Friday, May 14, 2010

.:Kemeriahan Makin Terasa Di Sana Sini:.

selamat pagi semua...dah jumaat dah...ari ni rasa cam tenang jek...takde dah citer² panas yang nak dipaparkan...g pun koselah nak melayan orang cam gitu...asik wat serangan balas jek...LANTAK la kan...hehehe...owhh ari ni dah 14 Mei...so HARI BELIA NEGARA 2010 akan bermula pada hari ini...kemeriahan leh terasa di mana² sahaja...lagi pulak esok ada JOM HEBOH edisi hari belia negara ni...wahhh lagiiiii ar sesak putrajaya ni...sib baiklah opis aku ni berada di penghujung jalan dan walaupun berada bersebelahan dengan KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN, jalan ke opis masih bergerak lancar...bukan pe, semalam perasan la kat tibi tu yang mengatakan lalulintas di Presint 2, 3 dan 4 ditutup sepenuhnya kepada kenderaan persendirian...wahhh masak...jauhlah meke² itu mau buat pusingan ke pejabat memasing...hehehe...

kat bawah ni, penuh booth² kecil yang menyediakan pelbagai aktiviti...melalui tinkap bos aku plak leh nampak ada satu tempat tuk buat kawasaki challenge apa tah...aku dah try nak snap gambar kasi korang nengok tapi cermin basah diliputi air embun lak...jap² lagi la ek...

katanya esok jam 3 petang Pak Jib yang akan merasmikan hari belia negara ni kat PICC...wahhh, sure sesakkkk lagi kan...aku ingat nak gak bawa our famili p jom heboh tu...dah alang² dok kat sini kan...tapi yagn menjadik satu masalahnya adalah parking la...giler ar, sure penuh parking kan...bistu, takkan nak park kat opis pastu menapak ke tapak jom heboh...erkkk...jauh sungguh...tapi nengoklah camner kan...hehehe...merempit 4 beranak pun ok per...hahaha...

klah tu jek citer permulaan pagi yang berbahagia ini...daaa...

notadijariku: kalu korang² takde aktiviti di hujung minggu ini, apa kata, moh la kita beramai² ke jom heboh edisi hari belia negara...kita jumpa di sanaaaaaaaaaaaaaa....

12 comments

Friday, May 14, 2010 8:14:00 AM

naik la bas..cepat siket x yh pikir pakingg..dpt gak adik ngn kakak rasa pengangkutan awam..ehe

tp kan, mcm x sesuai je bwk kanak2 g tmpt sesak2..skrg kan penularan
H1N1 smkin hebat..pe kate pki kan diorg facemask??ehehhehe

Friday, May 14, 2010 8:18:00 AM

ena pun rase tenang jekk sbb sampai awal pg.. sejuk & nyaman!

Friday, May 14, 2010 8:27:00 AM

mcm bez ke tp idok dapat la menjoin kan diri sama2

Friday, May 14, 2010 8:28:00 AM

mcm nk g tp..herm..sure sesak, leceh lak bwk anak g tmpt sesak..H1N1 weeii, berjaga2!.. ^_^

Friday, May 14, 2010 8:35:00 AM

insyaallah...nt crlah tmpt memana yg x berapa ramai org..sayang..bagus jugak cadangan si sevunation tu...kita naik bas lah...

Friday, May 14, 2010 8:43:00 AM

merempitla..ipan kat depan kakak kt tgh ibu kt blkg..wakakaka jomheboh nye psl apa lg.. huhu

mai la prkg kt umah i ni ha..baru kuwus sbb leh xcercise..hehe

Friday, May 14, 2010 9:06:00 AM

waaa..meriah2..tapi siti takleh nak join kemeriaha..nak balik kg...huhu....

eh..Izan keja putrajaya jer yer...sama ngan Izan lg satu...hahaha...

Friday, May 14, 2010 9:19:00 AM

zan,

tak dapat emel ke?...kan parking opis wak ngan akak takleh masuk besok ngan ahad...rtm guna jln antara bangunan kita ni...

rasa nak gi tp nak bawak budak 3 org ni....pk juta2 kali gak....huhuhuhu....takpe...tghari ni kita ronda2 buat perasmian....gerai2 menghabidkan duit bnyk dah kat depan tu...tp kena pi amek spek itam dulu...kalu tak kang....mau migrain pas meronda...;)

Friday, May 14, 2010 10:20:00 AM

wah,, bagus2... idea untuk berjalan2 nih! hehehe.. kena bgtau mr hbby la nih.. bodek sket.. leh jln2 hehehe...

tq info! :D

Friday, May 14, 2010 11:16:00 AM

eh..bkn keta tak leh msuk sini ke..bkn sume keta kene park kat presint 17,18,20 pstu naik bas dtg sini..ni pun kwn2 ofis aku yg ckp..aku pun nak gi tgk kemeriahan jom heboh sok..tp kiteorg jd kuaga rempitla..lg sng naik moto..g pun laki aku ckp klu naik moto takdela aku nak shoping sakan..cit..tp hrp2 la jgn ujan..hehehehe..

Friday, May 14, 2010 3:51:00 PM

mesti meriah suasana...
lau dkt2 situ...sure dh join..best

Friday, May 14, 2010 3:53:00 PM

.:fieza79:.
memang meriah ni...terasa di sana sini...hehehe...meh la join...leh kenal²

Post a Comment