Wednesday, May 12, 2010

.:Starbucks Coffee Telah Diduplicate???:.

salam petang...wah, dah petang pun kan...eh jap, sejuk plak ekon lam bilik ni...dari tadi aku dok menahan sesuatu...hahaha....ha, nak tanya korang, korang pernah ke minum or lepak2 kat starbucks coffee ni...kalu korang tanya aku, jawabnya tidak sama sekali...bukan takat minum kopi kat situ, melepak pun tak pernah ok...hehehe...

kalu dulu, time² belajo nama starbucks ni memang glamer segah nama Zouq tu...opsss...terkantoi disitu...hahhaa...tapi itu dululah kan...aku pun tak tau apa behnya starbucks ni...kopi dia ada rasa lain macam ke dari kopi² yang dijual di kedai mamak???ada sesape yang leh bantu???tolong leraikan kekusutan yang melanda...takde???takpe...takpe...orang tu sibuk nak li alphard baru...hahaha...

ni starbucks yang ada di pasaran...banyak cawangan dia skang...kat Alamanda pun ada satu...

ha...kalu yang kat bawah ni camno???kat mana lak ujudnya...tak leh tahan tu....nak gak lawan ngan the real one...hehehe...layannn...

notadijariku: tringin minum root beer float dari a&w la...ishh...saper mau belanja ni???

13 comments

Wednesday, May 12, 2010 2:12:00 PM

aku ada gak sekali skali g situ..tp x minum kopi..
g minum air chocolate die..
sedap gler...
x terpikir dek akal..
beli satu..pstu kongsi dua orang dan dua straw smbil mkn roti2 die saiz gergasi punya besar..

Wednesday, May 12, 2010 2:21:00 PM

.:sevunation:.
hehehe...kata ko tengah hangat bercinta...memang ar gitu...dah kawin sok jangan haraplah nak kongsi...p beli sendiri ok...

Wednesday, May 12, 2010 2:27:00 PM

penah. kt klcc. gaduh ngan wandi. siap baling cekelat shake dia tu atas badan wandi. gile dh la segelas rege puluh2. main curah gitu je. hahaha

Wednesday, May 12, 2010 2:33:00 PM

Salam dik, lama tak dgr khabar. Sihat ka? Mai la jalan2 sebelah cyberjaya ni...

Wednesday, May 12, 2010 2:37:00 PM

bkn psl tgh hangat becinta..psl harga die mahal...tp nk minum gak..hahaha

Wednesday, May 12, 2010 3:31:00 PM

aku pun cam hg gak izan..tak penah lepaks2 kt setarbak tuh..hehehe..tp aku suka la setarbak yg foto bawah tuh ahahahah..mmg sempoi...

wey nojah..ko gaduh ngan wandi..kira cam citer pilem2 melayu la yer..tuang2 air..ali setan anak monyet..hehehe

Wednesday, May 12, 2010 3:34:00 PM

hahaha...sabor ejr la..gelok besor ct tgk gambor bwh tu....

siti tak pernah minum kat starbuck..

Wednesday, May 12, 2010 3:35:00 PM

air dia memang sedap ler.. cuba la try.. kalau tunjuk kad jusco, dapat diskaun 10 %

Wednesday, May 12, 2010 3:56:00 PM

aik mcam kenal jegamabr neh!!!hurmmm

Wednesday, May 12, 2010 4:14:00 PM

ko tingin makan float ek bli je air tin A&W kan dah ada kt pasaraya pastu bli aiskem vanilla heheh

Wednesday, May 12, 2010 4:26:00 PM

ermm sapa tiru sapa sebenarnye nih?? kompius jap

Wednesday, May 12, 2010 5:17:00 PM

hahaha..name lain...tapi kaler kedai same la plak...:)

Wednesday, May 12, 2010 10:32:00 PM

ehehehe..

ena pun same la encah.. tak penah lg lepak or minum kat sane.. tp pernah la kim kat membe yg p starbuck kat opis lame dulu.. hari2 lalu tapi tak pernah pun singgah.. lagi hampeh kan ena nie.. tapi kopi yg ena pesan tu tersangat pahit tp best la.. khaw gitu..

Post a Comment