Monday, May 24, 2010

.:Sana Sini Dok Up Nama Aku...Apa Kes???:.

hai selamat petang...aku baru pulang dari mengabiskan duit ni...aiyayaya...bis la duit gaji...tak sempat nak save sampai ujung bulan depan...bang, bak mai sikit gaji ek..masuk lam akaun ai...hehehe...ok, aku heran la tau...ari ni ada 2 blogger yang dok up aku sana sini...katanya cam strategi...siyess...aku tak paham strategi apakah itu...hehehe...klah, meh aku kupas sikit pasal blogger 2 orang ni...


blogger pertama : asha nama dia...tah apa angin dia, tetiba dia wat edisi terjah blog aku...kita tak yah sesusah nak buh header blog dia bagai kat blog kita ni...tapi dia yang berbuat demikian kat blog kita...aiyayaya...pelik aku...aku pun tak faham lagi ngaper blog aku jadi pilihan dia ari ni...nak kata aku femes...rasanya abang femes lagi femes kut...tak gitu...sungguh aku tak femes...nengok follower aku tu...memula 274 orang...skang dah tinggal 273...eh ada aku kesah...memang aku tak kesah, sebab ramainya follower tak menjanjikan trafik yang tinggi tau...erkk...apa kes aku citer sal trafik² lak ni...cam aku sangap sangat jek nampak...hahaha...

oklah, malas nak citer panjang lebar...korang klik kat SINI...mana tau satu ari nanti blog korang lak yang diterjah oleh beliau...huhuhu...

*     *     *     *     *     *     *     *

blogger kedua : anna namanya...alkisahnya dia ni aku punya junior masa dok studi kat itm jengka dulu...tapi dia amik kos akaun...tah ngaper tah dia leh sesat ngan kos kitaorang yang  paling vogue time tu...lama gak terpisah ngan dia ni...tapi baru² bersua kembali di arena fb tu...

aku dah banyak kali masuk blog dia...dalam sehari berkali² gak ar...ari ni aku tak tau apa mimpi dia sebab upkan aku...siap buat bahan uji kaji la jugak...hahaha..mekasih ye dik non...patutlah trafik akak mencanak naik time ujung minggu ritu...hahaha...mungkin entry yang dik non upkan tu, panas kut...hehehe...pepun bravo untuk adik...akak suka entry adik bebaru ni...gelak guling2 akak baca tau...hahaha...

klah, malas nak citer banyak pasal adik, kalu nak tau, klik kat SINI la plak...boleh???

notadijariku: aiyayaya...aku dah cam wat jamban dah ni...erkk..bislah orang lain tak pat cari makan....:P

18 comments

Monday, May 24, 2010 2:07:00 PM

eh same la..aku punya yg 214 dah jadi 213..mcm mana leh kurang nih..ajaibb

p/s kepala 2 didepan tu sila alihkan

Monday, May 24, 2010 2:10:00 PM

.:sevunation:.
hehehe...otai beso yang jadi follower ko yang tarik diri...ko la wat onar sangat...

Monday, May 24, 2010 2:12:00 PM

eh kak izan, camne nk buat blog kite dipilih utk program jelajah blog diorg tu?

Monday, May 24, 2010 2:14:00 PM

.:noj:.
tah la dik noj...ahkak rasa maybe ko kena tukar nama bloglist tu...cam ahkak boh pemblogger tegar bagai...tu yang blog ahkak terpilih tu kut...ENTAH...

Monday, May 24, 2010 2:20:00 PM

siut je ayat kak noj dan kak izan yg last sekali tu...ehehehe

dan adik tertarik dgn statement akak izan yg ni 'ngaper tah dia leh sesat ngan kos kitaorang yang paling vogue time tu..'

ehehehe dia je la adik kita nan sorang ye kak izan..yg lain2? dah takde kabar berita kakak izan?

Monday, May 24, 2010 2:21:00 PM

aku lupa nak cek follower aku

jap aku cek

eh dari 296 dah jadi 303

apakah aku sudah femes

ok now i want to go around and tell about my successfulness

ko nak ikut? hahahha

Monday, May 24, 2010 2:42:00 PM

.:asha:.
erkk..tak puas hati lagi ker...aku dah feature ko ni weii...kalu ko nak up trafik lagi, g suh abang femes up blog ko hari2..sure masyuk...hahaha..

.:wanie:.
ko kena canang kat GB tu weii...:p

Monday, May 24, 2010 2:42:00 PM

kak izan,

nama saya geli,kekadang nama jadi geligeligelimatmat mat,

bole jelajah blog saya??

Monday, May 24, 2010 2:45:00 PM

wanie : secara tiba2 ko dh gelemer. aku pun sama. aku dh folo ko kan? tolong jelajah blog aku. sangap trafik la weh

Monday, May 24, 2010 3:32:00 PM

eh... nak jugak... jgn lupa jelajah blog akok yerrr... :)

Monday, May 24, 2010 3:43:00 PM

biasa lah..putrajaya pun trafic sesak jugak pepagi...hehe(nk komen pe neh???)

Monday, May 24, 2010 3:45:00 PM

.:noj:.
ko tak suh ke zidah jelajah blog ko...ishh ko ni...lupakan kawan lak..

.:kak ejaMaria:.
bleh...bleh...lepas ko dah glamer, ko jangan berlagak plak kak...

.:are race:.
dok diam2 sudah...hahaha

Monday, May 24, 2010 4:03:00 PM

oklah tu! =P

bertmbh glamer la, 2 blog tersebut! hikhik..

Monday, May 24, 2010 4:12:00 PM

yuhuu..aku nk tumpang glam jugak,blh? jelajah blog aku lak,ishkk..vangge nih dpt kwn blogger glam ;p

Monday, May 24, 2010 4:49:00 PM

hahaha....siti pun ada sekali terkurang satu..mana entah sorang lagi dah lari..hahahah...tapi..ada siti kisah???? dek non tak kisha pun...

Monday, May 24, 2010 5:19:00 PM

BACA NADA AMIK AWARD!!!
alhamdulillah... pertama kali diterjah begini, vangga... thanks kpd kak izan yg baik hati...

syukur ke hadrat Illahi, berkat kesabaran sy selama ini... ini adalah hasilnye...sy hadiahkan ini utk sume peminat sy yg byk menyokong...(aku kan glemer kak)... utk mak ayah di kampung, juga kepada haters yg byk m'up' kan traffik... juga kepada lain2 yg tibat secara langsung dan tidak langsung..... i love yu oll...

yg benar,
ai yg gile trafik, gile glemer, gile pehmes.....hahahahhaha..

pssstt.. akak, camne perasaan jamban blog org??? ada hokeeeeyy?? protege ke mentor ni??? hahahhaha...

Monday, May 24, 2010 9:45:00 PM

apa barang canang kat gb

aku bukak fanclub satu kat facebook

top 1000 follower mariam ogawa

wakakakka

Tuesday, May 25, 2010 1:16:00 AM

cik izan, sudi2 lah jawab tag di blog saya ye :-)

Post a Comment