Friday, May 14, 2010

.:Helikopter Dah Mendarat...Saya Mau Pulang Sekarang:.

huhuhu...ni baru aku snap sekejap tadi melalui tingkap bilik aku plak...wahhhh helikopter dah mendarat...jom balik jom...huhuhu...tah bila agaknya aku dapat naik heli cam hari TU ek...hurmm...kalulah ada rezeki...nak naik lagi la...

puaslah aku dok intai sapekah pilot heli ni ...tapi GAGAL...ishh...rasa cam nak turun jap, p bergambar ngan heli kat bawah tu...bleh???tapi segan ar plak...ramai giler reporter kat bawah sinun...hahaha...

notadijariku: ari ni seme pakat balik awal jam 4 petang...motip??? nak elakkan kesesakan lalu lintas...

20 comments

Friday, May 14, 2010 3:25:00 PM

hahahhaha... ooo..bukan anna tu.. esok baru heli anna mdarat kat situ.. sbb nak tido umah kak izan...

Friday, May 14, 2010 3:26:00 PM

.:anna:.
lor, bukan ko ke...ingatkan ko tadi...hehehe...

bila ar dapat naik heli lagi ek...:P

Friday, May 14, 2010 3:30:00 PM

balik balik balik jangan tunggu lagi

kekekeke

Friday, May 14, 2010 3:33:00 PM

nak balik kul 4 gak..haha..

Friday, May 14, 2010 3:34:00 PM

.:wanie:.
jom la balik secara berjemaah dik...ilang dah mud keje ni...bahang makin terasa...hahaha

.:mamalieyna:.
jom jom...bos tak marah punya...:p

Friday, May 14, 2010 3:36:00 PM

amboi2 izan
mm mnegelamun heli iye? kan dah ade replika...kasi makan cukup2 blehlaa mmbesar dan terbang tinggi2 sampai pucuk atap.....

ahhh balik awai??? haiWAY kan ade trafik..hihiii

Friday, May 14, 2010 3:40:00 PM

.:ainhany:.
aler, ritu dah naik heli lain...nak gak la naik heli ni plak...bleh gitu...

Friday, May 14, 2010 3:46:00 PM

saper yang mendarat ngan heli tue...tadi sempat gaks jenjalan sampai ke mahkamah tue..tak pasal2 aku beli payung..hahhahaha.panas katanyer..tak tahan ai..kuikuikui..

Friday, May 14, 2010 3:49:00 PM

.:mama aqil:.
heli tu syarikat weststar yang punya...ni pilot dia ni ada kat bilik bos² aku ni ha...hehehe...
katanya ada joyride lagi nanti...

Friday, May 14, 2010 3:55:00 PM

eh, mana bole balik awl..mcm mana nk jadi pekerja cemerlang..kt kena berdisiplin pd masa..tanggungjawab pada kerja..hahahaha

Friday, May 14, 2010 3:59:00 PM

.:sevunation:.
ala dah cemerlang pun tahun lepas...cukuplah sekali..RM1000 pun dah abis...:p

Friday, May 14, 2010 4:05:00 PM

sonok tu leh balik awal...

akak, ade jom heboh kat ptrajaya eh..

mcm teringin nak g tp memikirkan daku yg berbadan dua, next time je la...

:)

Friday, May 14, 2010 4:06:00 PM

meriah btol..siap da heli..

Friday, May 14, 2010 4:11:00 PM

.:luvly heart:.
eh, meh la...jejalan...akak badan satu jek ni...leh jalan umah akak sekali...ekekeke...


.:fieze:.
tulah, sonok nengok heli dok mendarat dan terbang ja dari tadi...

Friday, May 14, 2010 4:17:00 PM

eh..tu siti la izan baru sampai..lupa nak lambai tgn td.

Friday, May 14, 2010 4:18:00 PM

.:siti:.
hahaha, pas ni glamer ar siti..ramai reporter amik gambar tadi...:P

Friday, May 14, 2010 4:23:00 PM

izan...pujuk2la pilot tu...boleh kita pinjam pi buat umrah..pergi antar pun boleh laaa...amacm leh caw tim ke?

Friday, May 14, 2010 4:26:00 PM

.:ainhany:.
kak, ni pilot rotary jek, bukan fixed wing...kalu fixed punya pilot dah lama saya goda bos saya tu...hahaha...bawa saya sefamili p umrah melancong bagai...tapi malangnya dia pun hanya pilot beratingkan rotary sajork...takder rezeki kitalah kak...

Friday, May 14, 2010 4:26:00 PM

Tunggu tunggu!! ena nak tompang gak naik heli tu.. heheh

Friday, May 14, 2010 4:27:00 PM

.:ena:.
aler lambat ar...ena jalan kaki ek...:P

Post a Comment