Friday, May 7, 2010

Ahad Ni, Ari Ibu Kan???

tadi baru perasan, sana sini dok ucap hari ibu...hurmmm...bukan hari ibu ni jatuh pada hari ahad ke...ahad minggu pertama di bulan mei...kan...kan...tapi tak kesahlah kan, sebabnya bagi aku, hari² adalah hari ibu...sebabnya mak aku adalah satu²nya ibu yang aku dan suami miliki...ibu yang kami menumpang kasih...
selamat hari ibu, ma...moga ma senantiasa diberikan kesihatan yang baik hari ini, esok dan selamanya...amin...kasihnya ibu hingga ke syurga...kasihnya ayah, berkorban nyawa...

selamat hari ibu jugak buat diri sendiri...ada sesapa yang nak tumpang wish kat ibu memasing???meh la...anda semua dijemput...

notadijariku: agaknya ada ke surprise or adiah dari anak² on behalf bapaknya ek...ermm...just thinking about it...lalalala...

10 comments

Friday, May 07, 2010 1:00:00 PM

ahh ari ahad ni ari ibu..aku baru tau sebab ada orang oder kek suh tulih happy mother day heheh

Friday, May 07, 2010 1:00:00 PM

xpernah sambut..rase janggal..
tp tetap syg my mom..huhu

Friday, May 07, 2010 1:08:00 PM

nurulain
samalah kita...saya pun tak pernah sambut gak...hanya ucapan buat mak yang tersayang...

nana
haiya, camner ni...ko ni kan, mang nak kena ni...hehehe

Friday, May 07, 2010 2:36:00 PM

ibu, ibu engkaula ratu hatiku.. Happy Mother's Day Izan..

Friday, May 07, 2010 2:46:00 PM

x la kak..salah.. mothers day disambut pada ari ahad minggu kedua setiap May...

maknanya..9hb ni minggu kedua dah..bulan ni kan ada 5 minggu..

p/s aku pon x penah sambut..slalu tau..then buat mcm x de pape belaku..

Friday, May 07, 2010 3:14:00 PM

salam perkenalan....
aku tak penah sambut pun...huhuuh...burfday pun tak sambut...:)

Friday, May 07, 2010 3:42:00 PM

selamat hari ibu untuk kaum ibu semua! ^_^

Friday, May 07, 2010 4:03:00 PM

hehe..hr ahad ke sabtu..siti tak eprnah sambut...hehe...cuma wish ejr la...

ramai gak yg buat order tuk hari ibu tapi siti tak ambik....mean ramai la yang sambut hari ibu.,.seronok jer ibu2 mereka.

Friday, May 07, 2010 4:19:00 PM

me & family memang sambut...ie bagi hadiah utk our mom...this year i buat delivery bunga+buah, surprise utk my mom, adik2 i siap bli dapur baru utk my mom, tudung baru etc..tak sanggup kehilangan my mom...my dad meninggl last year :(

Saturday, May 08, 2010 9:58:00 AM

Selamat Hari Ibu, buatmu....

Post a Comment