Sunday, May 30, 2010

.:Bersiaran Langsung Dari Tanah Tinggi Cameron:.

hurmm...apa aku nak citer ek...tak banyak pun...just hujan turun kekadang renyai...kekadang lebat...tapi dalam pada ujan turun ada matahari tau...pastu ada pelangi...tadi sempat p big red stoberi farm...sok ingat nak p cactus valley, rose valley, taman rerama...tu pun kalu sempat la kan...sebab sok nak terus gerak balik ke pangkal jalan...

owhh ye, behnya la, sebab aku dah jumpa souvernir2 yakni FM dari cameron highlands for my first giveaway...huhuhu...simple dimple giveaway jek...takmo nyusahkan meke2 yang nak join dan berminat nak miliki salah satu FM dari cameron ni kan..

so tunggu jelah bila aku dah pulang ke pangkal jalan nanti ek...daaa...

mau tido dulu la...

6 comments

Sunday, May 30, 2010 9:43:00 PM

bestnya pegi CH :)

Sunday, May 30, 2010 10:40:00 PM

ye ye ada adiah..tima kaceh izan...cepat2 kembali ke pangkal jalan...jgn sesat di tengah jalan ye kak

Monday, May 31, 2010 12:21:00 AM

hehe..

tempat tu dah sememangnya sejuka kan!.. kene lpulak hujan lagi.. hahah...

sangat sesuai p haneymoon.. untung2 tambah lagi sorang.. ehehhe..

jangan marah ye.. ;)

Monday, May 31, 2010 6:49:00 AM

mama zharfan
hehehe...meh la sini meh...:p

asha
adiah menda lak ni...ishh...bila masa aku kata ada adiah tuk ko ni..aiyayaya...

ena
hahhaa...tak leh ar ena...katil single...dah wat double pun masih sempit...:p

Monday, May 31, 2010 8:00:00 AM

sedih aku apsal org lain senang nau pi CH aku kalau nak pegi halangan banyak nau :(

Monday, May 31, 2010 11:34:00 PM

slmt bercuti bersejuk2an di CH weh!!!hmm,tibe tingat kt teh tarik kt ldg boh tu..huhu

Post a Comment