Thursday, May 27, 2010

.:Iklan Zaman Dahulu Kala:.

Iklan 1 - komen aku:hurmm...aku tak berapa ingat iklan ni...sebab tahun 1983 kan...masa tu aku baru baper tahun...rasa aku tv pun lum wujud lagi kat umah aku tu...sob...sob..


Iklan 2 -komen aku: iklan ni aku ingat2 lupa...tapi rasa cam ingat la jugak...korang ingat tak...terutama yang seumur dengan aku ni...


Iklan 3-komen aku: yang ni memang aku ingat


Iklan 4- komen aku: aku hampir2 lupa kat iklan ni...bila nengok balik, baru aku ingat...aku dah ujud dah time ni...


Iklan 5 -komen aku: dulu kan iklan rokok ni seme masih dapat ditayangkan kat tv...skang???nan ado dah..kalu ada bitau aku...


Iklan 6-komen aku: kiut kan anne masa kecik2 dulu...tapiii...saya suka rasanya...trademark gak ayat ni dulu...


Iklan 7 - komen aku: sah...aku tak ingat iklan ni...tak pernah tengok jugak...koran???


Iklan 8- komen aku: korang ingat tak iklan trojan ni...hahaha...


Iklan 9-komen aku...suka dengan iklan ni...tapi ngaper iklan ni takde disiarkan di kaca tv malaysia ek...


k tu jelah review aku pasai iklan lelama...sesekali layan jugak nengok...hehehe...nak nengok lebih banyak, korang search sendiri la kat youtube tu...daaa...aku rasa masa n3 di terpublish, aku on our way ke kampung halaman...daaa...

12 comments

Thursday, May 27, 2010 8:28:00 AM

aku tak nampak langsung ape iklan tu...opis blok...ampeh!

Thursday, May 27, 2010 8:43:00 AM

ewah... balik kampung blog cuti gak ke?

Thursday, May 27, 2010 9:03:00 AM

ooo mai aihhh!!

patut la lame norrr nak loading.. rupenyer iklan tersusun.. baik punyerrr!! rajin la izan nie.. cari mende2 nie.. hehehe

Thursday, May 27, 2010 9:03:00 AM

dh ingat2 lupa..tp masih ingt gak larr..lucu rasa...

Thursday, May 27, 2010 9:22:00 AM

aku plg suka iklan trojan tuh...mmg masih lam ingatan...hehehe..tp nostalgia kan bila tgk iklan dahulu2 kala nih..alo comey nya anne..masa tecik..skang nih cian lak kt dier..diceraikan ngan keadaan hamil..huhu

Thursday, May 27, 2010 9:28:00 AM

wehh apasal sume org cepat sangat ni balik kg

Thursday, May 27, 2010 9:36:00 AM

akak...camne akak link blog to FB erk???

Thursday, May 27, 2010 10:23:00 AM

hehehe...
izan berjaya mengembalikan ingatan ku ke zaman itu...hehehe

Thursday, May 27, 2010 10:26:00 AM

aku suka betui la nengok.. imbau kenangan lama..

Thursday, May 27, 2010 12:13:00 PM

aku tak nampak gak..maklumla tenet kampung je ni

Thursday, May 27, 2010 12:53:00 PM

dalam banyak2 aku ingat iklan strepsils tu je hehe

Thursday, May 27, 2010 1:55:00 PM

izan..aku ingat sumer iklan tu..kecuali no. 1 n 7 n iklan azan tu ler..hehehe..sronok oo tengok iklan masa kita kecik2 dulu..teringat time tu tengah buat aper..uhukkss...

Post a Comment