Tuesday, June 15, 2010

.:Alya Nur Zahra:.

perhatian: sila tumpukan pandangan korang pada bb girl yang aku dukung itu jek ok...aku???tak yah la korang nengok lelama...kang ada yang kata aku makin gemuk...mencikkkk....

ekseli ni anak adik aku...adik pompuan bongsu...kalu betul kiraan aku, bb ni baru 3 bulan lebih jek...tapi badan...kusss semangat...montel...dan bakal montel lagi...badan ketak² dah...

hehehe, rindu lak nak ada anak kecik cam ni...tapi aku malas nak ngandung dan beranak...bleh???:p


Tarikh Lahir: 12 Mac 2010
Tempat Lahir: Hospital Temerloh

sekian...ekseli rindu kat kampung halaman...lambatnya buah manggis masak...hehehe...

21 comments

Tuesday, June 15, 2010 8:17:00 AM

ok la boleh plan dah tu.. haha :p

Tuesday, June 15, 2010 8:20:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
hahaha...idoklah...tunggu darwisy jadi abang dulu la...:p

Tuesday, June 15, 2010 8:29:00 AM

pembakaran terbuka? bole kene report ni..aduan rakyat...ahaha..eh, bb tu lahir lbeh kurang ngn aku tarikh die..ajaib

Tuesday, June 15, 2010 8:33:00 AM

.:sevunation:.
ishh...nampak jek ko ek...aku suh ko tumpukan pada bb tu jek...
hehehe...kiranya umur ko sebaya ngan bb tu la ek...gitu ko nak bitau???cehh..perahsannn!!!:p

Tuesday, June 15, 2010 8:36:00 AM

ehehe..bkn tahun die la cik kak..eh, silap..cik puan..bulan sama ari..ahaha

Tuesday, June 15, 2010 8:39:00 AM

betulll

aku betul2 fokus kat bb tu

betul wehhh !!

aku ngantuk la, tumpang tido sini jap boleh tak

zzzzzz

Tuesday, June 15, 2010 8:52:00 AM

.:sevunation:.
cehhh...ayat kaber...:p

.:wanie:.
persal ko ngantuk ni...ko men bola ke malam tadi???hahaha

Tuesday, June 15, 2010 8:54:00 AM

owh org koi ke tu...hi dik..(tiba2 adik plak)...

Tuesday, June 15, 2010 8:57:00 AM

.:asha:.
haah...orang aok la ni...keh orang putrajaya jek...lalala...

Tuesday, June 15, 2010 9:09:00 AM

heheh..

yerla takkan tetiba izan ada ank kecik pulak kan!.. hihihi..

memg tembam betul la.. gewam juga nie.. hihihi

Tuesday, June 15, 2010 9:15:00 AM

seeeeehhhhhaaatttt nyeeee.... hahaahahahaah... bb la.... sennntaap???

Tuesday, June 15, 2010 9:15:00 AM

halloooo izan..bertemu lagi di arena blog..blog hg adalah yg pertama aku terjah setelah sekian lama aku menyepi(bz wat asgment huhuu)
wey tak sngka adik bongsurian hg dh ada anak kan..dulu masa pi jenjlan dier kecik je lagi..cpt tui masa berlalu..tuh la semngat tui anak menakan hg nih..mak dier bagi minum susu per nih..montok gitu..aku pun tak sabaq nak timang anak nih...heheh...

Tuesday, June 15, 2010 9:23:00 AM

.:ena:.
ada anak kecik???agagagag...tak terpikir pun lagiii...heheh...

.:pijot:.
hai pijot...welkam bek...aku ada spesel rekues ni...sila up gambar hang terkini....teringin nengok perut muncit hang...hehehe...

.:anna:.
sentapppppppppppp...ayat makan dalammmmmm

Tuesday, June 15, 2010 9:32:00 AM

ehh gemuk2 sedap tak salah.. hehehe
wahh bb tu dah bersaiz adik eipullah gamaknyer.. huhuhu

kukupink: awatnye kot tgk bb montel ramai yg suke n geram vs terliur.. tapi bila tgk org dewasa montel ramai yg kutuk..? keji tolll..!!

Tuesday, June 15, 2010 9:36:00 AM

.:ayang:.
tah kan...keji tul nora ngan noja tu...:P

Tuesday, June 15, 2010 9:41:00 AM

yela..cube korg montel beketak2 mcm baby tu..msti dorg puji punye..hahaha..ank aku sume slim2..tak pnh nye nak beketak2 montel..ikut aku la kan..hehehe..

Tuesday, June 15, 2010 9:56:00 AM

.:lia:.
ye ke orang puji???aku skang ketak² gak...takde pun orang puji...kutuk lagi adalah...hoh...

Tuesday, June 15, 2010 10:21:00 AM

ehh org jek keji. laki memuji takpa..
ingat senang ke nak ada isteri yg perut lapis2.. berketak strecthmark bagai..
suami kite kena vangga taw.. sbb suami2 lain diluar sana tak de isteri perut berketak2 + berlapis cam kite nih. hahaha

Tuesday, June 15, 2010 10:38:00 AM

.:ayang:.
tu namanya ayat sedapkan diri sendiri weii...hahaha...

Tuesday, June 15, 2010 11:06:00 AM

kalau ada buah manggis masak..ko jgn lupa aku tau zan..ingat aku tau..aku!!!

Tuesday, June 15, 2010 12:10:00 PM

izan wey peyut aku tak nmpk la sngt..bak kata ejan..ramai lgi orng mengorat..ingt anak dara..hahahaha leh tak cam tuh..nnti la dh 8@9 bulan aku up la fotopages aku time preggy..

Post a Comment