Tuesday, May 25, 2010

.:Alexa Rank:.

heheh...tetiba ari ni nak citer sal rank ni la...yelah, kalu meke² yang femes yang gila berblog dan pemblogger yang tegar sure ari² dok cek rank ni kan...aku???kudusnya aku ni, baru jek aku cek ini hari aku punya blog ni di ranking yang ke berapa di Malaysia ni...sajelah nak cek...ni pun aku tanya si noj...sebab aku perasan la kan...'abe' tu selalu dok canang rank dia kat alexa dah melebihi rank mak merah...camno tu...hehehe...jauh tu nak kejor...:P

ok...dimulakan ngan rank blog aku dulu...

ok, ni kajian aku wat pada blog² kekawan aku ni...yang tak de tu, plis plis plis...jangan kecik ati...aku ada sebab tersendiri aku tak buh kat sini tau...harap korang paham keadaan aku ni..hehehe...
ok dimulakan dengan blog yang paling femes...tak sangka aku...blog dia ni sangat femes di rank alexa...noj, nampaknya kita kena tiru dia ni...wat sesi jelajah cara tersendiri...baru leh atasi rank dia...hahaha...

pastu giler jeles aku ngan rank budak ni...baru jek berblog dalam 2-3 bulan, rank dia dah 7 ribu lebih nak dibandingkan ngan aku yang still dalam 15 ribu tu...sure kalu abang femes nengok ni dia gelak guling² kat kita kan anna...hahaha...

so noj, ni rank blog ko..ko kena keje kuat lagi nak atasi zidah tu ok...sila jeles kan dia...hahha...

owhhh, sib baik aku dapat mengatasi nora...hahaha...

yang ni lak rank si ijan...ijan, kita kena usaha dan usaha lagi...baru leh atasi abang femes...

dan ni si echa...

yang lelain maaflah tak sempat nak wat...pe kata korang p wat sendiri...nengok blog korang ada di rank keberapa di Malaysia ni...
silalah klik SINI...

just masukkan url blog korang lam bulatan merah ni...pastu klik search...akan kuar rank seme bagai...klik jek details...selamat melihat rank memasing ye...hehehe...

notadijariku: ni sesuka sesuki jek ok...takde niat nak jatuhkan sesapa..PEACE NO WAR...

30 comments

Tuesday, May 25, 2010 9:29:00 AM

yg lelain tak jeles sgt. JELES kat budak ana tu. sape yg pepandai tarik dia ke dunia blog ni?

Tuesday, May 25, 2010 9:31:00 AM

.:noj:.
eh bukan ko ke???

Tuesday, May 25, 2010 9:31:00 AM

ini mmg gilerrrr kakkkkk!!!!...

yeayyyyyyy utk ai yg giilerrrrr traffik........ hahahahahahaha....

seyes ai x tau benda ni... kerna... AKU X GILE TRAFFIK KAK....!!!

lawan mak merah?? ko gile ke kakkk????

weei... tah2 alexa ni tipu je.. jgn nak caye la kak oi....

(kembang plak jamban ai ni.. nak te'karweb' plak rase...

Tuesday, May 25, 2010 9:35:00 AM

mane blog wanie??? ai nak tgk... hellioz ke... mesti lg la blh lawan mak merah... siap blh beli kete dah tu... hahahahahha.... (gilerrrr ke)

Tuesday, May 25, 2010 9:36:00 AM

korang ni sumer gile traffic..

bagi ai, traffic ai tak heran..ai cuma nak tolong budak budak baru belajar blogging..

macam anna tu, ai la yang tolong..yu ols sume pentingkan diri tau!

Tuesday, May 25, 2010 9:36:00 AM

BENCI anna

Tuesday, May 25, 2010 9:41:00 AM

.:anna:.
tau ar ko dah femes skang...sampai ati takmo tolong blog2 kerdil cam kami2 ni...huhuhu...

oit blog wanie ngan helli tu seme ko buat ar sndiri..:p

.:noj:.
aku pun benci kat anna jugak la...hahaha..

.:nowa:.
hahaha...ko tolong menda...trafik ko pun tak cecak 100 kebawah...

Tuesday, May 25, 2010 9:42:00 AM

betol la ckp kak gile. kte ni kena betol kan balik niat berbelogging ni. niat kte nk tolong org2 baru belajo

Tuesday, May 25, 2010 9:42:00 AM

hahahahhaha...
btol tu kak geli...

ai mmg salute dingdong sama yu kak geli....betol2 bantu blogger baru cam ai...

kerana yu la, ai glemer+fehmes kblakangan ni..

sampai nak gi gim pun, org sebokkk dok mintak otograp... gim?? apehal lak aku gi gim....

hahahhahaahhah

Tuesday, May 25, 2010 9:43:00 AM

gyahahahahahah

uolz ni sume dah jadik giler trafik ke?

iolz relax je dok depan pc gelakkan uolz sebab abg sally punye blog lagi mantap ranking dia....

gyahahahahahahahahahahh

lu orang ni kelakar la....
ary2 nak bwat gwa gelak
gyahahahahahahahah~

Tuesday, May 25, 2010 9:50:00 AM

.:anna:.
erkk...yu dah femes leh la yu kata gitu kat ai...sob...sob...ai masih dahagakan trafik ni...ekekek...


