Sunday, May 23, 2010

.:Lagendabudaksetan:.

hai kengkawan...selamat pagi ahad...hurmm...citer sal apa aku nak ngarut ni ek...takkan citer sal abang femes lagi...bosan la...asik citer dia jek...ha, baru teringat mala tadi adalah nengok sekuel citer lagenda budak setan ni...cam beh jek...cintan cintun...so katanya hubby dah booking aku untuk 3 Jun ni ajak date nengok citer ni...hurmm...layan jelah, g pun dh suku abad tak masuk panggung wayang ni...hehehe....ekseli citer ni kan di adaptasi dari novel LAGENDA BUDAK SETAN karya AhAdiAt AkAshAh

tu...aku memang layan novel ni...beh...seingat aku time tu masa zaman 90 an kut...giler ar...lama tu...jangan ingat meke2 yang berpeleseran kat suping kompleks tu kebanyakkannya takde degree takde diploma...hehehe...lebih kurang gitu la...eh ye ke???yelah kut...dah karat hotak aku ni...lama giler aku tak baca2 novel ni...hahaha...eh jap tadi nengok sekuel, wahhh beh tul farid kamil tu...baper pompuan dia peluk2...terutama si cantik lisa surihani tu...aiyayaya...

so kesimpulannya kompem la bang...3 jun ni amik coti...kita berpeleseran di panggung wayang...anak2 anto taska la...sesekali bagi la can kat ibu ngan abhi nak berdua2 an...huhuhuhu...

klah selamat berhari minggu...ujung minggu ni entry aku semenya cool jek...aku malas nak hot2...beruk cam hampeh...sakit hati mak ni tau...hurmmm...beh plak lagu KEBAHAGIAN DALAM PERPISAHAN ni...eh tul ke judul lagu tu...apa-apalah...pening mak...

8 comments

Sunday, May 23, 2010 9:41:00 AM

lepas ni ahadiat ada duit byk la, dpt loyalti...kan ada kes dia dgn bini dia kan....

btw aku pun dah lama tak pg dating ni...rasanye last year pg datingg....last year ke awal taun ni..arhhh lupa dah mak ni (saje je guna perkataan mak disitu..ahahahahahahhahahah tiru ko).....maklumla dah beranak pinak..urat ingatan byk putus

Sunday, May 23, 2010 10:13:00 AM

saya macam dah bertahun-tahun tak tgk wayang.....huuhuuuuuuuuuuu....

Sunday, May 23, 2010 10:34:00 AM

fes of ol..aku nk say sory lama tak terjah blog hg..aku tau hg pahm kan..tak paham hg wat2 phm ok..heheh..lagenda budak setan da novel mmg best giler..n karya2 ahadiat akasha mmg superb...dulu aku pun hantu novel..since sekolah rendah..hingga la menengah..(refer citer mak aku amukan ..sbb aku giler novel hgga tak wat keja umh spt sapu sampah, basuh pinggan dsbnya..
wah syoik la pi dating ngan somi kan......mak pun dh lama dh tak pi dating ngan somi..kalau pi pun msti bertiga ..tuh tak aci la kan..hehe

Sunday, May 23, 2010 10:44:00 AM

Aku xpenah baca novel ni

Sunday, May 23, 2010 11:42:00 AM

tgk filem tu mcm bez je lisa berlakon kan aku minat dia

Sunday, May 23, 2010 2:53:00 PM

xpnh bc dan tgk cite ni.but rmai yg ckp best

Sunday, May 23, 2010 3:19:00 PM

owy.. citer nie yeh!..

tang lisa suriahani berlakin tu yeh!..

tapi tang novel tu memg suke kalo dapat bace.. tapi dah lamer dah tak layan.. sbbb kalo dah mule 1 kije pun tak jalan.. adeihh!!

Monday, May 24, 2010 11:33:00 AM

jom kita pi tgk ramai2...

Post a Comment