Thursday, May 20, 2010

.:Abang Femes Tulis Tak Supe Bikin:.

giler lawak petang2 ni lam keadaan ujan aku ada baca dua blog yang kondem abang femes tu...kredit kat dua blog tu...cayalah anda...berani dan telus...cam ginilah baru beh...tak cam sesetengah orang...ampu jek pandai...eh pada yang nak nyampai, silalah...sure jap² lagi abang femes tu up kat blog dia...kata blogger femes kan...:P

owhhh cam tak beh lak aku tak kasi link salah satu blog itu...ni link DIA...hehehe...sori tuan blog, gwa femeskan lu...tapi gwa salute lu beb...

hehehe...klah mau pulang...ujan ar plak...

notadijariku: aku perasan la kan ada orang selalu bertenggek kat blog beliau (opss ni tak maksud aku jenguk blog beliau hari² ok...plis la...wa ada informer maa)...ada gak sesat ke blog aku ni...bukan main tinggi benar ye dok up orang tu...sudahlah...talam dua muka...huhuhu...opss...aku tak suka bukan sebab aku jeles ke apa sebab dia femes...cuma cara dia nak nilai blogger lain...ha, pada yang kaki ampu gundik² sekalian terutama mak² orang tu, blog ko glamer ke atas sikap kesetiaan ko tu...ginilah, dunia blogger banyak pura²...sendiri fikirlah camner...kalu dah luaran poyo dan berlagak...kat sini pun orang dapat tau melalui cara penulisan tu...so fikir-fikirkanlah...selamat beramal...

30 comments

Thursday, May 20, 2010 4:25:00 PM

hadoi la oh abg pemes

Thursday, May 20, 2010 4:28:00 PM

mmg beh.. aku suke.. idak la hipokrit... puja tinggi.. sanjung kemain... kalo bab komen abg femes nye entry, aku nengok kemain cepat.. on time..

tapi bile sampai time org azan???

lagi nak ckp pasal tuhan2..

Thursday, May 20, 2010 4:39:00 PM

ermm banyakler si kaki penyampai tak bertauliah kat mamat tue... heran betul, ntah ape yang meka dapat pun tak tauler...

Thursday, May 20, 2010 4:40:00 PM

hehe..abang femes?..makin femes la dia pasni! =P

Thursday, May 20, 2010 5:00:00 PM

gyahahaha
x abeh review lagi comment2 tu hah....

Thursday, May 20, 2010 5:03:00 PM

tak reti tekan button like la..camne nih?hahhahaha

Thursday, May 20, 2010 5:25:00 PM

adoi..biarla mereka dgn cara mereka....

Thursday, May 20, 2010 5:30:00 PM

Ko ngan noj ni mcm berjanji plak buat n3 pasal abg femes nih (^_^)

Thursday, May 20, 2010 6:15:00 PM

Abg femes ni ke yg ambik gambo kat blog kwn ko zan?
Hish.. Gwa kekonpiusan..

Thursday, May 20, 2010 7:27:00 PM

aku dah bukak link tu... hehehehhehhe... 'sabar la... kerana sabar ujian paling pahit'.. yang penting trafik... hahahahhaaahha... abang pemes... sbb abg pemes.. saya nak ilang kawan dah.. tetiba je kat sini.. hehehehhee

Thursday, May 20, 2010 8:29:00 PM

huhu...saba je la..
manusia xsemua perfect..
ada kurang..ada lebih...

Thursday, May 20, 2010 9:01:00 PM

.:noj:.
owhhh abang pendek...ekekeke

.:anna:.
wahhh ko kemain ek...beking abang femes ye...ni mesti salah sorang gundik abang femes ni...gedik2 doko komen hari2...hahaha...tolonglah...

.:mamalyna:.
heehehe...kata gundiknya ramai...jap lagi sampailah jan..:p

.:mamalieyna:.
ye makin femes...kita jek yang tak femes2 lagi...camno tu???

.:hellioz:.
aler, lu lambat sangat approved...gwa dah tak tahan dah...hahaha...

.:miss geli:.
ishh...nak aku ajar ke kat mana nak tekan ni...hahaha...

.:siti:.
hehehe...biarlah meke kan...siti...kim salam kat abang femes ye...:p

.:fiza:.
aku tak janji wei...tapi kebetulan p terjah sesama blog itu...petang2 jejalan kan...carik makan...

.:whoopz:.
sian ko sam..dialah takder orang lain dah...ko nak konpius wat per???

.:echa:.
sis, ko masih selamat...masih lam blog list dia...hahaha..

.:eT:.
memang manusia ada kurang ada lebih, tapi jangan BERLAGAK...jangan PERASAN LEBIH DIRI TU FEMES...nyampes orang...heheh...

