Wednesday, June 30, 2010

.:Bau:.

selamat pagi semua...warming up entry for today, aku nak citer sal topik pagi am crew ari ni...ekekeke...gelak besar aku ni weii...derang dok citer sal bau...pastu AG kenakan si faizal kata yang faizal dulu masa isteri dia ngandung dia suka cium bau suar dalam sendiri...giler ar...tergelak sorang2 aku lam kete...derang bertiga ni memang ngam...ada jek point derang nak jadikan bahan...hahaha...

citer sal bau ni timbul pasal topik semalam...sal durian...si FAFAU ni kan tak leh bau, makan durian...tapi derang berdua kenakan fafau...alih2 migrain fafau seharian...hahaha...

ok, aku pun ada citer sal bau ni..teringat masa ngandungkan si adik dulu...aku tak leh tul bau perfume sendiri dan bau badan suami...sure jam² tu jugak aku nak termuntah kalu terbau menda alah ni...pastu satu lagi aku bau nasi yang dimasak...ishh...sure nak muntah jugaklah...sib baik itu adalah alahan masa ngandung jek...kata orang pembawakan kan...mungkin sebab tulah skang si irfan ni agak kurang laju nak makan nasi...kalu menda lain laju jek...terutama sekali makaroni...alahaii...salah aku kah???:p

so korang lak camner???ada tak yang seangkatan dengan aku...alah ngan bau masa ngandung???eh korang jangan citer sal bau kentut apa ke....kalu bau kentut tu...hahaha...takdelah plak kan...hahaha...

dah la, malas dah taip...kalu rasa nak kongsi citer silalah tinggalkan jejak...kalu takmo...baca jelah...daaa...

5 comments

Wednesday, June 30, 2010 7:44:00 AM

hahaha... aku tak tahan bau bawang putih ngan bau minyak panas masa pregnant... jadi... lama la aku tak masak... hehehehe

Wednesday, June 30, 2010 7:48:00 AM

kak, ko salu buat entry macam tak kasik aku komen kan

lagi sekali aku terkecuali

Wednesday, June 30, 2010 8:13:00 AM

.:ejaMaria:.
hahaha...dulu kalu bau sup tu mak aihh...rasa nak muntah jek...tu lama tak turun kafe time ngandung...ekeke..

.:wanie:.
eh ye ke...tak komen pun ko komen gak...bistu aku nak wat entry sal maria ogawa ke camner???

wanie, tag ko utang dulu ek...hehehe...

Wednesday, June 30, 2010 8:49:00 AM

aku plak alah ngan bau bau bacang..

macam mana tu?

Wednesday, June 30, 2010 9:24:00 AM

aku alah kadar je. betul tak ayat tu?

Post a Comment