Thursday, May 13, 2010

.:Sesekali Layan Amarah Orang Ok Gak:.

huhuhu...pepagi aku dah up entry panas...pastu siap ada serang balas disana...hahaha...eh jap, ada aku kesah...blogger kerdil cam aku mang tak kisah...walaupun aku ni tergolong dari kawan² si dia yang up entry murahan....dah natijahnya dari entry aku itu, blog aku telah 'digugurkan' dari blog list dia..hahaha...LANTAK...tak mati pun aku ni...

pastu tadi aku baru baca entry member aku ni...wahhh...clap...clap...aku sangat suka ngan entry serang balas dia...mamat poyo tu makin berlagak weii...sius la jah, aku gelak guling² baca entry ko...mengoms tul...sentap ai tau...tapi tak pelah, aku malas citer panjang lagi, sebab ko dah citer dan dah terangkan apa yang aku rasa...tunggu jelah si mamat poyo tu up apa plak kat entry dia nanti...kata satu hari beribu entry kan...hahaha...
kalu korang nak baca dan sibuk nak tau citer panas apakah yang aku maksudkan itu...klik SINI...
eh jap...yang tak tau citer, tak payah la up kasi panas lagi kat blog korang...hehehe....

3 comments

Thursday, May 13, 2010 11:03:00 AM

tah.. bior kiteorg yg tau citer je up.. kang kate minyak la.. bara api la...tah ape2 nye.. menyalak la kooooo lg....

Thursday, May 13, 2010 11:14:00 AM

dh wei. dia dh serang ai semula tu. hadohh

Thursday, May 13, 2010 11:33:00 AM

tp kat blog si suami dah delete ke? tak jumpa pun? rasanya wife dia xde masalah, dah mintak maaf dah pun.. dan dah remove pun entry tu kan..

Post a Comment