Wednesday, June 9, 2010

.:Apa Salah Aku???Disusahkan Sebegini:.

adoi...memalam begini aku jadi cam sengal tak tido2 lagi...ni gara2 nak siapkan assignment si anna tu...alahaii...siap pesan kat sms, kat ym, kat twitter, kat shoutboks, kat fesbuk...dan kat seme la...suh jawab tag sengal dia dari si wanie tu...aiyayayaya...dek kerana takmo punahkan harapan si anna yang kekonon memalu tucen nak ngaku yang beliau bebenornya rindukan celoteh aku ni...aku siapkan gak walaupun malam semakin larut ni...dah rekod aku tido lewat lak...haihhh....

ko memang anna...dah la banyak syarat yang ko letakkan....tapi tak per...ahkak buatttt jugakkk...

1) Amik gambar luar dan dalam wallet

jawapan aku: yela...yelah...amik la ni...ciskek...takde privasi langsung...wallet pun nak tau kai cap apa...kantoi ar...aku pakai cap forest timber jek...hoh...ha...ni gambar luar...nengok bebaik...betul luar kan...tak tipu ni...

hok ni plak gambar dalam...kemas kan...baik admit jek apa yang aku kata ni...kang aku malas layan tag2 yang nyusahkan ni baru padan muka aku jugak...hahaha...tapi ko memang anna...sampai ati ko...si wanie yang susahkan ko...ko amik peluang susahkan ahkak jugak ek...ciskekkkk...

owhh anna..walaupun ko tak rekues di syarat2 yang ko letakkan nak nengok gambar ni...ahkak buh gak...tuk tatapan ko dan semua...ingat senang ke nak nengok lam purse ai ni???
gambar ai semasa muda...20 an...dan si dia...10an...ate si dia muda dari ai kan...lalalala...:p

2) Ceritakan biodata wallet ko
aiyayaya...siap nak biodata bagai...ko ni giler ke anna...ke ko sengal gak cam pencipta tag ni..tapi dek kerana ko dah tag ahkak...ahkak layan gak dek non...hai...nama saya forest timber...dilahirkan di parkson alamanda...dengan rege rm29.90 sebab ni jek rege yang tuan saya kata berpatutan...mahal2 dia tak layan ok...umur saya lebih kurang dalam 2-3 tahun gitu...sebab tu masih bergetah kan...hehehe...hobi...suka kosongkan isi perut pada tiap ujung bulan...persal???saya pun tak tau...ate tu mang tebiat tuan saya kan...hohoho...dah la, malas dah aku layan...


3) Muntahkan isi perut dia dan ambil sekurang2nya 5 (LIMA) gambar
jawapan aku: nengok gambar dibawah...soklan minta 5 aku kasi 7...ok tak???..ada kad sogo, kad matrik itm, kad jusco...mykid double HNI, kad meiben...dan paling penting tu dia...kad nikah aku...hehehe...aku cam kawin ngan ostad dalam rancangan imam muda jek...:p...harap maklum aku tak suka nyimpan menda2 yang dianggap sampah lam purse aku ni...tak suka ok...ate aku pembersih dan kemas orangnya...lalala...

ha, yang ni mang tak minta dek soklan...tapi mandangkan anna yang tag aku tu dok tayang ibu duit dia...aku pun nak tayang gak...ni ibu duit aku...duit RM1 yang dulu kita dok panggil duit emas bagai tapi lam kaler silver...jenuh aku celup klorox bagai tau...hoh, nampak sangat aku tipu disini....

4) Ambil gambar anda bersama wallet.
jawapan aku: see...gigih memalam aku  layan tag si anna ni...p amik gambar sendiri...pakai tudung bagai...hoh...kalulah laki aku tau, aku wat keje giler ni, sure dia gelak guling2 ni...hoh...yu drop my waterface...:p...eh lupa...soklan tak bitau pun nak baper gambar...tapi aku baik ati dan perasan diri cung malam ni...so aku buh 3 keping gambar...bleh???arghhh bleh jelah...ni blog aku kan...hahaha...tetiba masa aku tengah syok sendiri tangkap gambar ni seme...kakak bangun...nangis² tanya ibu nak pergi mana...pakai tudung...sudahh...kantoi ngan anak...malu tul...hahaha...

gambar 1: aku cam malu malu ar plak...ye ar sendiri yang snap kan...tu yang segan nak tunjuk muka tu...

gambar 2: yelah, yelah...aku tunjuk ar natural beauty aku di kala malam....sib baik aku cung...(ekekeke...ada yang tak puashati ni kang ngan statement berani mati aku ni...hahaha)

gambar 3: ciskek...tersenyum sorang plak...haihhh...eh memang cung la....hahaha

fuhh....berpeluh tiak mak nak siapkan tag ko ni dek nonnnn...tapi mak berjaya jugak akhirnya...hehehe...so camner dek non???ko puashati tak???tak puas gak???ko suh orang lain ar plak ek...eh tak yah la ko sesusah...biar ahkak lak yang tag orang ni...huh...

pe kata aku tag...
nOj (aku tak pernah nengok rupa wallet LV ko tu...sesekali nak gak nengok)
asha (walaupun ko cam pernah buat tag ni...pe kata ko buat lagi sekali...aku tau, ko takkan hampakan harapan kengkawan kan???)
gula-gula kapas stoberi (lin...nak nengok wallet versi orang bujang bleh???)
zetty mok umar dan maryam (tetiba aku nak tag ko...saje, rindu kat ko...erkk...cam lessy lak aku ni...caihhh)
fiza mak wan aniq darwisy (ha, ko jangan harap dapat lari...akak siap mention nama penuh si anak tu...bin tak perlu ar...kang makin glamer lak si naman...cisss...)

bleh???ahhh tak bleh pun aku tag gak....dulik ar...hoh...

