Friday, May 14, 2010

.:Mengapa Mesti Ada Verification Code:.

hurmm...maaflah ye...aku bukan aku nak tujukan kat sesapa...cuma nak cari jalan penyelesaiannya...gini, aku kan kekadang naik segan la, kalu orang selalu datang blog aku dan aku tak pernah wat kunjung balas ke blog mereka...dan tuk buktikan yang aku ada wat kunjungan balas tu, mesti aku akan tinggalkan komen atau sebagainya kan...kunjung mengunjung kan amalan yang mulia...tak macam orang tu...harap orang jek berkunjung ke blog dia...dia???haremm...sibuk nak wat road tour dia...huhuhu...

gini la senang...ada la 2-3 blog yang aku p tu, bila aku nak tinggalkan komen mesti kena masukkan verification code...kekadang error tau...bila terjadinya error, aku jadi malas nak taip balik apa yang aku komen...so senang cite la kan, leh ke meke² yang ada verification code tu gugurkan code² tu seme...aku rasa tak perlu sangat menda tu...itu pun kalu korang nak senangkan meke² yang tinggalkan komen...tapi kalu korang² masih berdegil, itu terpulang...atenya blog memasing kan...hehehe...

dah la, aku malas nak merepek yang bukan² cam orang tu...pikir cam budak² budusss jek nampak...hehehe..walau aku tak jejak ke blog orang tu, tapi aku tau apa yang orang tu dok tengah serang hendap...hehehe..malas ar nak layan lelebih...layan dia leh jadi gile dan mereng...kontrak katanya...:p

notadijariku: nak cepat jek keje aku ni kan...hahaha...

11 comments

Friday, May 14, 2010 2:53:00 PM

ha ah.. buang la code tu.. x suke code tu ade.... sshkan diri ai jekk.. (rase cam budak baru blajo a,b,c)

pssstt.. kontrak je ke?? baru ku tau.. lagak gaye cam CEO.. ade haku kesah....buweeeekkk..

Friday, May 14, 2010 3:26:00 PM

ha ah la kak... x suke la code tu... bile tpandang code tu, tros ilang mood nak kumengggg... (rase cam baru blaja a,b,c)

oppss.. kontrak ke?? lagak gaye cam ceo.. jap.. nak up jugak)

Friday, May 14, 2010 3:36:00 PM

hehe..berpesan2 sesama kengkwn, tak salah pun..kasi cadangan kan..yg baik2 ikut jer.. ^_^

Friday, May 14, 2010 3:46:00 PM

haha....ade masalah ke dik??
tak perasan pulak..maklumlah silence reader jer nie.....

Friday, May 14, 2010 3:50:00 PM

.:anna:.
baiklah, saya buang sekarang

.:mamalieyna:.
ha, kalu eina punya ada, silalah buang...senang sikit orang nak komeng...

.:ainhany:.
hal apa ni kak...saya ok jek ni...:p

Friday, May 14, 2010 3:52:00 PM

ckp sape ni kak..aku ke?
ko marah aku?uhuhu

Friday, May 14, 2010 3:55:00 PM

.:sevunation:.
sedo diri pung ko...hahaha

Friday, May 14, 2010 3:56:00 PM

me baru jer buang 2-3 hari lps, tu pun lps sitisifir advised me ;)

Friday, May 14, 2010 3:59:00 PM

.:mama zharfan:.
alhamdulillah...senang kan orang nak drop komen...

Friday, May 14, 2010 4:49:00 PM

aa'aah...sangat setuju...dah tu plak kuar tah ape2 perkataan yg tak penah jumpa...nak2 plak org gomen yg buta omputeh ni kan?.....huhuhuhu....sempat gak nak serang hendap tu....mana tak nyer...akak pun terasa gak....ate...kata org gomen kan?...;)

Saturday, May 15, 2010 5:15:00 PM

hehe ko tau tak start bile aku buang menda alah code tu sebab ko penah tegur suh buang senang skit kau nak jaid pengomen tegar kt blog aku hahahah
aku mana la tau menda alah code2 tu seme...last2 aku tanya ngan si mamatisya camne nk buang code tu

Post a Comment