Sunday, May 2, 2010

Ada Sesapa Tahu...Kat Mana Nak Beli Menda Alah Ni...Tolong Beritahu Saya!!!

assalamualaikum...ok direct to the point...korang tahu tak kat mana nak beli menda alah di bawah ni...ekseli menda ni aku dah beli lama sangat...masa tu kat The Mines...booth jualan barangan dari Thai...skang aku nengok dah takde booth ni dibuka kat The Mines tu...g pun dah berkurun ar tak p sana...

nilah menda yang aku maksudkan itu...kalu ada yang tau kat mana nak beli...sila bitau ek...mekasih...

eh nak tau apa kegunaan menda alah di atas itu???sila scroll ke bawah dengan sabar...

*



*



*



*



*



*



*



*



*

ha, sebenarnya ianya berfungsi sebagai cover segala  mala jenis remote...ada sizenya...contohnya seperti gambar di bawah ini...ha, kan kemas remote astro dok dalam ni...takdelah button remote ni rosak...tul dak...

owhhh...nilah saspek yang telah membuang remote ku itu...huh...pantang lepa dah dia ni sekarang...semenya nak buang kebawah...for our safety, aku kena tarik grill dah..

notadijariku: ada sesapa yang tahu, tolong bitau ek nak beli kat mana...ingat nak cari lagi 2-3...sebab ada lagi 2-3 remote yang tak bersarung...sian kat mereka...hahaha...

6 comments

Saturday, May 01, 2010 4:35:00 PM

Hahah.. Wat sendiri je weyh..

Saturday, May 01, 2010 5:10:00 PM

hahaha... nak cover for safety ya
rasa the store blh jumpa benda mcm tu
rasanya nyer lah


Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

Saturday, May 01, 2010 5:33:00 PM

baru tau ada jual menda camni :-) kami sblm ni pakat tak buka plastik remote tu sejak beli, siap balut ngn clear tape byk2..huhuhu...tp tak cantek ar.

Saturday, May 01, 2010 7:23:00 PM

hehehe..

tak tau la sbb ena pun tak pakai sarung tu.. huhu

Saturday, May 01, 2010 8:10:00 PM

hahaha... cumel plak duk dlm sarung mcm tu? ntah la remote kite sume togel :)

tapi klu terjumpa nnt kite britau ye... kite kan suke gi shoping :*

Monday, May 03, 2010 9:46:00 AM

ooo saspek tak pakai baju tuh yer....debok2..hehehe

Post a Comment