Wednesday, May 12, 2010

.:Cam Gini Barulah Semangat:.

hurmm...selamat pagi semua...sebelum saya berceloteh ngan panjang lebar dan kupas mengupas citer yang nak diciterkan ari ni...izinkan saya menyiapkan tugas-tugas rasmi yang tertangguh pada hari semalam...owhh, lupa nak bitau, camner ngan header dan wajah baru blog saya???ok ke tak???tak ok???takpe² masih dalam pembikinan...kalu ok, biarlah ianya begitu hingga saya rasa dah muak nengok header blog sendiri...bleh gitu???

nengok header ku ini...nampak cam promote iklan ubat gigi ar plak...hahaha...

dah ramai yang kata putih lain macam jek...baiklah aku tukar yang lain plak...cam gini kut baru ok ek???
pagi ni, ada 2-3 surat yang perlu saya drafkan dahulu...pastu nak siapkan permit pegawai dagang bagi jurulatih penerbangan warga asing...tu pun amik masa nak buat...selalunya saya akan biarkan fail² berlonggok atas meja ni...bila dah rasa semakkkkk sesangat barulah saya akan clearkan dengan kadar segera...ye ar, sesambil nak wat keje rasmi, banyak keje TAK rasmi yang datang menyelit...camno tu??? paham² jelah kan...sebab tulah, saya jarang sekali on kan ym...motip?ym dah kena blok...ada pun chat kat email...tapi kalu urgent nak chat, silalah chat kat fesbuk tu...huhuhu...

ok...ok...nak sambung wat tugas² rasmi sebelum saya memulakan sesi penjelajahan pada hari ini...opsss...korang jangan ingat saya nak take over tugas si be tu plak...eh tidaklah...tidak sama sekali...ini hanyalah penjelajahan solo jek...balas kunjungan mereka² yang berkunjung ke blog saya ini...hurmm...
owhh, saya ada beberapa tips pasal blog ni...nantilah saya upkan kemudian...insyaAllah...ok...daaa...

notadijariku: sedang menunggu sesuatu...masih sabar menanti...hurmm...apakah???

23 comments

Wednesday, May 12, 2010 7:47:00 AM

wowie...lawo2.. edit sendiri ke header tu?? cantik! i loike!!!!!!

btw, ubat gigi apa yg sdg diiklankan tu?ahaks:p nak tak tak jadi duta ubat gigi herbal HPA.. hahaha

Wednesday, May 12, 2010 7:55:00 AM

.:fiza:.
wahhh terbaekkkk...sempat lagi ko pomot barangan HPA ek...hahaha...memang duta la...

Wednesday, May 12, 2010 8:03:00 AM

wow...cantik sesangat dah tu..! sesuai..pinky! i like! ^_^

nk jugak wat camtu..tp tak terror la..huhu..

Wednesday, May 12, 2010 8:03:00 AM

wow...cantik sesangat dah tu..! sesuai..pinky! i like! ^_^

nk jugak wat camtu..tp tak terror la..huhu..

Wednesday, May 12, 2010 8:06:00 AM

weeeeehhhhhhhhhh......... sannnteeeeekkkkkkkkk header gni... baru ade trademark..............
cun la kak izan...

p/s: abhi ngan ibu kemain senyum... anak2 sume ke laut mata.... hahhaha..

Wednesday, May 12, 2010 8:06:00 AM

cantik dan kemas..... terang sikit mata.. dulu cam gelap sikitkan...

Wednesday, May 12, 2010 8:17:00 AM

x la kak ana..mereka 2bradik ngk camera yg lagi satu..ada 2 camera time ni..hahaha

lah, baru knal ko yg mana satu..sblom ni kabur je pndgn mata

Wednesday, May 12, 2010 8:21:00 AM

.:mamalieyna:.
beselah gegirl, kenala ada trademark pink...i love pink and yellow...lalala...

.:puterisatu:.
heheh, sebab akak ngandung, takut akak kabur pandangan mata, tu yang saya kasik clear sikit...

.:anna:.
akak memang cun...ko baru tau ke...hahaha...

.:sevunation:.
wahhh...sempat lagi ek ko kenakan haku...chaitt...selamat berkenalan...

Wednesday, May 12, 2010 8:30:00 AM

ok nice la tu....tapi gigi tu ketara benor mcm buat2..

Wednesday, May 12, 2010 8:31:00 AM

.:sha:.
huhuhu...takpe...takpe...aku dah suh 'member' edit balik nanti...

Wednesday, May 12, 2010 8:43:00 AM

Cun2..nampak kemas n tersusun..

Wednesday, May 12, 2010 9:00:00 AM

ok lawo. aku pun semangat nak masuk. gigi tu ko wat pemutihan kt klinik mane weh. lain mcm je putihnye

Wednesday, May 12, 2010 9:14:00 AM

.:sri:.
hehehe...mekasih...

.:noj:.
aghhh...ko tak masuk aku paksa la...gigi tu aku wat super impose tu...hehehe...mana aku tau weii...

Wednesday, May 12, 2010 9:14:00 AM

mak aii lawa la header tuh..suke sgt..
cm ne bt..cm ne bt?..sebok je nk tau kan??
anyway fieza bkenan sgt tgk...huhu

~ luper lak slm kenalan yer..hehe..
add link kiter k?

Wednesday, May 12, 2010 9:17:00 AM

cantik! cantik!

Wednesday, May 12, 2010 9:24:00 AM

siti suka blog izan kali ni...header tu nampak lebih clear..cantik.

Wednesday, May 12, 2010 9:35:00 AM

aku lom baca lagi..tp aku terpaku ngan gigi hg ngan haris..cam model iklan colgate je..putih bersih tanpa was2 hehehe..tp ..ok cantek..nmpak stylo dn milo..eh mylo..heheh

Wednesday, May 12, 2010 9:49:00 AM

cantik blog baruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;-)

Wednesday, May 12, 2010 9:59:00 AM

fuuuhhh lawa siot. ko buatkan header aku blh?

Wednesday, May 12, 2010 9:59:00 AM

izan, header tu cantik, boleh buatkan akak tak? kau kan kretip

Wednesday, May 12, 2010 10:21:00 AM

lawo r.. ajo r aku.. huhu pastu paling suke tu pink pink gituu.. hehehe..

hihi HPA.. ermm lama dh xkunjung ke situ..

Wednesday, May 12, 2010 11:19:00 AM

IZAN..kak mimi rekues suh wat kat dier..kalau alang2 wat kt aku gak..hg kan kretip lagi inovatip..dn pemurah dng pertulungan..heheh

Wednesday, May 12, 2010 11:25:00 AM

.:mrs K:.
cantik???mekasih...mekasih...ramai tul juri aku ari ni...

.:fieza79:.
uikss...dah dapat kan jawapan bagi soklan yang ditanya...hehehe...

.:siti:.
mekasih siti...nanti siti selalu datang sini lagi kan...hahaha..

.:fyzz:.
hang jangan macam2 weii...kan aku dah bitau, bukan aku yang buat...aku suh orang lain yang buat...

.:kak mimi:.
banyaklah kretip kak..tangan keras ni..

.:diana:.
eh duk situ plak...jemput masuk meh...

.:afne:.
huwaaa....tak pat aku nak nolong weii...

.:ayang:.
tunggu aku dah terer, baru aku leh ajo ek...saboooo

Post a Comment