Thursday, May 20, 2010 9:41:00 PM

tak tau la nak komen ape

otak tengah beku

oh sungguh tak macam aku

muahahaha

Thursday, May 20, 2010 9:48:00 PM

.:wanie:.
ko jangan bagi alasan otak ko tepu sebab malam ni malam jumaat sis...haku lempang kang...hahaha

Thursday, May 20, 2010 9:51:00 PM

haishhhhh ....


>>___<<


((jom layan doraemon ..))


weeeeee ~~~

Thursday, May 20, 2010 10:20:00 PM

kalau u buat macam salbani,
kompem featured blog tu pehmes gler
70+ hits dtg dari sini seyh...
SALUTE~

Friday, May 21, 2010 7:18:00 AM

.:frodo:.
ahakss...layan doraemon???
takmo ar...
datang dari jauh ek frodo???

.:hellioz:.
erkk...takmo gak...layan orang gitu bikin gwa giloss...hahaha

Friday, May 21, 2010 12:59:00 PM

Hi, Miss Geli! (sambil bagi senyuman paling menawan) *tetibe*

Friday, May 21, 2010 1:08:00 PM

.:atreyu strange:.
erkkk...saper missgeli ni???silap rumah ke ni...hehehe...ai misscomot jek...:P

Friday, May 21, 2010 2:34:00 PM

malam jumaat otak aku agak concentrate pikir watak apa aku nak berlakon malam nanti

Friday, May 21, 2010 2:36:00 PM

.:wanie:.
erkk...so???ko pilih watak menda sis??adakah ianya berjaya dilakonkan seperti kehendak pengarah???hahaha...

Friday, May 21, 2010 4:11:00 PM

hai..ai salbani..sape yang kutuk2 ai ni?sape kutuk ai,ai xnak dah jelajah blog die tau..


wakkakakka...

Friday, May 21, 2010 4:14:00 PM

.:areleaf:.
wahh...jauh ko datang leaf...naik per tu...hahaha...ni kira ko dah jelajah blog aku ni...:p

Friday, May 21, 2010 4:17:00 PM

salam. eh bukan ke dulu,
u pernah masuk jelajah blog ben asyhaari?
adakah u pon blogger talam dua muka?

kalau da tak suka dia,
buat bodoh je.
apa yg anda dapat dgn mengutuk orang yg tak pernah kutuk anda?
buka mata, buka telinga, buka minda.

terima kasih. peace. :)

Friday, May 21, 2010 4:25:00 PM

.:amoi kusut:.
salam...sure ko tengah kusut kan...kan aku dah ngaku yang aku memang blogger talam...so whut???tapi takpelah kan...ko dah bitau ke kat kroni2 seme...suh masuk blog aku ni...kasi up trafik...aku pun nak kaya gak...lalalala...

pis no war ye...

Friday, May 21, 2010 4:26:00 PM

jap tambah lagi...saje, tu memang hobi aku...seme aku dah buka...hehehe...

Friday, May 21, 2010 4:27:00 PM

hello amoi kusut, tak tau ape2 yang dah berlaku, sila jangan sesuka ati komen okey...

Friday, May 21, 2010 4:35:00 PM

aku nak sebok jawab amoi kasut jap..
x tau sama ada mmg die kusut ao ape...

ai bls utk statement die ni..
'kalau da tak suka dia,
buat bodoh je.
apa yg anda dapat dgn mengutuk orang yg tak pernah kutuk anda?
buka mata, buka telinga, buka minda.'

jwpan die :
aku mmg x suke..sbb??
sape kate die x penah kutuk???
kalo ko xtau, baik ko diam jek...
sape yg bute skrg???

ade haku kesah????

Friday, May 21, 2010 4:37:00 PM

adakah amoi kusut itu? dulu means b4 abang femes copet gambar kawan kami. kami start meriot sejak bile sila cik adik investigate dlu. cik adik, sila baca kronologi dulu seblum nk ckp org TALAM. ko nk jadik topik kami kami plak ke?

Friday, May 21, 2010 6:03:00 PM

hi amoi !!

"apa yg anda dapat dgn mengutuk orang yg tak pernah kutuk anda? "

eh masuk sini nak kutuk tuan rumah ke?

tuan rumah penah kutuk u ke??

oh lupa..traffic tak cukup eh?

nak tumpang traffic kat sini pulak?

takpela boleh jek! tak payah susah2 pun kene buat entry kipas2 siap letak header. komen je kat sini selalu ..mesti traffic u naik

hahahah kalau tak cukup bagitau lg eh? pls come again.

Post a Comment