.:noj:.
yela yelah...kak gile tu betul...tapi sian dia...tolong orang baru, rank dia ribu2 lagi..

.:hellioz:.
hahaha...so apa lagi...lu kena tolong gwa punya rank ni...gwa tau ar, lu punya rank dah 3k...tapi abang sally dah 3rat tau...hahha...jauh lagi tu...

btw: gwa dah klik lu punya nuff...harap lu dapat bli kete pas ni...:p

Tuesday, May 25, 2010 9:59:00 AM

aku bercita-cita mengalahkan ranking alexa facebook

boleh?

MUAHAHAHAHAHAHAHHAH

Tuesday, May 25, 2010 10:01:00 AM

lu agak2 kete ape yang gwa harus beli?

apa pendapat semua kawan2 alam maya???

gyahahahahahahah~

Tuesday, May 25, 2010 10:04:00 AM

ai tau...
second hand kancil 1994.. tu pun kalo second.. tah2 3rd.. 4th??? haahahhahaha....

Tuesday, May 25, 2010 10:23:00 AM

Hahaha...ko sibuk ckeck traffic, aku plak sibuk check duit nanang aku...ahaks...

Tuesday, May 25, 2010 10:30:00 AM

selamat berkenalan izan...isk..nagda2 tau izan nih..izan kira kwn lama siti gak la dlm dunia blog nih..kira yg terawal gak la..heheh...

oh..lepas ni nak gi tgk ranking siti lak yer...entah baper la agaknya..

Tuesday, May 25, 2010 10:39:00 AM

.:wanie:.
wahhh tinggi sunngguh cita2 mu itu...hahaha...

.:helli:.
agak2 duit lu masyukk...lu beli kete sorong dululah...

.:fiza:.
nanang aku lum cukup matang tuk dikuarkang...hahaha...

.:siti:.
hai siti...cepat cek siti di ranking mana...

Tuesday, May 25, 2010 10:45:00 AM

syanaf.blogspot.com kat alexa lansung no data..
kira paling hebat la kan?
lalalalala...

Tuesday, May 25, 2010 10:47:00 AM

kak gile jadinye..eheheh

first..mula2 tgk entry ni rasa nak tergelak guling2..kali ni confirm aku nak gelak guling2...sbb sebelum ni tak pernah taip perkataan itu....

gile mmg nak gelak..camne aku leh jadi 7k tu..

patut la duit nuff aku dah RM1322.50 ..jom pelajari mcmane nak up trafik dari blog aku...

ahahahhahahah

pis

Tuesday, May 25, 2010 10:57:00 AM

jom

Tuesday, May 25, 2010 11:14:00 AM

.:shifa:.
aler jangan la sedih2...meh join geng bengang kami meh...hahah...

.:asha:.
owhh diam2 jek ko ek...

.:noj:.
p mana???

Tuesday, May 25, 2010 11:43:00 AM

tahniah pada kowang yg femes2..

aku tumpang hepi go lucky..

Tuesday, May 25, 2010 11:53:00 AM

ciss ciss! kenape rank ai 8000+?

walaupun ai tak paham maham ranking jadah ni. hehe

Tuesday, May 25, 2010 11:57:00 AM

.:jilah:.
sabar dek non..yu kena wat jamban versi emas la pulak...

Tuesday, May 25, 2010 12:53:00 PM

itu bukan citer2 tu

aku mmg pasti

apa susah aku up jek 100 entry sehari

sekali update mcm ni

tajuk : jom

content : wa nak gi makan jap ..korang dah makan. after makan wa nak gi solat

0comment

Tuesday, May 25, 2010 12:53:00 PM

giler, jauhnyer aku...takpe2...aku blog secara ikhlas, bukannyer nak kejar rangking..betul tak kengkawan...

Tuesday, May 25, 2010 1:00:00 PM

.:mamalynna:
hehehe...ikhlas tapi jauh disudut hati...hahaha...

.:wanie:.
aku nengok dengan sepasang mata memerhati....lalala

Tuesday, May 25, 2010 1:46:00 PM

ranking aku las sekali... sangat kesian.. tolong buat jelajah untuk aku.. naikkan ranking... tak sian ke tengok rekod aku buruk gitu?? ishhhh...

Tuesday, May 25, 2010 1:49:00 PM

.:echa:.
ko suh si nowa, jah dan jidah yang wat sesi jelajah...aku takmo glamer dah...cukuplah apa yang aku ada ni...hahaha

Tuesday, May 25, 2010 7:26:00 PM

aku dah cek...aku nye rank 34,261 hahaahaha

Post a Comment