Wednesday, May 19, 2010

.:Dah Alang-Alang Balik, Baik Singgah La Kan...Satu Jalan Lagi Pun:.

pagi tadi aku sampai awal...awal macam biasa jek...pastu p cek akaun...aler, duit tak membukit pun...pastu try ar book tiket kat airasia...kekonon nak ke kuching...erkkk giler ar...2 dewasa dan 2 kanak tambang pergi balik dah cecah RM900++...erkkk tertelan air liur mak kejap...nampaknya kena menabung lagi ar...owhh, kebetulan ujung bulan ni cuti ari wesak hubby ada ajak balik penang...aku iyakan sajalah...g pun tahun ni sekali pun tak balik sana lagi...sian la dia kan...dia rindu kat sedara mara dia kat sana...g pun dah lama tak ziarah pusara ayah dan mak mertua...so kata putus dah ditemui...makanya balik jelah kan...g pun gaji senin ni jek...hehehe...

so dah alang² nak balik sana, aku ada utarakan kat hubby suh singgah kat cameron on da way pulang dari penang ari ahad tu...naik ikut simpang pulai...dia kata ok...jadinya pepagi tadi aku try la search penginapan kat SINI... alhamdulillah, nasib ku baik...ada kekosongan pada tarikh yang dipinta...aku amik bilik biasa jek...lagipun semalam jek kat sana...bilik biasa rege tuk satu malam hanya RM25 sahaja...hehehe...

klik gambar tuk imej yang lebih besar...kalu tak nampak gak...korang log in ar web yang aku kasi kat atas tu...

dan pepagi tadi, lepas aku dah buat booking seme, aku terus bergegas ke BPH di blok B3...kenalah p pepagi kan...sebab time gini parking lum sesak...dan tak ramai orang lagi...sampai jek aku kat parkir awam tu...cam pelik lak aku...dah berubah...pendek kata dah berbayar...huhuhu...tapi yang behnya tadi, aku tak kena bayaran pun...sampai skang aku dok mikir pasai pe tah aku tak kena bayar...hahaha...

see...aku orang pertama tuk hari ni...tak sempat aku nak duduk, terus dah kena layan...pepagi servis masih tip top...huhuhu...

dah siap seme...resit pun dah dapat...RM25 sajork...oklah kan...ada gak penginapan kat sana...ari tu dah p bertiga jek...kali ni p berempat...bawak dik ipan sekali...hehehe...
resit bayaran...kena tunjuk masa nak check in nanti...

so bang, konpem ek singgah cameron...penginapan dah bayar ni...ha, leh la aku borong FM bebanyak kan...mana tau gatal tangan aku ni aku ni nak wat giveaway kasi FM kat korang ke...tak gitu???

notadijariku: ada sesapa yang nak kirim sayuran segar tak???kiriman masih dibuka ni...:

18 comments

Wednesday, May 19, 2010 11:58:00 AM

dah penah survey...tapi sentiasa full..tension je....ade tips tak macam mane nak senang dpt???huuhuh

Wednesday, May 19, 2010 12:02:00 PM

kalau tolong ambk gambar aku kt ladang teh boleh ke?

Wednesday, May 19, 2010 12:06:00 PM

wah..bestnyer. =)

Wednesday, May 19, 2010 12:44:00 PM

.:kita tau ke:.
erkkk...hang sebey time memang full kut...tak pat ar den nak nolong...

.:noj:.
buleh aih...naper tak leh plak:.

.:reflisia:.
erkkk...beh ke...lum p lagi ni..

Wednesday, May 19, 2010 1:29:00 PM

akak gi cuti kat cameron seminggu dulu....huhuhuh...sbb dok umah persekutuan bolehlah...25 hengget jer 1 mlm...;)....leh dok lama2...jln relex2...takyah nak bangunpg2 nak redah sume tmpat sbb keja masa...;)....

TAPI...sampai la ni rasa lom lalu nak tempuh camneron lagik....ate dah dok seminggu kat atas tu...hahhaha...tunggu fiera besar sket baru leh gi lagi....muzzammil pun tak jejak cameron lg...along nyer jer dah gi bbrp kali...;)

akak nak kirim gak.....jagung manis ngan sayur2......boleh?

Wednesday, May 19, 2010 1:33:00 PM

.:kak lyn:.
buleh jek...tapi make sure tempahan adalah serius sahaja...hahaha...:P

Wednesday, May 19, 2010 1:38:00 PM

ada plan gak nak g cameron tapi asik tak mnyempat jek.. murah ek sewa dia.. nti bg nama tempat ya.. boleh kami lak ke sana .. heheh

Wednesday, May 19, 2010 1:40:00 PM

.:@e_da:.
hehehe...memang la murah...sebab amik umah persekutuan...ate kakitangan gomen kan..hehehe

Wednesday, May 19, 2010 1:48:00 PM

zan..ko bagi no phone n alamat sekali rumah persekutuan tuh..bley gak aku bercuti kat sana..bawak airol n syakirin..sebelum aku bersalin nih...pastu nak buat pembayarna kat mana?..tolong jelaskan skit...

Wednesday, May 19, 2010 1:52:00 PM

.:emie:.
hehehe...no pon seme bagai ko search kat web yg aku kasi tu...pembayaran kat konter BPH la kat blok B3 tu...tak pun bayar guna kad kredit...hehehe

Wednesday, May 19, 2010 1:52:00 PM

nnti kalo sesat, x jumpe jln ke, call anna ye....hahahhaha...

Wednesday, May 19, 2010 1:54:00 PM

aku dan cameron selalu takdek jodoh

tiap kali plan, mesti tak jadi

sob sob sob

penah dpt naik sekejap, hujan xleh turun.. sob sob sob lagi.

tanah cameron tak mo terima aku yg hot ni.

muahahaha statement nak perasan aje

Wednesday, May 19, 2010 2:01:00 PM

.:anna:.
erkk apa kes nak kol ko lak...ko ada share ngan datuk bandar kameron tu ek...hahaha...baiklah...baiklah...

.:wanie:.
statement tak bleh blah ok...hahaha...ko p jelah tanah tinggi lain, mungkin yang lain leh lagi terima ko tu...:P

Wednesday, May 19, 2010 2:09:00 PM

ko kasi preeeee aku nak. giveaway pn aku nk!!!!

sian aku.. fm cameron dh kena pecah ngan ahan huhu

Wednesday, May 19, 2010 3:31:00 PM

macamana nak pegi ni..mana tau jalan kalu ikut simpang pulai!!!hehehe..

Wednesday, May 19, 2010 4:37:00 PM

tlg book kan tuk aku sekali..

rumah transit kat putrajaya pun dah rm50 ini cameron..lagi murah

Thursday, May 20, 2010 4:53:00 AM

izan,
slmt ber'cameron' :-)
fuh..bestnya rm25 je semalam?

jgn lupa g makan homemade eskrem strawbery kat khm taman sedia. sedap sgt. yang ni owner dia muslim, yakin nak makan. sedap lak tu.

Thursday, May 20, 2010 7:25:00 AM

.:afne:.
wahhh awalnya ko mintak...yelah yelah...aku kasi nanti ekk..

.:are race:.
tak tau tak pe...biar ai yang drive...yu dok belakang diam2

.:asha:.
bleh jek...tapi pastikann time tu ko serius...bukan memain ok...

.:umi nuha:.
uikss...kat mana tu...kena cari nanti...tu pun kalu sempat la...hehehe

Post a Comment