Wednesday, May 5, 2010

Korang Layan AIM Tak Ari Tu???

hurmm...ada sesapa layan AIM malam ari tu???aku layan layan jugak la...cuma lompat tv sana...lompat tv sinni...sebab bukan per, aku agak kurang sikit ar melayan industri2 musik ni...tak koselah...nak² AF yang tah apa² tu...lagi aku tak layan...gitu² jelah...takdelah layan beria sampai sanggup tunggu hingga abis konsert...haihh...klah aku nak citer sal pengacara si Afdlin Shauki tu...huhuhu...secara peribadi, aku suka cara dan stail dia mengacara...selamba jek...nak² bila digandingkan dengan Adibah Noor tu...takdelah melalut bagai kan...siap bagi sound direct bagi penerima anugerah yang beri ucapan panjang...kelako tu...tapi yang paling kelako bila dia nyanyi lagi Kantoi Whatever tu...hahaha...bantai gelak guling² aku ni...ada jek idea si afdlin tu...lagu kantoi tu nyanyian Zee apa tah...selamba jek minah tu nyanyi...pastu dah abis lagu tu, si afdlin siap sambung versi jawapan si lelaki ar plak...hahaha...lawak...lawak...ni senikata lagu yang si afdlin nyanyi tu...ekekeke...

Semalam You Call I, I tak answer,
Tak paham ke memang i dah tak suka,
Dari dulu I cuba nak break dengan you,
Tapi you ugut nak tunjuk video itu,
Sudahlah pyscho, jangan ganggu,
You pakai bomoh u ingat i tak tau,
You memang slalu buat i berbulu,
No wonderlah mak I pun tak suka you!

owhh...ni nyanyian si zee avi tu...KANTOI


notadijariku: tahniah pada kesemua pemenang...

13 comments

Wednesday, May 05, 2010 8:51:00 AM

x tgk pn AIM ari tuh...
huhuhu..
semua melepas..
sbb pegi amik adik d airport..

huhuh

Wednesday, May 05, 2010 8:55:00 AM

@a d r e y n i e e l i s y a
owhh...kalu idak mesti KANTOI...hehehe

Wednesday, May 05, 2010 8:56:00 AM

aku pun lyn so-so je.. af? sori la kurg mengikuti hehe

lagu kantoi mmg best la

Wednesday, May 05, 2010 8:58:00 AM

@Afne
samalah weii...heheh...tapi kan gincu zee avi malam tu merah giler smpai melekat kat gigi...kalu aku takde maknalah nak pakai gincu2 ni...hahaha

Wednesday, May 05, 2010 10:33:00 AM

x de ulangan ke?

Wednesday, May 05, 2010 11:10:00 AM

pompuan yg nyanyi lagu kantoi tuh mmg best..tp tuh la betui kata ko afne..gigi dier abis comot kena lipstic dier yg merah menyala cam cili masak tuh kan..pepun aflin mmg best la..

Wednesday, May 05, 2010 11:14:00 AM

@sevunation
tah la...try ko tanya ntv7 tu

Wednesday, May 05, 2010 11:14:00 AM

@.:fyzz:.

hehehe...abis gigi dia merah kan???

Wednesday, May 05, 2010 11:23:00 AM

aku tgk mula2 je afdlin n adibah nyanyi..pstu aku lak yg nyanyi lagu zzzzz..hahaha..penat sgt bejalan da tetido..eh izan..awat blog aku da takde dlm senarai kwn2 ko.aku da bkn kwn ko ke..yela..aku tau aku dahlame tak update blog..takkan smpai buang kwn kot..huhuhu..sdihnye..

Wednesday, May 05, 2010 11:32:00 AM

@umilia
erkk...ngengadalah ko ni...lempang mau...ada tu ...aku sorok...ce ko klik see all...so nampaklah url blog ko tu..hoh

Wednesday, May 05, 2010 11:45:00 AM

heh3,kitorg just dgr dr radio je,dlm kete mase tuh

Wednesday, May 05, 2010 11:52:00 AM

org suke lagu tu kak..lagu yg afdlin nyanyi..
adibah nor kate tajuk lagu yg afdlin nyanyi tu tajuknyer "KANTOI WHATEVER"..hehehe..

Wednesday, May 05, 2010 12:59:00 PM

aku layan kejap je penat baru blk airport

sian zee avi tu abis gigi kena liptik kakakakaka

Post a Comment