Saturday, May 15, 2010

.:Jom Heboh Jom:.

salam semua...selamat pagi...awal tul aku bangun ari ni...ate nak bawa anak² p jomheboh...tu yang aku nak heboh tu...dan katanya lagi nak merempit jugak....susah la p ngan kete...parking takde...ada pun tempat parking yang disediakan tu, kena naik bas lak...so baik naik motor...g pun dekat jek pun...tak sampai 10 minit pun kalu rempit...hahaha...

ha korang seme apa plan ari ni...kalu tak tahu nak kemana meh la bawa anak2 ke jom heboh ni...kita sesama rasakan kemeriahan nya...oklah kengkawan nak siapkan keje yang mana patut ni...nanti kita sambung citer lagi ek...hepi wiken semua...

5 comments

Saturday, May 15, 2010 10:33:00 AM

enjoy ur weekend

Saturday, May 15, 2010 1:30:00 PM

wahhhhhhh..

senang ati ye izan leh merempit ke sane.. heheh

ena dah p dah tadi..
so izan p la pulak ekk!

larikkkkksss!!

Saturday, May 15, 2010 10:53:00 PM

g eh..?..nnti citer lak apa yg ada kt sana, yg pasti mesti lautan maknusia!

kite tak g pun..hukhuk..

Saturday, May 15, 2010 11:07:00 PM

huhu..xpenah g jom heboh,ni ari ahad kene kije plak,huh!

Sunday, May 16, 2010 9:49:00 AM

ooo merempit yea..kitaor pi naik kete tu pun kete company sbb my asben kena jaga boot kat situ senang la lepas masuk..hari sabtu tk berapa ramai sgt..hari ahad ni nk gi lagi hehehe

Post a Comment