Tuesday, May 4, 2010

Kursus Suami Isteri...Barulah Bahagia Rumah Tangga...

hehehe...claim pun dah siap pasai p kursus ni...tapi owhh...gambar² ni saya tak pernah up kan kat sini...sebab???kemalasan melanda...tapi skang dah rajin, so sudah tiba masanyalah..ingat tak awal bulan lepas saya ada p berkursus kat intim tu kan...alkisahnya bagi sesapa yang tidak mengetahuinya, saya p berkursus sekali dengan hubby yang terchenta itu...ni kalu kedua kami berkursus sesama...kali pertama dulu pada tahun 2008, masa tu bulan 6...hehehe...bulan 6 tahun 2008, mana ujud lagi blog saya time tu...so tak leh ar aku nak wat backlinks kat sini...hahaha...
sangat sonok berkursus suami isteri ni...sebab??leh angkut sekali anak²...so takdelah kami berjauhan kan...time ni irfan masih menyusu badan, so susahlah kalu ditinggalkan...sebab tulah gagah saya bawak mereka berdua sekali tau...hehehe...sib baik la somi ister keje kerajaan kan...

owhh, ni buktinya kami berkursus sesama ye...

haruslah amik gambar dari tepi gini, barulah nampak kurus kan...huhuhu...

owhh...opismate saya yang berkursus sekali dengan saya...beh kan???

bukti yang saya memang sedang berkursus sambil menghapdet blog...bleh gitu???hahaha...ha, dibelakang saya itu adalah asha...kawan saya...

hehehe...motip???tah la...layan jelah...perasan tak ada dua pakcik kat sebelah saya tu...hehehe...opss bukan pakcik la...tapi derang berdua tu pegawai..gred 48 lagi tau...gagah datang kursus jugak...walhal derang ada PA tau...patutnya PA derang la yang datang kursus...hehehe...

mr hubby...dipaksa menjadi mc...asiklah dia yang jadi mc...takpe bang...bakat yang perlu digilap lagi...

dengan mereka² lagi...

gambar reramai dengan kesemua peserta...carilah dimana saya dan suamiku itu...hahaha...

sekian...tu jelah, citer pasal kursus itu...kan skang seorang kakitangan awam kena ada 7 hari kursus lam setahun...saya ni barup  4 hari...lagi 3 hari tak tau nak amik mana...hehehe...ada sesapa leh bagi cadangan???

notadijariku: tengs bebanyak kat asha yang sudi bagi nama saya dan suami kepada penyelaras kursus...sebab tulah dapat kursus sesama ni...hehehe...

9 comments

Tuesday, May 04, 2010 11:51:00 AM

ape sal tak angkut dik irfan masuk dala mkursus sekali.. hehehe.. behnya dapat kursus sesama.. kalo kami, macam tak masuk la pulak sbb len2 bidang.. haha

Tuesday, May 04, 2010 12:00:00 PM

senang ler kursus satu tmpt sesama ... psk bekursus plk kami kena cukupkan 48 jam bekursus dlm setahun ..chaiyokk ;-)

Tuesday, May 04, 2010 12:00:00 PM

kursus mende ni weh

Tuesday, May 04, 2010 12:05:00 PM

@MrS. F!zA@Mama Darwisy
owhh gitu plak..tape2...korang p jelah kursus apa yang korang mau...hahaha...leh gitu

Tuesday, May 04, 2010 12:05:00 PM

@..nOj..
kursus persembahan yang sangat berkesan...belajar ilmu powerpoint dengan lebih mendalam...

Tuesday, May 04, 2010 12:06:00 PM

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
hehehe...tu pun sib baik ada member yang tulung...

Tuesday, May 04, 2010 12:18:00 PM

ooo kursus kt intim kt phang tuh kan.time nih aku pi kursus kt Jawi, Penang gak..oowh ya kursus aku thn nih dh cukp dh 7 hari ok la tanak dh pi kursus wey aku tak larat...
wah kan main..suka la tu leh pi ngan haris noh..wey hmpa masuk kursus..kakak nurin ka jaga dik irfan lam bilik otel...cee hg habaq mai izan..

Tuesday, May 04, 2010 12:38:00 PM

oh... ada kursus seperti ini ya? ingatkan sebelum kawin punya kursus je!
bagus gak kalo dapat join! koin ngan hubby mesti tak boring! :)

Tuesday, May 04, 2010 1:06:00 PM

kemain lagi kan!.. heheh
kursus pun leh sesame.. :)

izan, ena pinjam pc member kat tempat lamer.. kat tempat baru memg nan ado lg.. next week mungkin ado la kot! kot!!!

Post a Comment