Sunday, May 23, 2010

.:Opocot...Melatah La Pulak:.

salam semua...tadi petang aku ngan famili kuar ar jejalan ke kompleks PKNS...nak cari majalah kesayangan aku tu...pastu sedang aku dok belek2 majalah lain, adalah aku terbaca pasal 'artis' sorang ni...hurmm...artis lelaki...tapi perangai tak leh blah...cepat tul melatah...aiyayayaya...aku rasa kalu aku sebut nama artis ni ramai yang kenal kut...tapi aku malas ar nak sebut...takmo timbulkan kontreversi...biarlah dia kan...

tapi ari ni aku nak try kupas sal artis ni...hehehe...aku perasan la artis ni memang  agak poyo dan berlagak...nak kata fofular tu, takdelah sangat...tapi agak femes gak ar...walaupun album agak suam-suam suku...tak seme orang kenal dia ni...di kalangan para ibu dan anak remaja mungkin kenal kut...yelah, artis ni rupa boleh ar tahan...badan agak macho tapi hati???tisu beb...kalu melatah citer sedih cepat nor raih simpati...nangis...haihh...malu tul...tapi kan, mulut artis ni agak leh tahan...kalu melatah seme perkataan yang agak 'sopan' le kuar dari mulut beliau ni...huhuhu...beselah manusia kan, kalu dah marah...memang ar gitu...

eh beliau dah kawin pun...tapi lum dikurniakan anak...aku rasa mungkin rezeki anak tu agak liat sikit sebab sikap artis ni jugak kut...poyo tak bertempat...tapi dok mikirkan hati artis ni agak tisu, jangan2 artis ni idup dua alam kut...hahaha...Allahualam...kawan kepada kawan aku adal ah jadi sorang pengurus di kalangan artis2 ni...dan kawan kepada kawan aku tu ada lah citer yang di luar dari dunia artis ni, artis ni memang agak berlagak dan poyo...cam dia lah sorang yang bagus...kalu kutuk artis lain sana sini...mak aihh...memang terbaekk...pendek kata ramai tak suka artis ni yang bermuka plastik ni...eh, panjang lak aku citer sal artis ni...aku ni cam bergosip sal artis plak...tapi bagi aku kan, dunia artis memang lah gitu kan...banyak yang pura2...baper jek yang betul2 leh dipercayai...

cam tu gak dunia blogger ni...ada yang leh dipercayai...ada yang tidak...kata internet tanpa sempadan kan...bagi yang dah kenal lama antara satu sama lain, bagi yang baru kenal tu, pepandailah kan..mak malas nak ulas pepanjang...tepuk tepuk tepuk...dan tepuk la sampai berbunyi...hehehe...

11 comments

Sunday, May 23, 2010 8:09:00 PM

sama2lah kita jaga ukhuwah yang terbina dengan berblog ni yek :-) nice knowing you walau cuma baca entry kat blog je...

Sunday, May 23, 2010 8:30:00 PM

.:umi nuha:.
sesamalah kita...nice knowing yu tu...

Sunday, May 23, 2010 8:56:00 PM

aik.... artis ke?? hua3... mcm x penah glemer pun... byk nmpak berlakon.. tp x penah masuk paper pun... masuk gossip kat tenet, bykkkkkk laaaaa....

hahhahahaha...

Sunday, May 23, 2010 10:36:00 PM

aku gelak jer...cam tau artis tersebut ialah sape... kim salam bleh?

Sunday, May 23, 2010 10:51:00 PM

mmmm...manusia kan, rambut je sama itam, tp loni rambut pon da berkaler2 huhuhu..

Sunday, May 23, 2010 10:54:00 PM

nthla kak..mcm2 kn skang dunia artis.gossip je lebey..hihihi

papepon kita blog bia la ngn hati yg ikhlas kn?

Monday, May 24, 2010 12:34:00 AM

marilah kita, bersama2 banteras golongan2 hipokrit
gyahahahahah~

Monday, May 24, 2010 8:14:00 AM

.:anna:.
eh ko komeng cam ko tau jek sapa artis yang dimaksudkan itu...hehehe

.:mamalyna:.
uikss sorang lagi...ko pun mesti suka bergosiping cam aku kan...

.:me:.
tulah pasal gee...macam2 ada orang loni...hahaha...

.:gula2 kapas:.
akak ikhlas ni...tak caya ke dek nono???

.:hellioz:.
gwa berbangga sebab lu dah datang terjah blog gwa...cam nas ahmad kekdahnya...

Monday, May 24, 2010 8:31:00 AM

kwn2 ko artis ke kak..gile ahh

Monday, May 24, 2010 8:34:00 AM

.:sevunation:.
hehehe...artis belog jek...:p

Monday, May 24, 2010 11:23:00 AM

wah..sejak bila dok mengkaji perangai artis neh...huhuhu

Post a Comment