Friday, May 21, 2010

.:Noj...Tapi Aku Menulis Memang Kerana Nama Skang...So Whut???

wahhh...ramai komuniti baru kat blog aku rupanya...erkkk...abang femes pun ada???
ahh sudah...mungkin aku dah sedikit isim kut...pening perut lum ilang...tapi sius ar, aku pasan la, aku skang menulis kerana nama...kalu tulis bukan kerana nama aku comot, sure aku tak kaya²...hahaha...mengoms disitu...noj, sudahlah noj...ko kan protege si abang femes...saje jek ko nak kondem² orang lain ek...ko kata ko menulis sebab nama ko noj...ye ke???bukan jah???hahaha...baik ko elok² jah...ada ramai yang q semata nak jadi protege abang femes tu...kang ko direjek setelah beliau tau sikap talam ko tu kan...bis ar...tak pasai blog ko digugurkan lam blog list dia cam yang aku terima...hahaha...yang selamat skang hanya si echa tu jek...giler ar mentor tak perasan...giler punya talam si echa tu...hahaha...mapuh aku kalu echa baca ni...:P

ni entry murahan kut...takpe...takpe...sok² bila rege pasaran saham naik maybe leh jadi mahal kut...kita nengok ar camner...owhh ari ni dah 4 entry dalam beberapa jam ni...jauh lagi nak capai 30 entry dalam sehari...gimana ni...kat mana aku nak copy paste seme...adakah aku layak nak wat sesi penjelajahan...atau perlu aku tepek ayat² berkenaan hadis seme???kengkawan...bantulah aku...tolonglah aku...

arghhh malas dah aku taip...giler sakit perut aku ni...eh bukan sakit kat perut tapi sakit kat peranakan means kat pangkal rahim...alahaaiii...kang tetiba takleh beranak lagi kang camner...oklah bang dah bagi dua kan...hahaha...

korang klik SINI la...dan baca...aku amat alu-alukan terutama yang jadi kaki kipas tahan ekon cap apa ek paling beh??? p baca dan repot ok...hehehe...pis no war...tiap orang ada hak apa yang meke nak tulis...ok???tk ok...LANTAK...

26 comments

Friday, May 21, 2010 1:26:00 PM

mencik ko kaaaaakk... elemen sentap di mane2.. hahaha... giler mau meroyan die kalo baca ni.... hahahha.. ade haku kesah...

ni yg last hookkkeeeyyy.... hahahaha...gilerrrr..gilerrrr..

Friday, May 21, 2010 1:29:00 PM

.:anna:.
ini last ok???tak paham2 lagi ker...kejap lagi ada kuar entry baru kang...:P
jumaat ni weii...beramal la sikit

Friday, May 21, 2010 1:36:00 PM

tertinggal ayat plak...

ko ni dh lebih ni, patut entry ni boleh dipecahkan jadik 3 blog post.

Friday, May 21, 2010 1:36:00 PM

eh lupa nk bg tips.
wei nk entry 20 sehari, taip pendek2 sudey. 2 perenggan okeh. ko ni dh lebih ni

Friday, May 21, 2010 1:36:00 PM

oh baru aku perasan. rupenye talam tu ade disekitar komuniti kte sendiri je. jom hentam dia weh. hahahah.

Friday, May 21, 2010 1:39:00 PM

hahahhaha... giler sengal kak noj... rase nak lempang laju2 ayat gitu... hahahah.. ni komen 30+.. bukan entry yg 30+.. hahahhahaha..

Friday, May 21, 2010 2:16:00 PM

abg eq takde nuffnag...kesian kan iz-ann...hehe

Friday, May 21, 2010 2:17:00 PM

adoi..siti naik pening baca entry ni izan woii..tak paham nih...hahahaha

Friday, May 21, 2010 2:20:00 PM

.:abang eQ:.
jangan sesedih...sok bila izan punya nuff dah cukup, nuff bagi kat abang eQ ek...:P

.:siti:.
lor, dok diam2 jangan baca...hahaha

Friday, May 21, 2010 2:20:00 PM

hahahahha... xpe la.. abg eQ x gilerrr traffikkkk... macho bro!!! yeahhh!

Friday, May 21, 2010 2:22:00 PM

.:anna:.
owhhh abang polis trafik yagn ensem itu...huh

Friday, May 21, 2010 2:30:00 PM

harus rasa bangga abang otai femes emes pengasas blogger datang singgah blog kannnnn

ai jeles ni ! muahahahahha

eh tapi salbani as i tak kenal

sapa???

Friday, May 21, 2010 2:33:00 PM

.:wanie:.
aku ngah berbangga ni..tak lama lagi aku akan wat sesi jelajah..sila tunggu ye...dan jangan lupa kopi haku punya header tu...:P

Friday, May 21, 2010 2:34:00 PM

aik??? SALBANI??? tp muke abg femes... mane celah dtg BEN??? kalo BAN mungkin ai pecaye..

ko edit gmbar ni ye kak...hahahhaha...

Friday, May 21, 2010 2:45:00 PM

Bukan ke dulu abg femes ni pojaan ati ko zan? Hahah..

Friday, May 21, 2010 2:57:00 PM

.:whoopz:.
haah...sebab tu la dia sudi masuk blog aku lagi...:P

Friday, May 21, 2010 2:58:00 PM

wei izan, hati2 dalam screen tue aku ada nampak budak yg talam 2 muka...u know kan..

Friday, May 21, 2010 3:00:00 PM

.:mamalyna:.
biarlah jan...aku tau derang ngendap...jap lagi baru abang femes leh serang hendap...lalala...

Friday, May 21, 2010 3:05:00 PM

Wah, abg femes jelajah blog ko lah iz-ann (^_^)

Friday, May 21, 2010 3:22:00 PM

.:fiza:.
jangan jeles...aku tengah kembang montot ni...hahaha

Friday, May 21, 2010 3:24:00 PM

'salbani was here' katanya

JamBan 4.0 : I know that i'm getting older but i refused to grow up.

Dengan pesanan manja jangan lupa join top 100 wanita facebook salbani ashaari ok !!

Friday, May 21, 2010 3:26:00 PM

.:wanie:.
aku tak leh gelak...sebab aku sakit pundi kencing...kang terabur kencing aku kang...hahaha

Friday, May 21, 2010 3:35:00 PM

ada gak hahaha situ

kekekekeke tadi nak tulis lagi tp terpaksa tekan publish sbb ada orang nak setting sistem pulak hahah tak klimaks disitu

Saturday, May 22, 2010 1:57:00 AM

kak.. ada tag ye.. jemput dtg blog..

Saturday, May 22, 2010 8:19:00 PM

psl pe ni??
aku x paham..
cite la terus terang..aku nk join wehhhhhh

Sunday, May 23, 2010 12:19:00 AM

aku nmpk aku kt situ... dulik arr nk baca gak. murahan ke mahalan ke hehe

Post a Comment