Tuesday, May 25, 2010

.:Blogger Tengah Nak Femes Dan Mariam Ogawa Ngendap Blog Aku:.

hehehe...aku bangga siot...bila 2 blogger yang aku agungkan (sila kembang ok) sanggup ngendap aku dalam diam...ha, korang jangan pikir yang notti2...derang berdua ngendap kat blog aku ni ha...blog picisan dan murahan...tapi mahal dimata aku...:p...tak caya...ni buktinya...

dari kiri ke kanan...
hellioz bukan nama sebenar...ni blogger yang tengah nak femes ala2 mentor dia tu weii...tak caya???korang p jenguk kat blog dia NI...dan jangan lupa bawa ekon sekali...hahaha...

aireen (lembut beno) bukan nama sebenar..nama sebenar dia mariam ogawa...ogawa cam jenama alat menan terkenal tu...hahaha...suka suki aku jek kan...blog dia sempoi...suka...suka...ni minah cekelat ni...korang nak cekelat free p ampu dia...terbaekkk...ni LINK blog beliau...baik kan aku ...kasi trafik kat derang berdua...hahaha...

pada korang berdua...mekasihi tolong up2 aku ni...gembira weii...hahahaha...aku kan sangap trafik memalam ni...sanggup aku tak tido lagi ni...semata nak orang terjah blog picisan aku ni...aiyayaya...giler ar aku ni...memalam aku wat review pasal orang yang datang terjah blog aku...apa kess???gile glam ke???hahaha...

notadijariku: korang ada ada ada???takde kan...gyahahahahaha....erkk...tergelak cara hellioz la plak...

14 comments

Tuesday, May 25, 2010 10:17:00 PM

alaaaaaaaa..... beh nyeeee awakk.. mesti awak glemer dh skrg kannnn???
blh beli kancil... ops.. mitsubishi gak...hahahhahhahha..

Tuesday, May 25, 2010 10:20:00 PM

gwa pehmes gak eyk sebenarnye....
gyahahahahahahha

"hellioz, jangan masuk bakul angkat sendiri" pesan iblis gwa....

gyahahahahhahah~

Tuesday, May 25, 2010 10:27:00 PM

.:anna:.
maaf...cita2 saya nak beli sebuah aircraft paling koman pun...fokker50 atau diamond atau bell atau ni paling koman betul2 tau...airbus jek...

ai tak main la kancil tu...picisan tu...:p

.:hellioz:.
sok2 lu lagi femes dari abang sally...camno nak jawab tu...tapi bila dah glamer, lu jangan lupa orang2 yang up lu abis abisan ni...

Tuesday, May 25, 2010 10:30:00 PM

ehehe
wah makin ditaja taja..tahniah babe..aku tgl satu nan itu je la...

wei sebut pasal aircraft..mana model aku se lagi?

Tuesday, May 25, 2010 10:42:00 PM

.:asha:.
ditaja menda ni weii..ha pasal aircraft tu, sungguh2 aku lupa nak bitau ko...sebabnya aku lum dapat lagi dari sue tu...dia agak bz la...lum datang anto ke aku...tak pun nanti aku suh dia pos direct jelah ke ko..sekian, jawapan panjang lebar dari aku...

Tuesday, May 25, 2010 10:42:00 PM

uishh, pasni segan lah nk dtg sini,ni blog selebriti nih,kui3

Tuesday, May 25, 2010 10:50:00 PM

.:zetty:.
weiii jangan ar gitu...aku janji ni...aku takkan lupa diri bila aku dah glam nanti...hahaha...

Wednesday, May 26, 2010 7:53:00 AM

blogger yg keempat tu pon tgh nak naik femes gak tu.. kot2 leh femes dr abe femes tu kira ok la weii... hahahahah

Wednesday, May 26, 2010 7:57:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
hehehe...yu pun ada ek...sure terkena tempias glams kitaorang kan...lalala...

Wednesday, May 26, 2010 8:08:00 AM

wah... femes dah... abis la abang femes...

Wednesday, May 26, 2010 8:13:00 AM

.:ejaMaria:.
banyak la femes kak oi...tak koselah..cukuplah ai femes dimata si dia jek...:p

Wednesday, May 26, 2010 9:31:00 AM

saya ada jugeeeeeeeeeeeeeeeeeeee di situ ;-)

Wednesday, May 26, 2010 9:31:00 AM

sy ada juge terselit di situ ;-)

Wednesday, May 26, 2010 9:33:00 AM

.:diana:.
eh ada ke...hehehe...tempias ni..

Post a Comment