Friday, May 21, 2010

.:Kata Orang Sabar Tu Separuh Daripada Iman Kan?:.

huhuhu...berkat dari kesabaran semalam walaupun mak ala² give up jugak lah, akhirnya berjaya jugak mak tembus web airasia tu...penat mak cilok² tau...hehehe...


owhh lupa lak...semalam mak cuma bayar RM60 jek tuk 4 orang penumpang tiket pergi dan pulang...tidak termasuk bagasi ok...mak p lenggang² kangkung jelah...hahaha...:p
kalu umur mak masih panjang tahun depan, dan diizinkan tuhan...dapatlah mak sekeluarga ke kuching...tak lama pun...p 3 hari jek...cukuplah tu...so abe...moh kita stat menabung dari sekarang...huhuhu...

notadijariku: uikss...bagi laluan....bagi laluan pada saya pagi ni..ingat nak book tiket flight tuk mak ngan adik...tapi malangnya bila cuti sekolah tahun depan ni..alahaii...

mood:jangan kaco...otak aku kaco bilau...tengah concentrate wat claim bos ni..giler ar...dah tau aku ni fail angka² gini suh aku wat jugak...suruh orang lain leh tak boss???aiyayayaya...grrrrr grrr

8 comments

Friday, May 21, 2010 9:42:00 AM

arrrghhh sronot nye... pegi kuching... bila la akak nak sampai nih...

Friday, May 21, 2010 9:42:00 AM

ahahahaha... kate langkawi??? x jadi ekkk??? sarawak pun best juaaaakkk...

claim tu next week je la...

Friday, May 21, 2010 9:44:00 AM

.:anna:.
p langkawi tu destinasi kedua...hehehe...

oit, suh ko buat ko tak sudi...mencik..

.:ejaMaria:.
kak, meh ar sesakan napas kat web airasia ni...sementara ngah free seat lagi...

Friday, May 21, 2010 9:47:00 AM

360 hotel terbaik

Friday, May 21, 2010 9:57:00 AM

apa nak di polah kitak sinun? mun tiba sinun, kirum salam kamek ngan mbiak sedara mara kamek. mun kitak sik pandey klaka sawak, sikbo gago, klaka jak bahsa situk, sidak nya paham. hahaha. amacam?

Friday, May 21, 2010 9:59:00 AM

oi kt perenggan ke dua tu, CUBA ke CUMA. benci la kesilapan begini. rase nk marah je

Friday, May 21, 2010 10:04:00 AM

.:noj:.
maaf...taipo disitu...hahaha


.:noj:.
goner mung...haku dok paham setarang abuk tu weii...natam ar gini

Friday, May 21, 2010 10:04:00 AM

heheh tahniah yekk...sama2 la kita g bercuti taon depan hehehe

Post a Comment