Thursday, May 20, 2010

.:Takpelah...Aku Dah Give Up:.


dari pagi aku cuba dan cuba dan cuba...sampai lah ke titisan terakhir...nampaknya aku dengan ini mengumumkan yang aku DAH GIVE UP...letih mak nak masukkan butir² yang sama tiap kali berlakunya jammed...sedih mak nokss...takpelah....mak dah give up ni...tengoklah bebila sebelum tarikh tutup mak rasa ceria balik, mak try la...sob..sob...

so mak fikir positip jelah ye...mungkin bukan rezeki mak dan famili nak p tempat tu...huhuhu...

18 comments

Thursday, May 20, 2010 11:37:00 AM

teruskan mencuba...

Kami sekeluarga insyaalah akan g ker Sarawak pada bulan 2 dan langkawi pada bulan 3...cuti2 mesia ok.Murah dan sgt berbaloi2.

Thursday, May 20, 2010 11:45:00 AM

mak nak pi mana? huhu.. taon ni den dah booked nak pi 2 pulau! ujung taon.. so taon depan den nak rehat la mak! den nak pegnen la taon depan

Thursday, May 20, 2010 12:00:00 PM

i lagi la teragak2 nak book..yela chekgu ni kan tak leh plan awal2..hehe..

Thursday, May 20, 2010 12:01:00 PM

i lg la teragak2 nak book..yela chekgu kan tak leh nak plan awal2..hehe

Thursday, May 20, 2010 12:37:00 PM

hihihi..bnda percuma mmg cm tu ;)

Thursday, May 20, 2010 12:39:00 PM

.:mrs k:.
nak p lam mesia jek...mak takde pasepot...tak mampu p obersea...huhuhu

Thursday, May 20, 2010 12:41:00 PM

kalo siang2 cenggini memg nyampah bukak air asia tu nye webs site kan!..

kalo nak senang kene try waktu pagi (3,4 pagi tu.. InsyaAllah boleh sbb time tu tak ramai dah yg buka..

Thursday, May 20, 2010 1:19:00 PM

@n@m@n

owhh...chekgu dok diam2 ek...hehehe...jadi pendidik kena banyak sabar

Thursday, May 20, 2010 1:22:00 PM

.:fiza:.
erkkk...naper komen ko ngan naman sama jek ni...ke ko yang guna id naman tu...hehehe...KANTOI

Thursday, May 20, 2010 1:29:00 PM

.:gula2 kapas:.
nampaknya akak kena berusaha lagi la dek non...sob...sob...


.:ena:.
erkk...baiklah, nanti saya cuba la kul 3-4 pagi ni...hehehe...harap2 berhasil...

Thursday, May 20, 2010 1:30:00 PM

.:mama aqil:.
wahhh mang cuti2 mesia tu...tiket mang murah weii...tapi tak tahannya kena sediakan wang saku lebih lor...

Thursday, May 20, 2010 1:30:00 PM

oi. ko kan bgn awal. ko wat kt umh dlm kul 4pg tu. adik aku ckp time tu clear. pg td la tapinye. ko leh test pg sok plak

Thursday, May 20, 2010 1:48:00 PM

sama la kak zan saya pun dah give up...malas dah nak nengok...kita punya la bersemangat nak book sekali jadik cam gitu..

Thursday, May 20, 2010 2:03:00 PM

huh...ko kena bangun kol 4 pagi wei...

aku pun dari tadi cuba, tak berjaya..malas dah

Thursday, May 20, 2010 2:06:00 PM

.:ibuhaikal:.
aler...sob...sob...anggaplah kita takde rezeki..huhu

Thursday, May 20, 2010 2:32:00 PM

ooo ye ke? mama cuba lagi...berkat rezki anak2 bejayalaah ...kembaraan seterusnya ke mana??? jgn sampai kutub utara noo..sana beruwamg besauuuuu hiihi

Thursday, May 20, 2010 3:37:00 PM

aisey rugi rugi

hehehe

Thursday, May 20, 2010 8:38:00 PM

heehe tahniah ko dah berjaya kekekekekeke

Post a Comment