Tuesday, May 25, 2010

.:Entry Cool Untuk Para Ibu Cam Aku:.

ekseli aku nak balik penang khamis ni...dah isi borang cuti pun...pastu pagi ahad tu gerak dari penang ke cameron ikut simpang pulai kut...takkan nak patah balik ikut tapah kan...hehehe...dan tujuan utama aku nak kesana aku nak borong sayur-sayuran dan FM yang cantik dan kiut miut...(wahh borong tu, cam banyak benor duit mak kan...hahaha)

dan jalan² ke kawasan di sekitarnya...tak lama pun kami kat sana...pagi ahad gerak sana...petang isnin balik ke pangkal jalan...selasa stat keje balik..tah napa tah, aku suka benor bercuti di tanah tinggi berbanding kawasan pantai² ni...hehehe...cameron ni kali ke berapa tah aku p...aku mang tak jemu p sana...sonok...udara yang sejuk , angin bertiup sepoi² bahasa...

owhh...ni gambar masa kami p bertiga tahun 2008 kut...ada family day opis hubby kat sana...masa ni aku ngah sarat ngandungkan dik irfan...kali ni p berempat plak...


ha, mana tau ada rezeki korang nanti...balik dari cameron nanti aku akan wat give away kat korang² yang berminat nak FM dari cameron tu...sajelah kan, tambah koleksi kat peti ais anda...ok tak???
so jangan lupa tunggu giveaway aku nanti...

notadijariku: bangga aku jadi ibu...owhh ibu...erkk...ada aku kesah???:p
mekasih pada orang tu..sibuk2 dok terbit majalah, sempat lagi ngendap sini...lalala...

23 comments

Tuesday, May 25, 2010 12:10:00 PM

bru je pas g cameron bln ni..hihiawl bln hri tuh.g ngn kwn2.best2 ;)

Tuesday, May 25, 2010 12:17:00 PM

.:gula gula kapas:.
wahhh meronggeng ngan kekawan ye dik???behnya..

Tuesday, May 25, 2010 12:17:00 PM

tak tau napa i tak minat sgt tanah tinggi..sejuk tak tahan!! hehe

Tuesday, May 25, 2010 12:19:00 PM

.:fiza mak darwisy:.
eh tanah tinggi la beh...sejuk, leh peluk2...lalala...

Tuesday, May 25, 2010 12:19:00 PM

takyah wat giveaway bagai la. bagi je kt aku

Tuesday, May 25, 2010 12:20:00 PM

bestnyerrr...

windu nye nak p sane gak..

ntah biole la dapat p lagi.

uhuk!!

maklum la.. anak2 tak sesuai ngan cuaca kat situ..

Tuesday, May 25, 2010 12:23:00 PM

.:noj:.
yela yela...giveaway to you la...aiyayaya...

.:ena:.
owhh anak2 tak tahan sejuk ek...ate camner nak p parih (paris) ni...hahaha

Tuesday, May 25, 2010 12:30:00 PM

tengok izan tu..gambar kakak nurin..pakai baju sampai kepala tutup..tapi kaki sejut gile..hahhaha


wei, belikan setroberi wei..gile lama ngidam nak makan stroberi

Tuesday, May 25, 2010 12:47:00 PM

izan..aku pun ada mende from Cameron..satgi aku up kt blog aku yg kerdil itew..

wey aku seriously..mmg tak penah smpai kt cameron..cian kan..cian la kt aku..heheh

Tuesday, May 25, 2010 1:34:00 PM

aku tak kira! aku nk gak seketol fm special dr ko. giveaway lain citer hahahaaaaaaaaa

bila lg aku nk gi ch ni?

Tuesday, May 25, 2010 1:36:00 PM

waa... nak gi jalan!!!
eh... apsal tak rasa cool ha?

Tuesday, May 25, 2010 1:38:00 PM

.:ejaMaria:.
heheh...ko tak cool sebab ko mama kut kak...kan aku tulis tuk para ibu tu...hahaha...

.:afne:.
oit, ni kira cam paksaan ke apa ni...aiyayaya...

Tuesday, May 25, 2010 1:41:00 PM

best kan cameron highlands...sejuk je tmpat tu..fieza pon dh lama tak pegi Cameron...

Tuesday, May 25, 2010 1:42:00 PM

.:nowa:.
erkk..belikan maknanya pakai duit aku ke apa tu??

.:pijot:.
hang memang...dok la berkampung kat negeri sendiri...sesekali p la makang hangin kat negeri orang weii...

Tuesday, May 25, 2010 1:54:00 PM

kaji cuaca ckp..weekends ni ujan..mcm mana ko nk g?? jln licin..pstu kalo ujan..mcm mana nk kua bejalan-jalan..mcm mana nk beli sayur2..apek jual sayur x sempat nk cabut dr tanah die..aiyaiyai

Tuesday, May 25, 2010 1:56:00 PM

.:sevunation:.
aku lempang ko pusing2 mau...ko saje nak downkan mud aku kan...hoh..aku jadi haters ko la...mau?

Tuesday, May 25, 2010 2:11:00 PM

alamak..jgn2..gurau je...
x...x..x ujan..
insyaallah cuaca elok..paranormal ckp, suhu dingin dan nyaman..sesuai utk bejalan2 seisi keluarga..ok?

Tuesday, May 25, 2010 2:13:00 PM

.:sevunation:.
tau pun ko...ko baru nak naik...kang jatuh terduduk kang...

Tuesday, May 25, 2010 2:37:00 PM

nti jgn lupa book bilik aku..aku nak pg jugak ni..say hi kat sane ye?
sama tak tarikh kita pg?

Tuesday, May 25, 2010 2:40:00 PM

.:asha:.
ok, aku book bilik kat rumah tumpangan depan otel apa tah...boleh???

Tuesday, May 25, 2010 3:02:00 PM

wahhh cuti2 mesiaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

Tuesday, May 25, 2010 7:19:00 PM

nak fm tu.hehehe..xyah masuk GA bole x?nak free gitu je hahaha

Tuesday, May 25, 2010 9:27:00 PM

bestnya jln2 tempat sejuk....nak fm jugak :p

Post a Comment