Monday, June 7, 2010

.:Aku Suka Menabung Di Akaun Nuri Kerana...:.

salam semua...selamat pagi...hurmm...pepagi ni rasa agak lemau disitu...cam malas pun ada nak apdet blog ni...ingat nak apdet sal pemenang bertuah giveaway aku tu...tapi karang la...penyakit M sedang menular ni...hehehe...ni aku nak citer pasal tajuk di atas...ari jumaat lepas aku curi² kuar p beng..nak setelkan simpanan si kakak dan adik...kakak dan adik ada akaun nuri jek...aku suka menabung kat sini sebab antaranya bila amaun yang kita tabung tu banyak...kita akan dapat barangan di bawah ni...

tu dia....dapat satu beg kertas...nak tau apa di dalamnya???

 ni dia....ada beg galas, topi, jam tangan getah...set alat tulis...permainna yoyo...kalu menabung kat akaun nuri ni akan dapat macam² la bergantung pada amaun yang kita mau simpan...sebab tu aku akan hold dan kasi up amaun derang dulu baru aku p menabung...sebab leh dapat macam² kan...hahaha...

beg galas cap bank rakyat tu rasa aku dah ada 4 buah kat umah...tu seme gara² menabung la...beh kan...kalu topi tu usah cakaplah banyak dah...tunggu ujung tahun ni plak ar...rolling duit syiling yang ada buh lam akaun anak²...mana tau dapat adiah lain plak kan...

pepun selamat menabung untuk masa depan...hehehe...

8 comments

Monday, June 07, 2010 8:07:00 AM

jgn la malas... nnt akak malas gak... virus M tu cepat berjangkit :)

Monday, June 07, 2010 8:11:00 AM

.:ejaMaria:.
sius la kak...memang lemau ni...rasa cam takde mud dah nak berblog...aiyayaya...

Monday, June 07, 2010 8:24:00 AM

wah banyak nye dapat adiah beh tu

Monday, June 07, 2010 8:37:00 AM

uhh..ni msti byk ni menabung..kaye2..ahhaha

Monday, June 07, 2010 9:23:00 AM

zan, ko dpt komisyen dr bank rakyat ke apa hehehe

tp cam best jek aku tgk brg2 free tu. mcm nk register utk double H jugak je. nnti tanya eddy camne.

Monday, June 07, 2010 9:45:00 AM

ehh best kan menabung byk2 dpt adiah mcm..! berbaloi ye.?

Monday, June 07, 2010 9:54:00 AM

apa pasal maybank tak bagi barang best2 camni ek??

Monday, June 07, 2010 11:09:00 AM

wah rajinnya menabung..bagus2..teruskan usaha :-)

Post a Comment