Friday, May 14, 2010

.:FM Dari Kuching Dari Nana:.

hehehe...baru ada kesempatan nak up citer sal ni..sori nana sebab lambat...semalam kan aku tengah hot...pastu banyakkkk lak entry yang aku nak up...ate takde keje kan...keje gomen lagi...hahaha...so ari ni baru ada kesempatan...:P...owhh ritu nana ada wat give away kat blog dia...aku tak menang pun, tapi aku menang blogger penyibuk tu yang dapat gak FM saguhati dari beliau tu...hahaha....leh gitu???

nana, ni bukti aku dah terima FM dari ko...aku tau jauh sangat burung ni terbang...sampai tercabut dia punya magnet ngan patah muncungnya...sob...sob...sian tau...

walaupun begitu, 'dia' tetap gah duk menepek sesama ngan FM² yang lain di peti ais ku itu...ni sebahagian FM yang aku miliki...

sebahagian lagi aku tepek sini...hehehe...kreatip kan???kreatip la sangat...

takdelah banyak mana pun FM yang aku ada...ada pun yang bese² jek...yang dari luar negara tu ehsan dari my² bos atau meke² yang sudi menghadiahkannya kepada aku...nak harapkan aku p obersea tah bila kan...sib baiklah ada derang ni...terubat gak keinginan aku nak kesana...hehehe...

notadijariku: tengah tunggu FM dari US dan Dubai...jangan lupa ye capt...hehehe...

14 comments

Friday, May 14, 2010 12:47:00 PM

ya Allah... kak izan, byk gilerrrrr kot...bak 1..

Friday, May 14, 2010 12:53:00 PM

.:anna:.
lor, banyak ke???takde banyak mana pung...amik lah kalu nak satu...huhuhu

Friday, May 14, 2010 1:00:00 PM

wow...banyak nyeee.....

Friday, May 14, 2010 1:03:00 PM

fm upin dan ipin pun ada

hehehhee

kita paling sayang yg watak2 katun ni cam susah jumpa sket

Friday, May 14, 2010 1:12:00 PM

.:zuarcity-shop:.
banyak ke gitu???rasanya kalu kat kedai lagi banyak kut...hahaha

.:wanie:.
tulah tu...akak pun suka watak2 kartun gini...cumel jek...

Friday, May 14, 2010 1:29:00 PM

izan, peti es kita serupa.. (alih2 jer kan)

akak pun peminat FM.. tp akak baru jer letak dalam box simpan sebab nak pindah rumah kan. so kemas yang kecik2 dulu.. banyak giler sampai berat.. nanti kita tukar2 nak tak. heheh

Friday, May 14, 2010 1:34:00 PM

.:kak mimie:.
wahhh kak mie...nak pindah umah tu...nanti bila nak wat house warming jangan lupa ajak kami sekeluarga ek...

Friday, May 14, 2010 1:46:00 PM

jeles nih jeles.. kot ada 2 tu bg2 aku r kan kan kan

Friday, May 14, 2010 2:01:00 PM

FM tu ape??? fridge magnet ke???
bykkk nyeeeeeeee...
nk jugakkkkkkk..kalo ilang satu msti x prsn kan ape yg ilang?

Friday, May 14, 2010 2:10:00 PM

.:ayang:.
bagi ko???pesal kena bagi ko lak???hahaha


.:sevunation:.
wahhh pandainya...anak sapalah ni???

Friday, May 14, 2010 2:35:00 PM

heheh sian ko dapat fm patah muncung nye yea...aku dok ingat patah dua.heheheh

Friday, May 14, 2010 2:40:00 PM

.:nana:.
takde hal pung...muncung jek yang patang...sib baik...

Friday, May 14, 2010 3:54:00 PM

kat umah tu cikit ja FM.. bagi la 2,3 nak penuhkan.. cian kat peti es ku..sob..sob..

Friday, May 14, 2010 4:00:00 PM

.:mak darwisy:.
lor, naper tak cakap...kalu nak meh amik meh...:p

Post a Comment