13 comments

Wednesday, June 09, 2010 10:18:00 PM

hahah

suka aku tengok org sama2 terseksa ngn aku
kakakak

Wednesday, June 09, 2010 10:29:00 PM

gyahahahahahhahha....

puas hati aiiiiiiiiii dpt seksa org gni setelah aku diseksa....

yg pling x thn, gmbar tuan ade 3, lempang kang....

sengal la ko kak... hahahahaha...

Wednesday, June 09, 2010 11:28:00 PM

eheheh aku pun kena gak ke...ko tak paksa kan?

wei izang....nak tau camne leh dpt duit jadi putih gitu...

senang sahaja...sapukan cili sos ke duit siling tu..mudah kan?

ye cili sos tu penghakis..tak tau dlm perut kita mcmane rupa dah kena kikis...ia ada sejenis bahan asid ygmenghakis...

Wednesday, June 09, 2010 11:31:00 PM

gyahaahahhaahhah~

lu pon kene jugak
harom sungguh mereka2 neyh
gyahahahahhahh~

eyh
anna gelak macam gwa lah
gyahahahahahaahhahah~

Wednesday, June 09, 2010 11:38:00 PM

.:wanie:.
arghh ko mmang....ko lah punca segala onar ni..siap la ko...sok aku up tag yang lagi sengal dari ni...amik ko...

.:anna:.
sejak bila lu gelak cam helli ni...lu dah jadi protege dia ek???
siut jek ko ek...wat brave confession...suka nengok aku kena seksa...ciskekkk...

eh, ko tak bitau baper gambar ko nak...so akak letak ar 3...ok per...ate dah perasan cung memalam ni...lalala...

Wednesday, June 09, 2010 11:47:00 PM

.:helli:.
arghhh...derang heret gwa weii...siot jek..
helli, gwa nak tag lu...tapi gwa tau, nanti sure lu letak gambar kucen lu bersama wallet gambar hello kitty...takmo la...
anna gelak cara lu sebab dia kan protege lu...:p

.:asha:.
aku paksa la ni...tu yang aku buh nama ko tu...ingat senang ke aku nak tag2 orang ni...meke yang terpilih jek aku tag...hahah...

apa kena mengena sos cili ngan citer tag aku ni ek..anehhh...

Thursday, June 10, 2010 7:30:00 AM

hahahahaha.. kejam sungguh!!! siap mention lagi kat situ jgn lari!! selama ni semua tag i duk lari ja..hahahahaha..

ada lg duit love tu..dulu2 rajin buat gak..tak sgka akak leh simpan lg sampai skrg..hahahaha lawok la..

Thursday, June 10, 2010 7:39:00 AM

hehehe..

rajin arr layan tag.. mrmm.. ena dah lama tak jawab tag.. dok peram nak kasi jd tempoyak.. sodappppppp!! hahahaa

Thursday, June 10, 2010 7:43:00 AM

.:ena:.
hahaha...rajin tak rajin gak ar...ada manyak lagi tag tengah query...malas atehnya...:p
tapi atas semangat setiakawan yang memang sengal...gigih kita buat tu...hahaha...


.:fiza mak darwisy:.
so apa lagi...buat lah...ni keje umah ni...tak buat malas kawan...dah orang susahkan akak, akak amik kesempatan susahkan ko lak...hehehe...
memanglah ai simpan, atenya ai kan muda selamanya...huhuhu

Thursday, June 10, 2010 8:25:00 AM

ni potongan dari ayat quran yg mana???

x nmpk..da terlindung ngn calender cine yg ada tarikh lumbe kude..ahah

p/s mati2 ingt ko ada simpan 2 warga asing psl ic merah tu..rupenye skrg bdak da x pkai surat branak eh..

Thursday, June 10, 2010 8:28:00 AM

.:sevunation:.
cehh...ko ni nengok gambar aku ke, ko nengok gambar kat belakang tu...dah dah...jangan tenung lelama...bahye...

tulah ko, suh kawin beranak takmo...kata puteri baginda masai lum bersedia...dah ate, ko lum propose...camner dia nak...cehh...
mykid bebudak mang kaler meroh la...

Thursday, June 10, 2010 9:06:00 AM

LV kejadah. VL ade lah. mengom tul. geli aku tgk gambo ko mengcamwhore gitu. ceh

Thursday, June 10, 2010 10:16:00 AM

.:noj:.
ko jeles la tu...

Post a Comment