Wednesday, June 30, 2010

.:Adakah Aku Happy???:.

ishh...mencik ngan wanie ni tau...siap tinggalkan pesan kat kotak jerit aku, katakan aku kena tag...ciskek...tak buat kang, majuk plak...kang dia tak masuk blog aku...pastu camner nuff aku nak  masyuk cam kat blog dia...dah ar nuff baru aku baru RM0.97 sen...cehh...

ok ok...aku gagah buat gak ni...memandangkan aku pun tak tau pe perasaan aku skang...still bekecamuk ok...:P


1. Adakah anda rasa happy sekarang ?
sob...sob...tidak sama sekali...sebab aku dipaksa buat tag ni...uhukss...

2. Kenapa anda rasa happy ?
tak pat jawab soklan ni...sebab aku tak happy..

3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy ?
bila aku cek akaun meiben aku pagi ni...aku nengok baki yang tertinggal RM10,000...wow...haruslah aku rasa happy...

4. Pernah anda menerima tag ?
tak pernah...ni kali pertama...aku rasa sangat teruja...silalah percaya jugak ok...

5. Nyatakan warna yang anda suka.
haih...apa kena mengena soklan ni ngan sokla2 kat atas tu...tak relevan langsung...tapi pepun aku suka kaler kuning, merah dan pink...

6. Beritahu 9 orang yang anda tag.giliran aku mendera orang plak...haihh...
1. fieza79
2. pijot
3. asha
4. nora
5. ejaMaria
6. sevunation

eh cukup ar 6...tak baik tamak...rezeki tak masyukkk kang...lalala...

13 comments

Wednesday, June 30, 2010 1:21:00 PM

gigih naaauuuu..

Wednesday, June 30, 2010 1:22:00 PM

heee~chill eh sis
nuff syaira pun sket jer
tak sampai 8 ringgit pun,padahal daa dkt 6 bln blogging
T_____T

Wednesday, June 30, 2010 1:25:00 PM

.:anna:.
kena ar gigih...kan buatnya wanie tarik balik adiah dari ganu tuk au kang, tak ke naya...ni kena amik ati lebih sikit...lalala...

.:syahira:.
takpe...takpe...jangan putus asa...sok2 akan membukit la tu...

Wednesday, June 30, 2010 1:30:00 PM

muahahahhaha

anna ko jangan banyak ckp ko pegi buat


ala kak ni, paksa rela lah hahaha

u rela kannn

Wednesday, June 30, 2010 1:32:00 PM

nama ai takde..yabedabeduuuu!

Wednesday, June 30, 2010 1:36:00 PM

.wanie.
ai terpaksa...tapi relaaaaaaaaaaaa...bak sini ole2 cepat...hahaha...

.:kak geli:.
haah, nama yu takde...camner ai leh lupa ni..

Wednesday, June 30, 2010 2:44:00 PM

hepi bile ada rm 10k je ke?
bgus nyee..x de a prsn tamak sgt...eehehe..
cube nilai dlm bank tu x ternilai?wooowww..mcm mana nk kire ni..byk sgt digit..msti lg hepii

syahira ada rm8..wowwww..bile aku nk smpi hage tu..ahaha,,kene tunggu 6bln la mcm ni

Wednesday, June 30, 2010 2:59:00 PM

ceh nama aku ada..kena wat la keja sekul nih yer..

wey yer la hg tak penah kena tag..piiiirah..

Wednesday, June 30, 2010 3:02:00 PM

.:jot:.
tu tandanya aku sayang kat hang...:P

Wednesday, June 30, 2010 3:09:00 PM

adoi....gelak siti baca izan jwb tag nih..

Wednesday, June 30, 2010 3:18:00 PM

.:siti:.
hai siti...welkam bek...mana siti menghilang ni..ok???

Wednesday, June 30, 2010 3:56:00 PM

Byk duit dlm meiban ko yer izann (^_^)

Wednesday, June 30, 2010 4:08:00 PM

.:fiza:.
hahaha...ko pun terpedaya ke...aku kata KALAU...sure aku hepi weii...

Post a Comment