Friday, May 7, 2010

Yey...Dia Dah Masuk!!!Sukanya...

alhamdulillah, syukur...amik keberkatan di pagi jumaat yang mulia ini...apa yang dah masuk ni???apa yang buat aku gumbira sangat ni...nak tahu???sebabnya claim aku p kursus itu hari dah masuk...tapi masih lagi lam float amaun...sok lusa baru clear la kut...beh...beh...hatiku berbunga riang...sebabnya punyalah lama aku amik masa nak siapkan claim ni...berminggu² jugak ar...tapi dapatnya kejap jek...kalu tahu gitu tak perlu aku tangguh² lagi...balik jek kursus terus wat claim...leh gitu...tapi alkisahnya nak wat camner kan...dah terbukti dari dulu yang aku ni memang lemah semangat dalam matematik ni tetambah kalu bab kira mengira ni...wahhh lemah lutut mak...hahaha...

see...siap amaun aku tu aku tunjuk...yelah nak arapkan cek nuffnang tu tak bila tah nak sampai ke tangan aku ni...eh nak cash out pun tak mampu lagi...

nengok, kemain tuan punya blog suka...siap thumb ups lagi tu...hahaha...

lalalala...hatiku berbunga riang...dalam hati memang ada taman...:P

notadijariku: bang, jadilah kita balik kampung di penang ujung bulan ni...tapi kena bajet awal² la...eh lupa, mel ari ni aku pakai shawl kaler itam plak...hehehe...

11 comments

Friday, May 07, 2010 10:29:00 AM

waa banyak tu dpt claim...jom blanje..hehe..tetiba je ye.. :p..best!

Friday, May 07, 2010 10:32:00 AM

wahhhhh... best nih... len kali... meh anna tlg wat kire2... mesti blh up lagi amount tu... hahahha....

Friday, May 07, 2010 10:47:00 AM

wow..bestnyer...leh arr banje ..hehehe

Friday, May 07, 2010 10:53:00 AM

mamalieyna
eh buleh2...jom..jom...rapatkan saf...hahaha

anna
tulah, ingat memang nak suh ko jek...ko kan terer bab matematik ni

mama auni
eh jom...jom...sendiri bayar buleh...hahaha

Friday, May 07, 2010 10:56:00 AM

wah.. bagus bagus.. tak sesia aku hadiah kat ko. memang sesuai dengan ko. kira aku tak silap oranglah kan.. hehehe

Friday, May 07, 2010 11:00:00 AM

dah balik penang tu, mai lah langkawi same haha. ^__^

Friday, May 07, 2010 11:10:00 AM

mel
hehehe...malu ai...

aiz
eh buleh aihhh...janji aiz belanja akak sudah...lalalal

Friday, May 07, 2010 11:27:00 AM

rezeki hari jumaat yer izan..eh jap..bg no tepon..nak call la..mana tahu dpt mkn free..hahaha...jgn marah yer izan. :)

Friday, May 07, 2010 12:09:00 PM

Yeay...byk tu iz-ann, bley celebrate bday kakak ☺☺☺

Friday, May 07, 2010 12:46:00 PM

rezeki rezeki..lumayan tu :)

Friday, May 07, 2010 5:01:00 PM

zan, kalau akak kursus kat INTIM akak pinjam kau punya mailage ek.. akak tak reti wat sendiri ni. heheheh

Post a Comment