Wednesday, May 5, 2010

Dimana Saya???

hurmm...tadi jejalan kat fesbuk old fren aku ni...tetiba ternampak ada dia tepek gambar time sekolah dulu...hurm...memang kenangan mengusik jiwa la...haiya...mana tah derang skang...ni gambar time aku tingkatan 3 rasanya pada tahun 1996...tak gitu anis???
belakang dari kiri: mohd nasir hasbollah, mohd zarin othman, mohd faizal hamid, mohd shahidan, khairul azri, wan mohd saiful, mohd zaki, mohd azli mansor, ahmad sanawi, mohd affaizul abdul majid, alias ali, mohd jamini sabri, mohd saufi rahim, mohd hanif
barisan tengah dari kiri: khadijah razak, mazizi, haslina esa, khairuamisah, siti munzieroh, siti salwani, siti hadijah, norhafizah, zarita darus
barisan hadapan dari kiri: siti fatimah bahari, nurul azrin, fudlana edziani, norasimah ismail, rohani mat ali, cikgu suhaiza, mohd zawawi ramlan, izan abdul latif, rohana abd manaf, siti aishah arsat, anisah naser, norhayati ghani....

fuhh...berpeluh aku nak ingat nama penuh setiap sorang...giler perah otak weii...dah berpuluh tahun  pun berlalu...sib baik ingatan aku masih kuat dan utuh...hehehe...

***************
owhh, ni plak gambar masa p camping kat air terjun berkelah...kalu korang terer, teka ar yang mana satukah izan abdul latif itu???hahaha...

rindunya kat kengkawan lama...lelebih lagi kawan² masa sekolah rendah dan menengah dulu...nasib baik la adanya fesbuk yang merapatkan kembali hubungan yang terputus berpuluh tahun dahulu...

13 comments

Wednesday, May 05, 2010 2:52:00 PM

alah..tau sgt..ko yg blkg skali kan..yg kai tudung itam kan...btol kan??? x de present ke kak??hahahah

Wednesday, May 05, 2010 3:04:00 PM

tudia..kalau yg pakai tudung uniform tuh..semua cm sama ja..tak cm hg yg mana...tp yg kat ayaq terjun tuh aku cam la hg..yg dok belah kiri kai tudung hitam ikat mak itik tuh..heheh..dulu ka pesyen cam tuh habis metar la noh..

Wednesday, May 05, 2010 3:07:00 PM

@sevunation
cehh...manjang ko nak present ek...tunggu ko jadi kawin aku kasi la...:P

Wednesday, May 05, 2010 3:07:00 PM

@.:fyzz:.
hahaha...jot time tu pesen gitu dah cun dah...:P

Wednesday, May 05, 2010 3:32:00 PM

pakai baju sekolah...susah benor nk cam neh...barisan kedua...no 3 dari kiri...errmmmtp pesal sam jek ngan paaki baju pengawas dok depan tu plak...konfiuss...konfiusss..

Wednesday, May 05, 2010 3:36:00 PM

@.:are_race:.
hahaha...salah2...ai sorang jek yang pengawas time tu ...:P

Wednesday, May 05, 2010 3:38:00 PM

yg pakai baju biru..haha kemain sengih dia..

Wednesday, May 05, 2010 3:43:00 PM

@ayang
hahaha..beselah, dapat dok sebelah si jejakan time tu...:P

Wednesday, May 05, 2010 8:23:00 PM

rock tul tangan tul...izan the rock

Wednesday, May 05, 2010 8:48:00 PM

heheh..

cam ena gak tu .. bertepek je gambo mase sekolah.. kenkawan tag.. kelakar pun ado tgk muke2 suci dolu2..

Thursday, May 06, 2010 7:35:00 AM

bestkan bile tengok balik pic lama2.... aiz satu pic lama pun takde... aiz sendiri yg sengaja delete.. =___="



komen entry saye pulak..k.. hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>APAKAH PUNCA U ALL KETAGIH BERBLOGGING?



Friday, May 07, 2010 9:29:00 AM

zan...alg still ingt nama2 ni even setahun je kt SMKJ6 ni...fudliana yg putih melepak tu...kmbar ani,ana besfren aku kt SMKC..nasir,awi...rmai r lagi...plg rock ko la...

Friday, April 08, 2011 6:02:00 PM

aduhaiii.. gambar yg last tu memang membawa maza ke alam lalu lah.. huhuhu

best nya kalau dapat bertemu kengkawan lama, kan? huhuhu

Post a Comment