Monday, May 3, 2010

.:Cadangan Untuk Mereka-Mereka Yang Menganjurkan Contest:.

hai...selamat pagi...korang nengok, pepagi ni saya dah join kontest...hahaha...sajelah tuk memeriahkan suasana even saya tau, lucky takde ar nak menang bagai ni...tapi takper, sikit pun tak terguris...kata orang sekadar mencuba...

hurmmm, saya kan pernah join kontest kan...pastu bila orang tinggalkan link kat bawah, punyalah seksa sebab saya nak cari satu persatu...bukan kerja mudah ok lagi pulak bila pesertanya berpuluh2 orang...ni saya baru terpikir gimana cara nak menyelesaikan masalah tersebut...so saya cadangkan kepada penganjur2 contest tersebut...untuk mudahkan kerja anda...apa kata korang letakkan syarat camni...

setiap penyertaan hendaklah tinggalkan backlink di ruangan komen dengan cara begini...

masukkan link kod seperti di atas...tiru jek secara totally...sama jek cam korang suh tinggalkan link penyertaan kan...tapi kan bila korang suh buh kod cam di atas ni, automatik akan kuar link penyertaan peserta...so mudahlah keja korang...just klik jek kat bawah tu, terus ke link penyertaan peserta...senangkan???tak yah korang nak taip satu persatu...pastu cari link penyertaan yang ditinggalkan...pening woo...saya dah pernah kena...2 kali lagi...hehehe....

tak paham???owhh korang leh tanya saya tanpa segan dan silu...saya ok jek...sebab saya pun budak baru belajar tau...terima kasih kat AIZ yang sudi berkongsi ilmu...saya suka ke blog beliau, sebab beliau tidak sesekali lokek dengan ilmu yang beliau ada...tak percaya???korang ar tinggalkan komen kat blog beliau, nescaya beliau akan datang komen balik kat blog anda...owhhh kunjung mengunjung kan amalan mulia...hehehe...mana tau satu masa nanti beliau pun akan glamer di kalangan blogger cam si ben tu...hehehe...:p

13 comments

Sunday, May 02, 2010 8:35:00 AM

yup mama setuju sesangat..mmg betul sesangat tu ann,mama yg slalu masuk contest2 ni pun mmg slalu tpikir nape peserta2 x buat link mcmtu ek sbb lg senang keje2 penganjur..tp ye la kn mayb pihak penganjur pun kdg2 x perasan..hmmm nnt kalu tetiba mama plak nk buat contest (hihii insyallah)mama akan buat mcm yg ann suggestkn tu ;-)

Sunday, May 02, 2010 8:41:00 AM

dah terfikir nak wat contest tapi nantila...sikit masa lagi, time tu kite kontek izan la ek tanya pasal ni..

Sunday, May 02, 2010 9:05:00 AM

:P... hikhik... tengkiu akak.. mai langkawi saye belanja makan..:P

u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



Sunday, May 02, 2010 1:01:00 PM

Sape ben weh?

Sunday, May 02, 2010 1:37:00 PM

wah..sgt berguna ni..let me testing jd ke tak..

testing

Sunday, May 02, 2010 3:44:00 PM

@♥MAMA♥
mekasih mama...ada gak yang bersetuju...tapi mang senang keje la...hehehe...

Sunday, May 02, 2010 3:44:00 PM

eh jdlah..tq tq for sharing yer..
sgt2 berguna bila i nak buat contest nanti!!!

Sunday, May 02, 2010 3:44:00 PM

@iBu-Afif
erkk...cam tu ke...baiklah...baiklah...

Sunday, May 02, 2010 3:45:00 PM

@AiZ
takmau...tak mau...aiz kena belanja akak soping kat idaman suri tu...hahaha...

Sunday, May 02, 2010 3:45:00 PM

@Whoopz
erkkk...ko tanya aku ker???aku pun tak kenal...ekekeke...

Sunday, May 02, 2010 3:49:00 PM

@mama zharfan
tahniah...tahniah...memang menjadi...hehehe

Saturday, May 22, 2010 4:44:00 PM

Nak try lah ...
Kisah Hidup Ku

Monday, April 18, 2011 12:30:00 PM

ala..tak faham macam mana nak buat back link tu..

i pun baru create satu contest ni..

jom join ramai2..memeriahkan suasana n menambah networking je..:)

http://admie-world.blogspot.com/2011/04/little-dreamland-stylista-contest.html

Post a Comment