalyna
maeps tu apa weii

Monday, April 19, 2010 9:21:00 AM

nana
wahh ko asiklah p mandi manda...jeles ok...aku ni sebulan sekali pun lum tentu tau...

Monday, April 19, 2010 9:22:00 AM

asha
ye ke weii...dulu memula aku ingat mama danish ngan sarah tu ko...sebab tu pun nama anak2 ko gak...

Monday, April 19, 2010 9:22:00 AM

mama aqil
wahh full ko punya jadual ari ni ek

Monday, April 19, 2010 9:23:00 AM

ayang
alasan malas p sebenarnya tu yang...tak paham2 lagi ker...

Post a Comment