Friday, May 21, 2010

.:Bila Bosan...Apa Mau Bikin???:.

hurmm...sius la weii...aku bosan sesangat ni...jam baru kul 11 pagi lebih...

ayakss...

bukan aku takde keje...

ada, kan aku ada bitau aku ngah wat claim...

tapi main ngan angka tu buat aku lagi bosan...

bistu camner...

ada cadangan tak nak ilangkan bosan ni...

haiyaaa...

kalu dapat beli tiket balik hari p langkawi beh gak ni...

leh tak gitu boss???

saya bosan ni...

tulungggg....

notadijariku : wanie, ko bitau kat mr last minit ko, meh aku replace tempat ko voleyy???:P

10 comments

Friday, May 21, 2010 11:29:00 AM

mau tiket balik hari ke Langkawi eh..mana mau cari tu.. =P

Friday, May 21, 2010 12:09:00 PM

bos aku bujang

boleh tahan kacak

kaya

baik tak penah sekali pun marah aku

dia sponsor baju2 cantik kat aku

errrr...tak mo kongsi la.labu nak labu? hahahaha

Friday, May 21, 2010 12:33:00 PM

langkawi tu bukan ke kt luar negara? jauh tu. perjalanan pegi je dh 20 jam. sehari ade 24 jam je. camne?

Friday, May 21, 2010 12:42:00 PM

hahahaha... langkawi??? jauh tu... ober de si... gilerrr kaye ko kakkkk... nak ckit...

Friday, May 21, 2010 12:58:00 PM

.:mamalieyna:.
bleh, suh bos bawak jet pejuang...hahaha..


.:wanie:.
ni ko kira cam pomot bos ko ke camne ni???
aku takmo abang labu ko ek...hahah...


.:noj:.
tulah, dulu suh belajar geografi fail...langkawi depan opis aku ni jek...tak sampai baper minit jek kalu jalan kaki beb...

.:ana:.
mestilah kaya weii...tak tau2 lagi ke...hari2 dalam 4-5 ribu visitor...trafik blog haku sesattt tau...hahaha

Friday, May 21, 2010 1:00:00 PM

patut la ko kaye kak... trafik 4k.. gilerrrr..... tp nak watpe duit bebanyak... akak kan keje tetap.. bkn kontrakkk.. gaji slalu ade maaa...jgn tamak.. no no no... hahahahaha...

Friday, May 21, 2010 1:09:00 PM

.:anna:.
arghh...dulik ar...aku pun nak femes jugak...fofular ok...

Friday, May 21, 2010 1:13:00 PM

alahai....bosan yerk..klu ct bosan time keja..layan blog jer la..

Friday, May 21, 2010 2:32:00 PM

tak pomot. supaya sapa2 yang bakal tidak bekerja boleh la cari bos aku kot nak mintak simpati mintak kerja tetap

sumpah bos aku baik. nampak aku guna ym suruh ajar ok camne guna ym.

add kat fb
rajin bagi duit

tapi bila dia buat perangai mr last minit dia...haaaa aku la jd tak baik.

Friday, May 21, 2010 4:12:00 PM

.:wanie:.
time ko jadi tak baik yang aku takut tu...alahaii...camner ni weii...

Post a Comment