Monday, May 17, 2010

.:Jangan Nak Berlagak Ok...:.

wahh...pepagi aku dah hangin kan...masakan tidak...keje yang aku tinggalkan jumaat lalu lum tersentuh...hangin aku ok...tapi aku fikir positif, mungkin pekerja itu lum sempat nak lunaskan keje yang diberikan...takpe...takpe...aku masih bleh fikir secara positif...tapi yang wat aku hotnya...pekerja itu banyakkkk berlagak...mentang² la dia gred F41 yelah, taraf pegawai kan...tapi dia lupa agaknya...even dia tu gred pegawai...tapi dia adalah pekerja KONTRAK sahaja ok...nak dibandingkan dengan aku yang dah sememangnya tetap ni walaupun aku hanya gred bawahan...umur 56 tahun aku pencen...saje nak pencen awal...kalu leh pencen skang aku pencen dah...hahaha...opss...aku bukan nak mengata seme pekerja yang bertaraf kontrak...owhh tidak sama sekali...so jangan sesapa yang terasa ok...

naper buat aku hangin sangat ni???ritu aku ada la suh pekerja itu install sesuatu pada pc my bos...alih² dia sumpah seranahnya aku dibelakang...kata aku banyak bunyi...heiii apa kes???dah keje ko, kenalah ko buat...kalu keje itu memang bidang aku, dah lama aku lunaskan...tak perlu aku nak bersemuka ngan ko yang sememangnya koya beh tu...hoh...simpang la weii...ko ingat, seme orang suka kat ko???sorilah...semenya talam...tapi tidak aku...kalu aku dah tak suka, memang aku tunjuk muka tak suka ok...nak nengok muka ko pun aku tak lalu...tapi dek kerana keje, aku tahankan saja...ni lagi satu...ko saja nak tambahkan kemarahan aku kat ko kan...ko up sana sini citer pasal aku kan...hoh...lantak ko la weii...malas aku nak layan orang berlagak bagus cam ko ni...kan tak pasai aku jadi mereng cam ko ...huh...

notadijariku: harus diingat citer ini tiada kena mengena dengan mereka yang masih membaca atau yang dah tak sempat nak baca...FAHAM!!!panas lak aku ni pepagi...mencik...tapi sib baik lam opis ni sejukkk...

14 comments

Monday, May 17, 2010 9:02:00 AM

lately byk entry emo je kat blog ni...ehehehehhehehe


wei musti dia tu po0mpuan kan. kan kan

Monday, May 17, 2010 9:04:00 AM

izan... cepat makan dadih... bagi sejuk balik... hehehehe... larik...

Monday, May 17, 2010 9:07:00 AM

.:asha:.
biasalah aku pun ada hangin gak...tak semestinya time datang bulan jek datang hangin...hahaha...

eh mana ko tau dia pompuan???pepandai jek ko...kalu aku cakap pondan camner???

Monday, May 17, 2010 9:07:00 AM

rilek la weyyy pepagi angin-angin plak.. :-)

Monday, May 17, 2010 9:07:00 AM

ada keje kosong lagi ke? aku nk masuk gak..yg keje kontrak tu kene lalu spa gak ke??

Monday, May 17, 2010 9:10:00 AM

.:kak ejaMaria:.
hahaha...bak mai skit...

.:sevunation:.
erkkk tu aku tak tau la plak...ko try la cek nengok ek...

.:delima:.
beselah weii...pepagi la hot...petang dah cool dah...

Monday, May 17, 2010 9:15:00 AM

rilex wey rilex

jom aku blanje minum pagi

hahahahaha

yelah2 aku pekerja kontrak

takleh kawan ngn ko

aku bawak diri

hahahahaha

Monday, May 17, 2010 9:16:00 AM

.:wanie:.
hahaha...jom...jom...kasi sejuk sikit...ekekeke...

Monday, May 17, 2010 9:38:00 AM

ceeeehh.. jgn kate kak izan, i pun bennnnciii jek kalo gitu...

blagak kan.. x lame lg, ko xde gaji.. aku nak tgk ko nak tongkat langit ke x...

Monday, May 17, 2010 10:31:00 AM

kalau pekerja f41 keje kontrak, aku tau sape...hehehehe

Monday, May 17, 2010 10:38:00 AM

.:mamalyna:.
lor, ko tau ke...glamer nya dia...hehehe

Monday, May 17, 2010 10:50:00 AM

tingat aritu masa memula masuk cni, time tu ramai gile pekerja taraf kontrak. skali tukar top management. abes seme budak2 kontrak di abeskan kontraknye. syukur aku masuk2 terus tetap

Monday, May 17, 2010 1:49:00 PM

sabar..sabar..

*mcm kebetulan pulak yg ko bold2kan tu izan..

Monday, May 17, 2010 2:00:00 PM

.:kak ratna:.
suratan atau kebetulan tu kak???

Post a Comment