Saturday, May 22, 2010

.:Aku Tertipu Dan Ditipu:.


cis...nak menipu pun agak2 la kan..sib baik aku ni jenis tak cepat terpedaya...kalu idak???bis kredit aku p kol no yang dia suh kol...giler ar...mencik tau...wat aku rasa terbuai jek..RM10k tu...baru dok bayang nak p suping satu malaya ni...ahakss...

tapi apa pun aku sedar yang msg ni adalah tipu semata2...sob...sob...pertamanya aku tak pernah pun minum power root tu...sertai kontest yang dianjurkan oleh power root pun tidak sama sekali...hahaha...pepun mekasih la pada yang dok forward msg ni kat mak...mak tertipu nokss...uhukss...

notadijariku: erkk...bila aku nak kaya ni...aku dahagakan trafik...tolong...rank kat alexa pun masih lam puluh ribu...bistu bila mau kayap...:P...sentap aiii...

10 comments

Saturday, May 22, 2010 10:21:00 PM

ranking alexa ko puluh ribu??
auu bleh celen mak merah

pls canang satu dunia

Saturday, May 22, 2010 10:26:00 PM

.:wanie:.
oit...oit...ko salah faham ni...ranking mak yang ke puluh ribu lagi...lum lagi bawah 100 nak celen mak merah tu...eh nak celen abe femes tu...aku kena wat jamban versi 5 ar pas ni...hahaha

Saturday, May 22, 2010 10:49:00 PM

wow!!!! puluh ribu??? hebattttt!!!!

ai ratus ribu.. ato mungkin juta... blog murahan je ai..

Saturday, May 22, 2010 10:49:00 PM

eheheh trafik jem ke?

aku selalu dpt msg gitu..

aku ingat aku nak reply je...aku nak ckp..sy pun nak offer awk RM10k...mesti dia yg call kita..eheheh tak jadi dia suh kita call kan?

kadang2 dpt msg...'layari video panas'....
yg ni pun aku nak reply jugak...rasanye nak forward ke dia secara free video org mengaji alquran...

Saturday, May 22, 2010 10:54:00 PM

muahahaha.. i pon dolu2 masa zaman naif pnh dapat pastu siap pi kol lagi tanya...hahahahaktuih! gila jahanam punya penipu!!

Saturday, May 22, 2010 11:02:00 PM

selalu gak dpt sms cmni. klu email lagi dahsyat. tahap juta2 mokcik menang contest xwujud. mmg jutawan dah! hahaha

Saturday, May 22, 2010 11:55:00 PM

tu la.. email camni wat sakit ati jekk.. wat traffic kitenyer line jekk.. ekekek.. tapi betul la.. nyampah tul.. tak de kije betul la.. tau nak nipu jekkk.. harap2 takkan ada sesape yg terkena.. bukan apa kesian kalo ada yg terpedaya.. haishhhh

Sunday, May 23, 2010 12:12:00 AM

haihh,ok lg tu dpt sms mng 10k,aku asik dpt sms soh g clubbing manjang,siap offer free bir 1 jug,apokebodohnye tah

Sunday, May 23, 2010 2:44:00 AM

slalu je dpt sms bodoh cmni.xleyh blah kot.aahahha

tipu budak tadika ley la.sape yg cye mmg la b+++H

Sunday, May 23, 2010 8:30:00 AM

pernah gak dpt sms mcm tu... bende nih makin berleluasa sbb kite tak kisah nak report kan..

Post a Comment