Sunday, May 16, 2010

.:Berboling di Alamanda:.

salam semua...ari ni hubby ajak teman dia main boling kat alamanda tu...ada tournament katanya bersama ahli KRT blok fasa 1 dan JPNIN...hurmm...aku???aku mang bukan kaki boling cam asha, anum, midot tu...tak minat pung...pendek kata seme game la aku tak minat...mungkin takde bakat gak kut..hahaha...dah dia minta aku dan anak² p teman...so layan jelah...kata nak jadi isteri solehah kan...huhuhu..

owhh, ada yang bertanya camner jom heboh tu kan...hurmm...camner nak cakap ek...sedih gak ar...sebab jom heboh tu cam tak bersedia banyak la...masa aku sampai semalam lebih kurang jam 9 pagi kat tapak jom heboh tu...aku nengok takde pe pun yang berlaku...pendek kata seme booth sedang disetting...sedih...patut ar sebelum aku p tu, aku try ar bukak tv3 tu...selalunya kalu ada jom heboh sure derang wat siaran luar pepagi kan...tapi malangnya sekali lagi, memang takde...pelik gak disitu...so dari tinggal tanda tanya baik aku p cari jawapannya...dah tulah jawapannya...kata mereka, ini adalah edisi khas sempena hari belia negara...warga KBS jemput mereka tuk memeriahkan majlis...yelah, kalu ada jom heboh,sure lagiiiiiiiiiiiiii ramai yang datang kan...tapi tak beh la gini...kut ye pun tak bersedia, janganlah calarkan imej jom heboh...meke² yang datang tu mesti teruja nak nengok para² celebriti yang selalu ada bila adanya jom heboh ni...tapi nan ado...mesti ramai yang berkecik ati la...pendek kata JOM HEBOH YANG TAK BERAPA NAK HEBOH...camner tu...so ari ni aku boikot la...malas nak p...layan boling ar teman hubby...ada gak pekdahnya...takde kena panas...ekon lagi...hahaha...

owhh,korang yang berada di terengganu, kelantan dan kedah keje ke ari ni???ke cuti gak sempena hari guru???pepun pada yang bekerja ari ni, selamat bekerja ye...bekerja la kita sekueknya untuk mencari rezeki yang halal...

notadijariku: patutlah orang tu pulun berblog...cari duit sampingan...ate, kontrak dah nak tamat...huhuhu...

9 comments

Sunday, May 16, 2010 10:50:00 AM

ayayyayayaaaaiiii....
ari ni pun dah p men bowlinggggg.. jgn pakai cincin ye.. kang tcabut lak kulit jari...

psssttt... mmg pun..cari pndapat seciput.. sape yg murahan n desperate skrrrrggg??? sndiri mau hengaaaattt la..

Sunday, May 16, 2010 10:56:00 AM

.:anna:.
hahaha...akak tak main la, yang mainnya my hubby...dik ipan ngamuk nak tido, tu yang balik dulu...kang dah abis main hubby sms ar suh amik..pastu nak p cheras, amik lappyku itu...dah sehat pun dia...

ekekeke...diam2 sudah..dia ngah serang hendap lagi tu...:p

Sunday, May 16, 2010 12:26:00 PM

akak pergi jom heboh tu awal sangat kot..

Sunday, May 16, 2010 12:38:00 PM

mata ku kecik besar kecik besar baca nota kecik tu

oo tak prepare ke..ala2 tergezut2 gitu dpt jemputan kot huhuhuhu

Sunday, May 16, 2010 2:24:00 PM

bape bulan dah aku tak pg main boling..sob sob....takut bola merekah je kalo tak baling2...

aku tak pernah pg mana2 jom heboh...sesak napas

Sunday, May 16, 2010 2:31:00 PM

jpnin? jabatan perpaduan negara dan integrasi nasional??

Sunday, May 16, 2010 3:26:00 PM

Penah skali gwa maen boling kat alamanda.. 4 tahun lepas agaknya..

Sunday, May 16, 2010 11:26:00 PM

dulu2 lum kawen semangat nak g jom heboh..skrg dah ada anak, kalau org ajak pun tak nak ar..sesak...

ingat lagi kena marah ngan kawan (sekarang suami :p) sbb ajak dia redah jom heboh..alih2 beli biskut jek..

Monday, May 17, 2010 9:02:00 AM

huh ye ke?? seb bek tak p jom heboh.. ermm rasa2 kt rumah aku lg hebohnye..cukup la kan.

Post a Comment