Tuesday, May 4, 2010

Dan Peneka Paling Tepat & Pantas Adalah...

ye peneka yang paling tepat dan pantas adalah...anna...tahniah buat beliau...

anna, jangan lupa kasi alamat ye...dan tak lupa juga kepada mereka2 yang sudi meneka...

kepada xierra dan asha...anda berdua pun peneka yang tepat...sebab jawapan anda berdua itu betul...tapi anda berdua terlewat beberapa minit...sori ye...tapi takpe..lenkali kita teka lagi ek...

Jawapannya...
1. Telur
2. Peguin
3. Gelaran Dato'

9 comments

Tuesday, May 04, 2010 7:10:00 PM

benci tau aku tak leh masuk blog tadi nak komen asik2 error je xdapt FM austrolia

Tuesday, May 04, 2010 7:29:00 PM

yes!!! yes!!!... time kasihhhhhhh....
1 soklan betul = 4 keychain kannnn???

kalo 3, korang kire la... haku nak gantung wat subang... yeaaayyy!!!! muahehehehe....

Tuesday, May 04, 2010 7:47:00 PM

C0ntest apa neh?

Tuesday, May 04, 2010 8:35:00 PM

Tahniah way anna yg dah jd oeneka terpantas & tepat tu..

Wednesday, May 05, 2010 1:25:00 AM

@Nana
erkkk...sian ko..takpe, lenkali bleh cuba lagi kan...

Wednesday, May 05, 2010 1:26:00 AM

@Whoopz
bukan contest...saje men suh teka2...ngaper sam???

Wednesday, May 05, 2010 1:27:00 AM

@~anna
eh takde...takde...mana datang 4 tu...tiga sahaja ok...diulang tiga...takde lelebih...ekekke

Wednesday, May 05, 2010 1:27:00 AM

@Ena
tulah pasal ena...mesti dia dah tau jawapan tu kut...hahaha...

Thursday, May 06, 2010 11:32:00 AM

aku silap no. 1 tu erkkk telo?????????

Post a Comment