Monday, May 17, 2010

.:Erkk....Aku Takmo Jadi Cam Gini:.

hurmm...gambar ni aku kutip dari mr google image...hurmm...

sekian...cuci mata anda di petang hari...

14 comments

Monday, May 17, 2010 1:39:00 PM

apekah? bengom ko neh

Monday, May 17, 2010 1:43:00 PM

apa rahsia kegemukan dia

Monday, May 17, 2010 1:45:00 PM

.:wanie:.
tak tau...ai hanya glamerkan dia sahaja...

.:noj:.
ni ala² aku imagine ko la ni...salahkah???

Monday, May 17, 2010 1:51:00 PM

real ke tu? mintak dijauhkan badan mcm ni...

Monday, May 17, 2010 1:53:00 PM

huh..ngeri i tengok :-p

Monday, May 17, 2010 1:56:00 PM

heheh takutnye klw jadi gitu

Monday, May 17, 2010 1:58:00 PM

.:abang eQ:.
huwaaa...saya pun minta dijauhkan..saya tak gemuk cuma berisi bang...sob...sob..

.:ida:.
ai pun ngeri gak...

.:nana:.
ko takut???aku lagi laaaaa...

Monday, May 17, 2010 2:00:00 PM

eiii.... pelissss la... geli nengok...

Monday, May 17, 2010 2:06:00 PM

kolo time menyusu@menetek anak, mau lemas dibuatnya.. agagagga

Monday, May 17, 2010 2:14:00 PM

ee..malu la..lucah gile akak ni..ahhaahha

Monday, May 17, 2010 2:22:00 PM

.:lynn:.
wahhh tak hagak2 ko ek..


.:sevunation:.
lucah ke???mana ada...ce imagine kalu puteri baginda masai ko gitu...erkk..

Monday, May 17, 2010 2:28:00 PM

xnmpk lucah mahu pun seksi.. nampak geli ada la... hahahhaa

Monday, May 17, 2010 4:10:00 PM

ehehehehhehe
aku ingat kalo kedebab gini tak leh buat aksi begitu..rupanye boleh buat jugak ar....salah la aku ye...ahahahahhahahaha

tapi lemas sedikit la...muahahah..perut pun turut ikut turun lalalal..

jahat jahat..lempang skit mulut aku

Monday, May 17, 2010 4:23:00 PM

ergggghhh... mami monster...

Post a Comment